2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
kızlar ankarada sıkıntı ya fiyatlar uçmuş valla en ucuzu 350 lina kadın sağlığı oda temmuz sonuna kadar doluyuz dedi. diğerleride 400 500 benim doktorum hacettepede falanda yaptırabilirsin özel hocalara dedi ama fiyatlarına daha ulaşamadım

kızlar eyüp ekici 500, özgür deren 800 özellikle prof olanlar 800 den aşağı yok, ben gülhiz karataştan aldım tanımıyorum ama yorumlara bakarak aldım çukurambardaymış 350 lira ücreti belki yardımcı olmuşumdur

Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum kısmetse doğumun Aralıkta dün 4 ‘lü test sonucumu aldım hepsi değerlerim negatifken DS grafik çizelgesinde orta derecede çıktı yaşıma göre ve doktorum ayrıntılı ultrason istedi aranızda 4’lü testte risk çıkıp yanılma olan varmı 2’liyi kaçırdım en doğruluk patı yüksek olan o test çünkü benimkinde yanılma patı daha yüksekmiş ense kalınlığı normal burun kemiğimizde kemiklerimiz omurgamız gayet normal ama bu grafik kafa bulandırdı normal olarakta doktorum ayrıntılıya yönlendirdi. Aranızda benim durumumu yaşayan varmı?

23.12.2019 Ankara erkek bebek. Beni de ekler misin listeye

Zahide hanımın doğum ücreti ne bilgi verebilir misin?

Sen kaçıncı haftana aldın randevunu? Olduğun şehirdekiler iyi değilmiymiş canim.banada 400 dediler burda

Sen kaçıncı haftana aldın randevunu? Olduğun şehirdekiler iyi değilmiymiş canim.banada 400 dediler burda
21.hafta gidecem canım 20.hafta şu tetenoz çıksın aradan diyorum öyle gideyim. Yani ben burda hiç araştırmadım o zaman arkadaşımın doktoru diye gitmiştim Adanaya, o zaman tanıştık doktorla başka da bakmadım açıkcası içime sinmez falan verdiğim paraya yazık

Anladım kuzum.aman sağlıklı olsunlar da verdiğim para önemli değil.ben tetanoz iğnesini bugün olcam sağlık ocağında ilk kontrol de 27 hazirana vermişler asi+kontrol die bi gidim bakalım.tetenoz iğnesi mi ne iğne si

Fiyat iyiymiş baya. Dr nasıl ki acaba araştırma yaptınız ismi nedir.

Tetenoz çdur canım o başka iğne diyen duymadım çünkü

Kızlar benim durumumda olan yokmu aranızda ?

Aydan Biri yi biliyorum ben de koru ya gidiyorum . Koru nun doktorları ona yönlendiriyor evet gerçekten iyi bir doktormuş ama bazı yorumlarda kısa süre baktığını söylüyolar bi kaç kötü yorum da okudum bilemedim o yüzden . Dışardan gelene de 750 bakıyor o doktor biz hastanenin takipli hastasıyız diye indirim yapıyorlar .

Merhaba sevgili anne adayları
Bende kızım olacağını dün öğrendim umarım değişmez iki oğlum var, bir aksilik olmaz ise 15 ile 20 aralik arasinda bebegimi sezeryan ile dogum yapacagim, hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelsinler bu mutlu haberi hiç tanımadığım sizlere vermeyi istedim hatta hemen ilk sayfada oy da kullandım ama maşallah erkekler baya çoğunluğu sağlamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…