2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Canim hamilelikte salya artisi olur dogru bide burun tikanikligi.ben cok yasamistim nefes alamiyodum geceleri uyuyamiyodum.sirkeli su cektim genzim yandi ama rahatlatti.egerki seninde boyleyse nefes alamadigindan dolayi agzin acik uyumus olabilirsin
Canım ben nefes alamadığımı çok hissetmiyorum aslında çünkü sürekli tıkalı değil birazı açık gibi az az nefes alabiliyorum bi tanesinden. Daha önce de burnum tıkanıyordu ama hiç böyle tükürüğümle boğularak uyanmamıştım. Umarım gebeliktendir.

Arkadaslar bana akil verin nolur
Bugun baska bir doktora gittik cmv testinin artik oyle cok da yapilmadigini ve bunun bebek icin yuzde 1 risk taşıdığını söyledi. Kurtajin k sini demedi. Gerek yok dedi. Benim aklim iyice bulandi bir doktor net sekilde adivite testi dusuk gelirse kurtaj gerekir derken diğeri gerekmez dedi hangisi doğru ben sasirdim 3. Bir doktor a gideyim mi?

Bencede baska bi doktora daha git.cunku birinin dedigine birisininki tutmuyo.oyle kolay olmamali kurtaj gerekirse bida bida git 3-4-5 doktora daha

Kızlar dün gece çok korkunç bi şey oldu. Uykumdan öksürük kriziyle uyandım tükürüğüm genzime kaçmış. Daha önce böyle bi şey yaşayan oldu mu ?
eşime olmuştu 2 yıl önce yatakta uyurken sırt üstü yatmamaya çalış canım salya artıyorsa sırt üstü yatınca kolayca genize kaçıyor
tabiki git unutma doktorlar İçin her operasyon ücret demek bazısı vicdanlı bazıları para göz git ki için rahatlasın birde doktorun kürtaj gerekiyor dediği konuda benim pek bilgim yok sadece bebekte anomaliler oluşma RİSKİNDEN dolayımı kürtaj ediyor yoksa sağlık doğacağına yüzde yüz kanaat getirdiği içinmi kürtaj diyor eğer risk ise bunu bir tercih olarak sunmalı tahlil yapıldıktan sonra sonuç düşük çıkarsa kesin kürtaj dememeli Zihni’n aydınlanana kadar birkaç doktora git canım

Bence siz iyi bir bulaşıcı hastalıklar uzmanına görünün. Mutlaka fikir alın. Sonra yenilenen test çıkınca başka bir Prof doç dr git canım.

Ya burada boyu da doktorun dediğinde farklı çıkıyor bunu bende düşündüm

Allah razi olsun ne güzel şeyler yazmissiniz. Yarin başka bir doktora gideceğim. Test yapacak. Insaallah hayırlı temiz sonuç çıkar. Size çok ama çok teşekkür ederim... Rabbim yardımcımız olsun.
Gülnihal hanım bence hiç içinizi karartmayın benim doktorum böyle bir testi istemedi bile bence gayet sağlıklı olacaklar içinizi ferah tutun

Kozlar buna göre bebek cinsyeti ne bakarmsnz

Eklentiler

• B5043B49-8F71-4C43-8DE7-0E226C21B2B9.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 62
Gülnihal hanım bence hiç içinizi karartmayın benim doktorum böyle bir testi istemedi bile bence gayet sağlıklı olacaklar içinizi ferah tutun
Dr unuz istemeliydi. Torch grubu taraması çok önemli Asla şakaya gelmez Arkadaşım. Mutlaka yaptır.

Arkadaşlar listeyi hafta içi toparlayacağım. Ekleme yapacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…