2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Doktor bir arkadaşım metin altay diye bir doktoru tavsiye etti çokta iyidir dedi . Sanıyorum ücreti de daha düşük. Kesin bilgileri alınca sizinle de paylaşırım
Geçen konu açmıştım orda da yazmışlardı Metin Altay’ı . Eyüp Ekici ve Ali ipek çok önerdiler ama onlar perinatolog değil sanırım

Ben henüz randevu almadım ama kendi spktpruö 20. Haftayı tamamladıktan sonra gitmenin daha uygun olacağını söyledi yani yaklaşık 3 hafta sonra
Biz şimdi 18.haftaya girmiş bulunmaktayız dimi?(Yarın benim 17+1)17 temmuzdaysa 19+7 yani 20.hafta oluyor dimi.biturlu aklım ermedi şu hesaplamaya.herkes farklı bisey soyluyor

Herkese merhaba. Bende sezeryan ile kasım sonu aralık başı Doğum yapacağım kısmetse. Bu 6. Gebeliğim . 3 kez ölü Doğum yaptım. İstanbul’da riskli gebelik konusunda uzman bir profesöre muayene oldum ve gebelik takibi ile sağlıklı Doğum yaptım.

Herkes perinatolog tavsiyesi sormuş, arkadaşlar tıp fakültelerinde kadın Doğum bölümünde perinatoloji ana bilim dalı oluyor . Sanırım Türkiye’de sayılı bu bölüm. Ben Cerrahpaşa da perinatoloji ana bilim dalı bölümünde yaptırdım detaylı taramayı. İleri düzey bir teknoloji sizi karşılıyor odada. Ve profesör yaptı taramayı , raporlamayı. Hiçbir ücrette ödemedim. İsterseniz bulunduğunuz illerde ki tıp fakültelerine gidip araştırın önce . Özele vereceğiniz parayı bebişinize harcarsınız.

Kızlar bizde şimdi geldik kontrolden.cok şükür herşey yolunda.4lu yaptırmak istemedim.ayin 15ne perinatologa yönlendirdi.ucreti çok pahalı geldi sizinkiler ne kadar bilgi alabildinizmi?
Benim ikili testimde biraz sıkıntı çıkmıştı içimizi rahatlatmak için gittik 600₺ idi. Birde ağustosta gitmemiz gerekiyor. Fiyatları normal doktorlara göre baya tuzlu

Benim ikili testimde biraz sıkıntı çıkmıştı içimizi rahatlatmak için gittik 600₺ idi. Birde ağustosta gitmemiz gerekiyor. Fiyatları normal doktorlara göre baya tuzlu
Doktorlarin bu perinatologlara yönlendirmeleri risk gördüklerinde mi oluyor yoksa genelde gebeler bu ayrıntılı ultrason girilmesi tavsiyemi ediliyor?

Arkadaşlar atletimde gördüm göğsümden süt gelmiş sanırım bir damla kadar onu farkettim çok şaşırdım biraz araştırınca 16.haftadan itibaren gelebilirmiş normal bir durummuş...

O yüzde yüz kesin diyor. Ama ben haftaya salı günü başka bir perinatoloğa daha gidicem. Tedavisi var ama sanki tedavi sonrası belli oluyormuş gibi

Merhaba kızlarrbende 15+0'dayım, hala doktora tam olarak karar veremedim, bursada tavsiye edecebileceğiniz doktor var mı

Biz şimdi 18.haftaya girmiş bulunmaktayız dimi?(Yarın benim 17+1)17 temmuzdaysa 19+7 yani 20.hafta oluyor dimi.biturlu aklım ermedi şu hesaplamaya.herkes farklı bisey soyluyor

Aslında evet ama 20. Hafta dolduktan sonra daha net oluyor dedi doktorum yani 20+ larda n sonra

Ben de bakıyorum ama perinatolog fiyatları uçmuş durumda 750-800 Takipteyim hem iyi hem uygun fiyatlı perinatolog bulursanız ben de giderim
Aydan biri diye bir Prof. Var. Ben koru da Zahide hanima gidiyorum. Bir arkadaşımda Zahide hanima gidiyor ve onu aydan biri ye yonlendirmis. Fiyatı ne kadar dedin 500 lira dedi. Dışarıdan sorduğun zaman daha pahali söylüyorlar dedi. Bir araştırın isterseniz bende orayi düşünüyorum açıkçası.

bence de sabır işi daha yarılamadık bile bian önce doğsunlar kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi:))

benim arkadaşın bebeğide oyle doğdu 1 aylık bi alçı tedavisi oldu şuan koşuyo merak eteyin iyi olucaktır inşallah

Kızlar bizde şimdi geldik kontrolden.cok şükür herşey yolunda.4lu yaptırmak istemedim.ayin 15ne perinatologa yönlendirdi.ucreti çok pahalı geldi sizinkiler ne kadar bilgi alabildinizmi?
Canım normalde 20.hafta yönlendiriyormuş doktorlar ama ben kendime önceden ayarlanmıştım o haftalara. Evet malesef banada uçuk geliyor geçen sene 400dü ve ben şehir değiştirip gidecem otobüs yolculuğu yapamayacağım için de araç kiralama falan 1000in üstünde bir maliyet olacak

Arkadaşlar progesteron hormonu vücutta yüksek olduğu için kabızlık yapıyor. Birde Demir içerikli vitaminlerde azıcık sebep oluyor. Bol bol kiraz kayısı ve lifli gıdalar ile beslenmemiz gerekiyor
Demir bende neyseki kabızlık yapmadı kuzum. Meyveyi de çok yiyorum bide günden en az 5000 adım yürüyorum dışarı çıkamayacağım için evde kendime bir alan ayarladım orda yürüyüş yapıyorum onunda etkisi oldu sanırım ve acıyı çok seviyorum iki güne bir yemekleri abartmayacak şekilde acı yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…