2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Tabi ederim canim. Sen de konyadaydin galiba. Acaba hangi doktora gidiyorsun?
Medicana da Zehra küçükaydına gidiyorum doktora bayılıyorum ama hastanenin ebeleri hiç güvenilir değil yakın arkadaşımın bebeği haznede soluksuz kaldı beyin gelişmiyor Gül gibi yavru yarım saat bakmamış ebeler ondan yine selçukluda Nil hanımda Doğum yapıcam inşAllah oğlumda narin türkmene gidiyordum çok sıkıntı yaşattı aynı hastanede Zehra küçükaydına geçmiştim ama gece nöbetçi doktor giriyormuş Doğuma Doğuma yakın öğrenmiştim bende selçukluda Doğum yapmıştım bu yüzden . çokta memnun kaldım oradaki herkesin Güler yüzünden desteğinden ve tecrübesinden sendemi konyadasın nerede oturuyorsun

Çooook normal benim ikinci çocuk 3. Hamilelik aynı şeyler geliyor aklıma niye bulantım geçti niye hiç anormallik yok acaba birşey mi oldu az kaldı hareketlerini hissedince rahatlıcaz inşallah hormonlardan ve annelikten çok normal ultrasona sık girmemek en iyisi. Birde kalbi duran rehberlikler baştan sıkıntılı ilerleyen gebelikler ozamanda doktorlar sen söylemeden sık çağırıyorlar zaten herşey normal demişse normaldir inşallah canım

Arkadaslarrrr

Sonuçlar temiz geldi elhamdülillah. Dualarınız destekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim...
Lütfen beni de kaydedin
@Eyluldeniz18
Son adet 20 mart
Konyadayim
Yaş 32
Muhtemel dogacaklari tarih 25. 12 .2019
gözün aydınnnn canım çok sevindim Rabbim hiçbirimizin Sevincini yarıda bırakmasın

penelopem oğluma hamileyken hiç sokmadım eve bunda çok hızlıca eldivenle kullanıyorum nadir kullanıyorum dikkat etmek lazım sadece çamaşır suyu değil yumuşatıcıyla yıkanmış çamaşırlara parfümlere bazı oda kokularında hamileler koklamasın yazıyor onlara birçok daha şeye

Ben hiç solumuyorum bile canım. Annem ve ablam yakınımda eşimde sağolsun herşeye yetişiyor ben normal temizlik yapıyorum sadece
Ablamın doktoru Bursa’da o Ocak annesi olucak nasipse ben konyadayım ikimizin doktoruda kalp atışını 12. Haftaya kadar dinletmiyoruz dedi birbirinden bağımsız iki doktor ultrasonda kalp hareketlerini gösteriyor 12. Haftadan önce zararlı diyor. Hepsi ayrı Birşey diyor

Ben medovaya gidiyorum selcukluda ve hastaneye yakin oturuyorum. Medicana uzak ihtimal. Ali acar in ismini cok duydum ama randevu almak sıkıntıymis cok hastasi varmış. Bir de parasi da ona gore tabi..

Ben medovaya gidiyorum selcukluda ve hastaneye yakin oturuyorum. Medicana uzak ihtimal. Ali acar in ismini cok duydum ama randevu almak sıkıntıymis cok hastasi varmış. Bir de parasi da ona gore tabi..
Ali Acar riskli gebelik uzmanı normal gebeliklerde ilgili değil ama riskli gebeliklerde çok iyi ilgileniyormuş bende çok duydum. Meram Lalebahçe deyim lazım olursa doktor tecrübelerimizi paylaşırız ilerde Zehra küçükaydında 2 yıl önce medovadaydı sen hangi doktora gidiyorsun şuan

Azer aras a gidiyorum. İlk doğumumu o yapmıştı. Memnunum ama bu ikiz olunca acaba cok daha tecrübeli birine mi gitsem diye de düşündüm. Bir de medova da dis lab. Testleri cok pahali. Simdilik idare edeceğiz

Of benim her yerim ağrıyo dayak yemiş gibiyim hiç enerjim Yok. Tüm eklem yerlerim sızlıyo gibi hissediyorum. Şimdiden böyleyse bu gidişle yerimden kalkamıycam diye korkuyorum

Bu arada geçen hafta bikaç kez çamaşır suyu ile temizlik yaptım ellerime çok temas ettirdim. Sonra eldiven almayı akıl ettim ama üzüldüm keşke hiç dokunmasaydım. Siz uzak durabiliyor musunuz?
Hiç elimi sürmüyorum haftalık yardımcım geliyor . Tuvalete günlük su tutuyorum eşim de çamaşır suyu döküp fırçalıyor .

Bursa'da kimler hangi hastanelere gidiyor ?
ablam dorukta sühendan hanıma gidiyor çok memnun birkez muameyene ücreti alınıyor bir ay içinde istediğin kadar kontrol ücretsiz canım
Of benim her yerim ağrıyo dayak yemiş gibiyim hiç enerjim Yok. Tüm eklem yerlerim sızlıyo gibi hissediyorum. Şimdiden böyleyse bu gidişle yerimden kalkamıycam diye korkuyorum
4. Aydan sonra dopink alınmış gibi oluyor 7. Ayakadar ilk aylarda çok normal halsizlik çabuk yorulma hemen çarpıntı vs birileriyle beraber vakit geçirmek unutturuyor kısmen kötüde olsa insan iyiymiş gibi hissediyor tavsiye ederim tek kalmayın

Usg nin ne zararı olacak. onlarca profla sohbetim oldu. Böyle şey duymadım. Ses dalgası ile çalışıyor. X Işını ile değil. Hastalar meraklı oluyor ilk zamanlar her an görmek istiyorlar. Bir nevi telkin yöntemi

bizimde çevrenin yüzde sekseni doktor eczacı eşimin genellikle Prof hepsi aynı şeyi söylüyor
Bizim doktorlarda Prof yani Çok faydalı birşey olsa yurt dışında sadece Doğuma kadar 3 ultrason hakkı tanınmazdı söyleyende afedersiniz uyduruyor değil ya aleti zaten karnına koyuyor bir düğmeye basmaktan aciz olacak insanlar değil herkes doktoruna güvensin uysun ben zararlı olduğunu biliyordum ama doktorum dinlesede bilmişlik taslayıp dinlemeyin demezdim çok uzatırsa müdahale ederdim ama ben dile getirmeden kendisi dinlemiyoruz dedi

İkili tarama kaçıncı hafta yapılıyor kızlar. 2. Çocuğum resmen herşeyi unutmuşum 6. Haftada gittim sadece doktorada üşeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…