2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
kızlar 11 haftada erkek demişti dün kontrole gittim kızım olacakmış inşallah çok mutlu oldum bi oğlum vardı bide kızım olur inşallah hayırlısıysa:)
Gözünüz aydın bizi de kıza benzetti 11. Haftada inşallah değişmez benimde oglusum var

A.slm canim.. 10 gün sonra kontrolüm var istiycem mutlaka kramplarim da var magnezyumda kullanirim sanirim.. Cinsiyetini de cok merak ediyorum ☺☺ hayirlisiyla bi geçseydi 10 gün
ay bende ya, bana da aslında doktor 10 gün sonra gel söylicem cinsiyeti dedi ama ben aksilik çıkarda söylemez diye öyle korkuyorum ki 10 değil 20 gün sonraya aldım randevumu kesin olsun diye.
iyi mi ettim kötü mü bilmem

Bende 16.haftam bitince gidecegim aklımda soru isareti kalsin istemiyorum net olsun istiyorum sende iyi yapmışsın bi 10 geç olsun ama kesin olsun dayanmaliyiz ☺☺

Bende 16.haftam bitince gidecegim aklımda soru isareti kalsin istemiyorum net olsun istiyorum sende iyi yapmışsın bi 10 geç olsun ama kesin olsun dayanmaliyiz ☺☺
evet aslında sağlıklı olsun da diyor bi tarafım diğer tarafım da ama ya cinsiyet diyor :)
hamilelik sabırlı olma süreciymiş cidden
doğuma daha çooooooook var gibi geliyo mesela, karnım daha çıkması hemen hoppp çıksın istiyorum
istiyorum da istiyorum zor :)
Allah sağlık versin hepimize ne diyelim

herhalde üzüldüm göremedim diye
cinsiyeti de söylemediler, 10 gün sonra dedi ama sinir oldum kesin olsun diye 13 temmuza aldım taaa randevuyu
canım radyolog ve perinataloglar kilitlenip öyle bakıyorlar ben kızımda gittiğimde kadın bi kilitlendi yarım saat baktı ben görebileyim diye kafamı çevirdim kafam ağrıdı kendince sekreterine bişiler söyledi bana nerdeyse bilgi vermedi gibi birde gittiğim en iyilerden biriydi dünya para verdim bu muydu dedim bende yani genel olarak öyle bakıyorlar onlar için önemli olan bebeği net görebilmek burada herkesin 3 boyutlu zamanı gelince yazılacak göreceksin

aynen ya kitlendi kadın resmen çok haklısın:)
ay teşekkürler valla iyi geldi yorumunuz

kızlar bizde bugün doktora gittik kesin erkek dedi bende net olarak çıkıntıyı gördüm ancak plesanta previa durumu maalesef devam ediyor

kızlar bizde bugün doktora gittik kesin erkek dedi bende net olarak çıkıntıyı gördüm ancak plesanta previa durumu maalesef devam ediyor
sıkma canını, ılk gebelıgımde benımde oyleydı 28de yukarı cıktı merak etme ınsallah cıkar senınde

Kızlar bizde şimdi geldik kontrolden.cok şükür herşey yolunda.4lu yaptırmak istemedim.ayin 15ne perinatologa yönlendirdi.ucreti çok pahalı geldi sizinkiler ne kadar bilgi alabildinizmi?

Aramaları lazım ama sürekli değil. Sadece bazı tahlil vb olduğu zaman.

kızlar 11 haftada erkek demişti dün kontrole gittim kızım olacakmış inşallah çok mutlu oldum bi oğlum vardı bide kızım olur inşallah hayırlısıysa:)

Hayırlı uğurlu olsun.

Kızlar bizde şimdi geldik kontrolden.cok şükür herşey yolunda.4lu yaptırmak istemedim.ayin 15ne perinatologa yönlendirdi.ucreti çok pahalı geldi sizinkiler ne kadar bilgi alabildinizmi?
canım benim kızımda 500 600 civarıydı şuanki fiyatları bilmiyorum ben 6 hafta sonra gidicem doktorum en iyi 22. haftada dedi

15temmuzda 19+5 Olacağız ozaman da yapılıyormuş galiba.
kuzum nedenini bilmiyorum ama detaylıda organ gelişimine bakılıyor tek tek damarlara bile bakıyorlar belki gelişme açısından öyle söylemiştir bana 21-23 arası bakılıyor ben 22. hafta öneririm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…