2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
kuzum nedenini bilmiyorum ama detaylıda organ gelişimine bakılıyor tek tek damarlara bile bakıyorlar belki gelişme açısından öyle söylemiştir bana 21-23 arası bakılıyor ben 22. hafta öneririm dedi
19+5 demek 20.hafta demek degilmi zaten benmi yanlis biliyorum.yani o aralarda yapılıyor olması gerek.hayirlisi sağlıklısı olsun.su testlerde ne gıcık bisey insan ister istemez stres oluyor.(herseye giriyonuz bosa strese sokuyonuz kendinizi,bizim zamanimizda test falan yoktu hamilemisin hamilesin tamam,ben hiç test mest yaptırmadım 3tane tosun gibi evlat doğurdum der annem)

Arkadaşlar progesteron hormonu vücutta yüksek olduğu için kabızlık yapıyor. Birde Demir içerikli vitaminlerde azıcık sebep oluyor. Bol bol kiraz kayısı ve lifli gıdalar ile beslenmemiz gerekiyor

Bugün kontrole gittim. Pek güzel haberlerle gelemedim buraya maalesef. Benim doktorum riskli gebelik uzmanı olduğu için her gittiğimde zaten ayrıntılı bakıyor. Bugün ayaklarının içe dönük olduğunu gördü. Bu duruma pes ekinovarus deniyormuş. Aynı zamanda kalbinde kristal gördüğü için kromozomal olabilir mi diye amniyosentez önerdi. Haftaya amniyosentez randevum var. Kromozomal bir bozukluk çıkmasa bile bebeğim iki ayağı da içe dönük şekilde doğacak arkadaşlar. Tedavisi ya alçı ya da ameliyatmış.

Yahu töbe töbe sayfayı kaybettim kaç gündür bulamıyorum anca buldum nasılsınız anneler banada bu gün perinatalog fiyatı 600 dendi çok değilmi

Yanılma payı yokmu %100kesin mi konuşuyor?öyle olsa bile tedavi edilebilirliği varmış çok şükür insaALLAH sağlıklı gelir bebeklerimiz. Şu dönem hamile kalmaktan daha zormus(kendi adıma konusuyorm) testler nasıl çıkacak öylemi böylemi akılda birsürü soru...Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıklı sihhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin

İnş sağ sağlim kucağına alırsın Rabbim bebeklerimizi korusun

Saçma olucak ama acaba çarpık bacaklık varda ondanmı öyle gördü bazı bebeklerde d vitaminine bağlı çarpıklık oluyor bir yaşından sonra zamanla tamamen geçiyor cenin pozisyonundada böyle bir görüntü ortaya çıkar ki normalde yürür pozisyonda bile içe dönük gibi görünüyor Allah hiçbirimizi evladımızın sağlığıyla imtihan etmesin tedavisi olan birşey nasılsa öyle bile olsa canını sıkma Allah başka sıkıntı vermesin

Kizlar 15+5 im aslnda ama ultrasonda 17 haftalik cikti bebegim. Korktum bu tip durumlari yasayan varmi . normal mi acaba ?

Kizlar 15+5 im aslnda ama ultrasonda 17 haftalik cikti bebegim. Korktum bu tip durumlari yasayan varmi . normal mi acaba ?
Canım benim de ilk başta 2 gün önden gitmeye başladı bugün gittiğimde 1 hafta önde dedi boyu da olması gerekenden uzunmuş boyu genetikmiş o yüzden. Hafta için de bir sorun olmaz dedi doktor .

Canım benim de ilk başta 2 gün önden gitmeye başladı bugün gittiğimde 1 hafta önde dedi boyu da olması gerekenden uzunmuş boyu genetikmiş o yüzden. Hafta için de bir sorun olmaz dedi doktor .
Iyi bari bi sorun olmasin da. Ya bizim ailede iri kimse yok gerci doktor iri falan demedi . sknti yaratmiyorsa onemli degil sagligi iyi olsunda. Saol cnm cvp verdgn Icin.

Kızlar bizde şimdi geldik kontrolden.cok şükür herşey yolunda.4lu yaptırmak istemedim.ayin 15ne perinatologa yönlendirdi.ucreti çok pahalı geldi sizinkiler ne kadar bilgi alabildinizmi?

Perinatologlar çok pahalı hele bir de isim yapmışsa . Geçen sefer gittiğimde 800 tl ödedik biz . Detaylıya daha uygun birine bakacağım artık .

Seninle doğum tarihlerimiz aynı.ben 17sine aldım sen nezaman gitmeyi düşünüyosun

Ben de bakıyorum ama perinatolog fiyatları uçmuş durumda 750-800 Takipteyim hem iyi hem uygun fiyatlı perinatolog bulursanız ben de giderim

Ben de bakıyorum ama perinatolog fiyatları uçmuş durumda 750-800 Takipteyim hem iyi hem uygun fiyatlı perinatolog bulursanız ben de giderim
Doktor bir arkadaşım metin altay diye bir doktoru tavsiye etti çokta iyidir dedi . Sanıyorum ücreti de daha düşük. Kesin bilgileri alınca sizinle de paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…