2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Başın sağolsun, Allah sabrını versin. uçaktan olduğunu hiç düşünmüyorum, herkes biniyor uçağa. Doktor söylemedi mi sebebini?

Yok nedenini söyledi uçaktan olmaz dedi. 3 ayrı doktor baktı kalp atışı göremedi. O kadar üzgünüm ki bu benim ölen 4. Bebeğim . Hepsi bu haftalarda öldü. içim acıyor .

Yok nedenini söyledi uçaktan olmaz dedi. 3 ayrı doktor baktı kalp atışı göremedi. O kadar üzgünüm ki bu benim ölen 4. Bebeğim . Hepsi bu haftalarda öldü. içim acıyor .
Canım başın sağolsun Allah sabırlar versin 4. Bebeğim diyorsun kan uyuşmazlığı falan mi var eşinle yada başka bi sorun? InsaALLAH tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin Rabbim sana

Canım başın sağolsun Allah sabırlar versin 4. Bebeğim diyorsun kan uyuşmazlığı falan mi var eşinle yada başka bi sorun? InsaALLAH tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin Rabbim sana

Yok hiçbiri yok herşeyi yaptık tüm testleri pıhtılaşma vardı bende o kadar. iğne + coraspin ile sağlıklı Doğum yaptım. Ama bu defa olmadı malesef . 2 hafta önce benimleydi. İki haftadır ailemin yanına geldim uçakla geldim burdada yorulmadım hiç neden oldu evimde bekleseydim olur muydu acı çekiyorum sadece . Adını bile koydum oğlumun. Yine kısmeti yoktu yavrumun. Bu zamana kadar hasretle elim karnımda sevgiyle bekledim. O beni bırakıp gitti
Şuan bu kabus bir rüya olsun . Birazdan uyanacağım ve herşey geçecek olsun Allahım.

Rabbim sabır metanet versin inşallah. Allah tan olana elimiz kolumuz bağlı . çok üzüldüm sizin adınıza başınız sağolsun . Rabbim çocuğunuza sağlıklı hayırlı uzun ömür versin

Allah sabır versin çok zor bilirim bu 4 diyosun ben birtane düşük yaşadım dünya başıma yıkılmış gibiydi çok üzüldüm şuan ne denir bilmem ama için yangın yeridir

Kızlar içim rahat etmedi sağlık ocağına gittim bebeğimin kalp sesleri için 134- 140 çıktı. Belki kendi nabzındır dedi. Benim nabzımda 84 çıktı. Önemli olan usg dir dedi ama fetal doppler normal çıktı nasıl oluyor
Bir mucize bekliyorum Rabbimden.
Bebeğimi yarın alacaklar iğneni bugün olma dedi doktorda.

Yanı yaşıyor dimiiii ayy hadi insaALLAH dualarım sizinle canım.insaAllah seninledir yavrun sağlıkla sihhatle

Yanı yaşıyor dimiiii ayy hadi insaALLAH dualarım sizinle canım.insaAllah seninledir yavrun sağlıkla sihhatle

Hemşire sesleri ölçüm cihazı ile ölçtü 134-140 çıktı . Bu benim nabzımda 84 çıktı. Siz hiç ölçtürdünüz mü ? Fetal dopplerle baktı. Bu Bebek sesleri olabilir ama önemli bu cihazlara çok güven olmaz önemli olan ultrasonda ki görüntüdür dedi. Umudunu kaybetmelimiyim bilemiyorum . Önce ki ölen bebekte kalp sesi dinlemiştik boşluk sesi vardı sadece. Bunda sesler belirgindi. Sizden Allah razı olsun Rabbim bana da bir mucize nasip etsin inşallah

İnşallah hiçbirşeyi yoktur ve sapasağlam seninledir bebeğin.Bol bol dua et ben de senin adına dua edeceğim.Allah sağlıkla, hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah razı olsun , Rabbim evlatlarınızı bağışlasın. Ben elimden geleni yaptım bebeğim için. Sadece uçağa bindiğim için mi böyle oldu korkusu var içimde. Yada bazı geceler dua etmeyi unuturdum yorgunluktan uykuya dalmış olurdum. Kendimi suçluyorum . Elimden gelen yetmedi malesef. Daha fazlası için çabalamadım bilemedim . İçim rahattı doktorum elimizden geleni yaptık senin için dedi ama olmayınca nasipten öteye gidilmiyor malesef

Kızlar İstanbul'da devlette 2li test yaptıranlar nasıl yaptılar anlatabilirler mi?

Evet Kızlar.3 İsim de tıkandık yardımlarınızı bekliyorum. Anket yapmayı bilmediğimden Böyle yazıyorum Ada Nil ve Doğa isimleri seçemiyoruz. Yardımcı olursanırz.

Ben mustela kullanıyorum ilkinde de kullanmıştım cok şükür çatlagım yok inşallah bu seferde olmaz

Bende merak ettim hiç duymadım. Hayırlı haberle gelin inşallah. Cinsiyeti erkek mi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…