2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
arkadaşlar günaydın nasılsınız ben bugün bebeğimi gördüm maşallah gayet sağlıklı duruyordu doktor %80 erkek gibi dedi hatta çıkıntı vardı bende gördüm ama henüz erken birde plesanta rahim ağzını kapatmış 24. haftaya kadar riskliymiş kendini yormak, çok yürümek, yüzmek, ilişki, ağır kaldırmak yasak inş çıkar ne diyeyim birde ben genelde geçmiş sayfaları okuyorum Eyluldeniz18 ile D diladuru arkadaşlar pasif olmuş bilgisi olan var mı

inşallah cıkar ncm benımde ılk gebelıgımde oyleydı 28de sukur yukarı cıktı normal dogum yaptım, ama 1 kg bıle kaldırmıyordum

inşallah cıkar ncm benımde ılk gebelıgımde oyleydı 28de sukur yukarı cıktı normal dogum yaptım, ama 1 kg bıle kaldırmıyordum
benim 21 aylık kızım var ve emiyor nasıl kaldırmayacağım ki çocuk illa kucağa alınıyor birde tatil planımız vardı yolculuk için riskli dedi zaten normalde bile kızım arabada beni zorluyor hayal oldu yani

Siz yaptırmayın. Elimden gelse her hafta girerim.

benımde oglum 12 aylık oda hep kucagımda Allah yardımcımız olsun artık

Bir tartışmaya girmişlerdir belki de başka bir forumda. 1 gün geçici pasif olmuşlardır. Beni de bir kere attılar sonra akıllandım. Uslu uslu yorumlar yapıyorum.

Bende kız istiyorum çoook 7 yaşında oğlum var .Oğlum ise erkek olmasını çok istiyor.Ama bu sene erkek senesi mi ne hep erkek duyuyorum.Ikili taramada doktor cinsiyete bir şey demedi. Daha küçük belli olmaz desi savdı sanırım.Ultrason resmini arkadaşın görümcesi kadın doğumcu ona gönderdik bacağını kapatmış gözükmüyor dedi Çok merak ediyorum.Hayırlusı bakalım.Cinsiyeti e göre sevip hitap etmek istiyorum kuzuma

Resmini atarmısın buraya benimkini kıza benzettiler

Genelde gostermiyorsa kizdir derler.13.haftada bizimki hemen belli etti kendini keretahayirlisi olsun hakkinizda

Arkadaşlar 2 gündür belimde şiddetli ağrı var. Sakral bölgede. Sizde de var mı? Dün ve bugün kramp şeklinde ağrılar girdiği oldu.

bu bel ağrılarından bende bıktım. zaten belimde düzleşmede var benim. hatta belimden kalçama ve bacağıma vuruyor bazen yürüyemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…