2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Canim benim hemen kotuyu dusunme bi tahlillerin yapilsin bakalim ki insaAllah hersey yolunda gider.ben hic bilmiyorum kurtaj olmadim hic insaAllah seninde gerek kalmaz yavrularini sana bagislar Rabbim

Kizlar sizdede herseye aglama duygu patlamasi eşe dosta bagirmalar trip ve kimse sizi anlamiyomus gibi geliyomu.ben gecen gun guldur guldur showda bile agladim yaa normalmi bu

Kusura bakmayın ben de biraz sert çıkıştım galiba. Konu kaybettiğim bebek olunca bazen aşırı tepki verebiliyorum. Şu mübarek günde birbirimizi kırmayalım inşallah.

Kızlar ben dün bütün gece 3 harflilerle uğraştım tövbe tövbeeee. Karabasan gibi işte. Ben aslında Böyle şeylere çok inanan bi insan değilim ama ecel teri döktüm resmen gece. Rüyamda bağıra bağıra felak nas ayetel kürsi ne bulursam okuyordum. Sıçradım birden. İlk hamileliğimde de olmuştu. Ümmü sübyan diye bi şey çıktı internete yazınca. İlk bebeğimi de kaybedince korkmaya başladım. Sizce Aslı var mıdır ? Ya da yapabileceğim bi şey ?

Sakın hacı hocaya gitme canım böyle şeylerde başla şeylerden medet umunca hiç sonu gelmiyor bende çok karışık rüya görüyorum hormonlardan sen birde stresli bir süreci bekliyorsun aşırı normal sadece yorgunluk hormon ve stresle alakalı birşey yinede tedbir olsun diye evde normal seste kuran aç sürekli açık kalsın uyumadan kendini sünnette olduğu gibi felak nas ihlas ayetel kürdi okuyup eline üfürüp vücuduna sür inş hiçbirşey olmaz

Doğru söylüyorsun canım ben zaten korkarım öyle hoca falan. Hani dedim eğer bi duası falan varsa alıyım okuyım ama bulamadım. Artık dediğin gibi yapıcam. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…