2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Merhaba kızlar bayramınız kutlu olsun
Dün dr kontrolum vardı,ultrasona girmemizle şok olduk, 6. Haftada tek görünen bir bebek vardı ama dün iki taneydiler meğersem ikiz bebek bekliyormuşum doktor o zaman baktığında farkedemedi sanırım tek bebek görmüştük..
Hala şoktayım hepimize sağlıklı hamilelikler olsun.

Aaaaaa Vallahi şok hayrlı haber süper Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin

Hayırlı olsun
Peki kalp atışını tek mi duymustunuz çok ilginç :)

Ne güzel yaa. Maşallahh barekallah. bende baya umut ettim önce bir görüp sonra iki görmeyi nasip değilmiş.
Ama bakın size nasip olmuş.
Bu haber için Güzel bir sadaka veriniz.
Hemde Ramazan ayındayız
hayırlı dogumlarınız olsun

Hayırlı olsun
Peki kalp atışını tek mi duymustunuz çok ilginç :)
Evet tek bebek görüp tek atış duymuştuk 6. Haftadaydım o zaman doktor zaten bikaç gün geriden geliyor demişti , belki o sıra diğerinin kalp atışı mı yoktu neydi bilmiyorum 10. Haftaya kadar tek sanıyorduk yani çok teşekkürler bu arada.

Çook teşekkürler
Belki 2.hamileliğinizde olur kim bilir,
Doğruu söylüyorsunuz hiç aklıma gelmedi heyecandan sadaka mutlaka verilmeli.
Hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza inşallah

canım birşey sorabilirmiyim hamileliğin nasıl geçiyo peki zor mu kolaymı. neden sorıyorum çünkü ikizlerin daha zor geçiyo diye duymustum. o yüzden

canım birşey sorabilirmiyim hamileliğin nasıl geçiyo peki zor mu kolaymı. neden sorıyorum çünkü ikizlerin daha zor geçiyo diye duymustum. o yüzden
Merhaba şimdi bu benim 2. Hamileliğim ilkiyle farklı evet ama şimdilik cok zorlugu yok ama bebekler büyüdükçe tabiki tek bebek gibi olmayacaktır.
mesela şimdiden çarpıntı veya çabuk yorulmamın sebebi demekki ikiz bebekmiş önceki hamileliğimde başlarda böle sorunlar yoktu çünkü. Benimde çok tecrübem yok zamanla yaşayıp görücem

ya soruyorum cunku bende 11 haftalık hamileyim 7. haftamda gitmiştim doktora zor gördük falan kalp atısınıda duyduk ama ben hep ikiz oldugunu dusunuyom nedense ve içimdede hep bi umut var cuma günü gidicem belki ikizdir diye. ve benim 11 haftadır hiçbi sıkıntım olmadı kusma vs vs. ama cabuk yoruluyom bende. konusurken bile yoruluyom bazen ikiz bebekle ilgilide belirtileri daha yogun oluyomus diye duymustum ondan sordum

Hmm kan testi yaptırdınmı? Beta hcg degerinden de anlaşılıyo olması lazım ikiz gebelikte, ben yaptırmamiştım, evde testle ogrendim sonra doktora gittim ultrasonda kese gördü vs eger kan test yaptırsaydım belki en başta anlaşılacaktı.
Bende dün okudum belirtiler daha yogun olur yazıyor evet ama benim 1. Hamileliğimde hergun bulantım oluyordu göğüslerim hassastı ilk 3 ay sora geçti bulantılarım, şimdi bunda her gün bulantım yok. Bi gün var bi gün yok ama ağzımın tadı hiç yok çok çabuk yoruluyorum ve kalbimde çok hızlı atıyor yorulunca vs belirtiler farklı yani.
Hamileliğin ilk 3 ayında genelde halsizlik uyku vs oluyor ama bu kadar yorulma normal değil bence,yorulmalar nefes alma zorlantıları ancak göbek büyüyüp insan ağırlaştıkça artar son ay özellikle zorlaşır..tabi dediğim sağlıklı ve normal değerleri olan hamileliklerde benim yaşadığım ve çevremde gördüğüm kadarıyla söylüyorum.
Şüpen varsa bence dra eeken git yada bi kan testi yaptır istersen öğrenmiş olursun

kan testi yaptırmıstımta adete 1 gün kala 181di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…