- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Canım telaş etme.gercektende bu testlerin yanılma payı çok yüksek.ben yaptırmadım 2-4lu testleri sadece ayrıntılı ultrason çekilecek haftam gelince.Rabbim sağ-salim sağlıkla sihhatle kucaklatsin hepimizin yavrusunu insaALLAHEki Görüntüle 2283258
Kızlar benim 4’lü testimin sonucu bu ? Araştırmalarıma göre 4’lü testte yanılma payı çok yüksekmiş ihtimal 1:487 hepsi negatifken bu grafik biraz canımızı sıktı uykularımızı kaçırdı herşey Rabbimden tabikide sağlık sıhhatli sekilde yavrularımızı kucağımıza alalım sizler yaptırdınız mı bana sadece bu test yapıldı ve yazdım ama benim gibi durum yaşayan yok aranızda sanırım burun kemiğimiz normal ense kalınlığımız omurumuz herşey güzel ama anlamadım doktorum 2 hafta sonra kontrole çağırdı sonrasında bir perinatologa yönlendireceğini söyledi emin olmak için doktorum çok güzel konuştu anlattı ama annelik işte . Bende pco olduğu için adet düzensizliği ne zaman hamile kaldım net değil bu testte hcg hormonu düşmesi gerekiyor ama 3 gün bile farketiyor kafaları karıştırıyor hakkımızda hayırlısı inşallah dualarınızda eosil etmeyin şu 1 ay nasıl geçicek bilmiyorum.
Amin insaALLAH canım hayırlı olsun.Yerim ya benimkide aynı böyleydi o haftalarda ayaklar yukardaKızlar merhaba 15+6 haftayım aranıza yeni katıldım rabbim izin verirse benimle birlikte herkes aralıkta kucağına sağlıklı bir şekilde alsın inşşilk bebeğim cinsiyeti henüz öğrenmedik haftaya öğreneceğiz bakalım sağlıkla gelsinde bebişim . kuzum burdaki resimde 11 haftalık teyzeleri
Aleykum selâm canım.hosgeldinizAralik annelerine selamlar.
Canım telaş etme.gercektende bu testlerin yanılma payı çok yüksek.ben yaptırmadım 2-4lu testleri sadece ayrıntılı ultrason çekilecek haftam gelince.Rabbim sağ-salim sağlıkla sihhatle kucaklatsin hepimizin yavrusunu insaALLAHbol dua edelim birbirimize
Doktorunuzun ismi ne acaba? Mhrs den baktım hastane çıkmıyor randevu alınmıyor randevu için hastaneye mi gitmek gerekiyor?Herkese merhaba. Bende sezeryan ile kasım sonu aralık başı Doğum yapacağım kısmetse. Bu 6. Gebeliğim . 3 kez ölü Doğum yaptım. İstanbul’da riskli gebelik konusunda uzman bir profesöre muayene oldum ve gebelik takibi ile sağlıklı Doğum yaptım.
Herkes perinatolog tavsiyesi sormuş, arkadaşlar tıp fakültelerinde kadın Doğum bölümünde perinatoloji ana bilim dalı oluyor . Sanırım Türkiye’de sayılı bu bölüm. Ben Cerrahpaşa da perinatoloji ana bilim dalı bölümünde yaptırdım detaylı taramayı. İleri düzey bir teknoloji sizi karşılıyor odada. Ve profesör yaptı taramayı , raporlamayı. Hiçbir ücrette ödemedim. İsterseniz bulunduğunuz illerde ki tıp fakültelerine gidip araştırın önce . Özele vereceğiniz parayı bebişinize harcarsınız.
Bana da ikili testte sadece hormon riskim 500lerdeydi bi doktor 4lüyü öneririm dedi. Başka bi dr 2li 4lü aynı mantık gerek yok yaptırsan da emin olamayacaksın defi detaylıyı yaptır dedi. Kafam karıştı. 4lü test gşttiğim hastanede 120 liraymış sadece kanmış. Öyle dediler. Yanlış mı yönlendirdiler kayıt birimindekiler bilmiyorum çünkü burda çok yüksek fiyatlar gördüm. Bi terslik var.Eki Görüntüle 2283258
Kızlar benim 4’lü testimin sonucu bu ? Araştırmalarıma göre 4’lü testte yanılma payı çok yüksekmiş ihtimal 1:487 hepsi negatifken bu grafik biraz canımızı sıktı uykularımızı kaçırdı herşey Rabbimden tabikide sağlık sıhhatli sekilde yavrularımızı kucağımıza alalım sizler yaptırdınız mı bana sadece bu test yapıldı ve yazdım ama benim gibi durum yaşayan yok aranızda sanırım burun kemiğimiz normal ense kalınlığımız omurumuz herşey güzel ama anlamadım doktorum 2 hafta sonra kontrole çağırdı sonrasında bir perinatologa yönlendireceğini söyledi emin olmak için doktorum çok güzel konuştu anlattı ama annelik işte . Bende pco olduğu için adet düzensizliği ne zaman hamile kaldım net değil bu testte hcg hormonu düşmesi gerekiyor ama 3 gün bile farketiyor kafaları karıştırıyor hakkımızda hayırlısı inşallah dualarınızda eosil etmeyin şu 1 ay nasıl geçicek bilmiyorum.
Doktorumdan çok memnunum. Benim daha önceki kayıplarımdan dolayı kendisini öğrencisi olan özeldeki doktorum önermişti. Cerrahpaşada uzman kadın doğumcu bir doktor arkadaşta alanında çok iyidir diyince gidip tanıştık kendisiyle. Hem ölen bebeğimin doğumunu yaptı, sonrasında ayrıntılı ve detaylı bir araştırma yapıldı ve gebelik takibim ertesinde doğumumu yaptı. Ben güneydoğuda yaşıyorum randevu için kendi özel telefonundan arayıp Yada mesaj atıp gün alıyordum ve biletimi kesip geliyordum. Şuan çocuğumla yeni havalimanından transfer zor olur diye malesef gidemiyorum . İnternette iletişim numaraları var. Özel muayenehanesinde 450liraya bakıyordu Cerrahpaşa’da 122 tl ödüyorsunuz sadece. (Geçen sene öyleydi) Ve tüm tahlil taramalar ücretsiz . Detaylı için normal uzmandan randevu alıp yönlendirmesini de istenilirsin onların ücretsiz muayenesi. Bu arada doktorumun adı profesör doktor Altay Gezer . Sekreterinin numarası Yok kendi numarası var bende . Muayene için whatsapp tan mesaj atabilirsnz sanırım kendi hastalarına veriyor numarasını. Size özelden atabilirimDoktorunuzun ismi ne acaba? Mhrs den baktım hastane çıkmıyor randevu alınmıyor randevu için hastaneye mi gitmek gerekiyor?
Sanırım önce kadın doğumdan randevu almak gerekiyor. Ona bi muayene olmamız ve onun da detaylı ultrason içn yönlendirmesi gerekiyor. Doktorunuzdan memnunsunuz anladığım kadarıyla. İsmini paylaşırsanız gitmek gerekiyorsa da giderim randevu için. Çünkü dediğiniz gibi çok masraflı. 2li teste 400 verdim ayrıntılı kim bilir ne kadardır. Bunu bari o şekilde halledeyim.
Benim de 2 ki normal çıktı henüz 3 lü istemedi ama hastane politikası olabilir bi sorun çıkmadıysa kafanıza takmayın stres yapmayın :)Arkadaşlar merhaba bende aralık annesi olacağım.2 li testimizin sonucu iyiydi ancak doktor 3 lü test te yapalım dedi yaptıran veya doktoru isteyen varmı aranızda?
Evet ilkinde 5 dozu da olduysanız, zaten yeniden yaptırmanıza gerek yok. Ben 4 doz yaptırmıştım, 5. Daha bu sene yapılacak, benden de istediler.Kızlar sağlık ocağından aradılar tetenoz aşısı için tam gidecektim doktoruma sordum ilkinde hepsini tam olduysan gerek yok dedi bilginiz olsun ben olmayacam inş
Ben 2li için kan verdim, daha sonucu çıkmamıştı ki bana 1 ay sonra gel 4lü test yapalım dedi. (Belki de 3lü dedi emin değilim) ama ben 3lü de 4lü de yaptırmayacağım.Benim de 2 ki normal çıktı henüz 3 lü istemedi ama hastane politikası olabilir bi sorun çıkmadıysa kafanıza takmayın stres yapmayın :)
canım ben arkadaşın yazısından sonra biraz araştırdım mhrs de devlet hastanelerinde de perinatoloji bölümü var ancak dediğin gibi önce kadın doğumdan randevu alarak sevk ettirmen gerekiyormuş cerrahpaşayı da aradım perinatoloji bölümünde detaylı usg çekmiyorlarmış bunun için ali benian dan randevu alacaksınız dedi o bakıyormuş ancak randevu bulunmuyorDoktorunuzun ismi ne acaba? Mhrs den baktım hastane çıkmıyor randevu alınmıyor randevu için hastaneye mi gitmek gerekiyor?
Sanırım önce kadın doğumdan randevu almak gerekiyor. Ona bi muayene olmamız ve onun da detaylı ultrason içn yönlendirmesi gerekiyor. Doktorunuzdan memnunsunuz anladığım kadarıyla. İsmini paylaşırsanız gitmek gerekiyorsa da giderim randevu için. Çünkü dediğiniz gibi çok masraflı. 2li teste 400 verdim ayrıntılı kim bilir ne kadardır. Bunu bari o şekilde halledeyim.
Normal ultrasondan mı anladılar? Şurada bir kısım insanız her gün değişik bişeyler duymaya başladık. Doktor 1 ay sonraya randevu veriyor. Bebeği hissetmiyoruz da. İyi mi her şey yolunda mı bilemiyoruz. Şimdiden de yönlendiriliyor demek ki. İlla 21. Hafta olması şart değil :/kızlar merhaba doktora gittim bebeğimde böbrek genişlemesi var dedi ve detaylı ultrasyona yönlendirdi.aranızda böyle bir şey yaşayan var mı
Ben de merak ettim 930 neymiş. Ölçüm birimiyle mi alakalı ki.Ikili testi geçen hafta oldum henüz doktoruma sormadım ama e nabız dan baktım sonuc cikmis hcg 82 ama papp a 930 cıkmış ilk defa görüyorum bilen varsa yorumlayabilir mi normalde 2,... 1,... diye olan değer burda neden böyle ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?