2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Arkadaşlar merhaba bende aralık annesi olacağım.2 li testimizin sonucu iyiydi ancak doktor 3 lü test te yapalım dedi yaptıran veya doktoru isteyen varmı aranızda?
Benim de normal cıktı 3 lü de yaptır dedi ben yaptıracagım cinsiyeti öğreneceğim inş o arada hem de :)

Belki de 0.930dur, birimi farklıdır. Öğrenebildiniz mi?

Canım ben yaptırdım Cerrahpaşa’da detaylı taramamı. Kalp kapakçıkları damarları organları vs o kadar ince detay baktılar ki. Hemde dev bir ekrandan kendimde iZledim. Yani detaylı tarama yapılıyor. Doktorumda Altay gezerdi o yönderdirdi beni detaylı taramayA. 20 tane profesör var Cerrahpaşa da. Mutlka gün içinde birine muayene olursunuz. Size kim dedi ki yapılmıyor diye.

Tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor tam olarak? Beni sağlık ocağından aradılar bebeği ne zaman hisssedersen o zaman yaparız dediler. 20. Hafta gibi olur dediler . Belli bir haftası Yok mu bu aşının acaba?

Belki de 0.930dur, birimi farklıdır. Öğrenebildiniz mi?
penelopem
E nabizda öyle görünüyormuş, normal grafikli sonuc kagidinda 1.36 ya ondalık olarak çevirmiş herhangi bir sıkıntı yokmuş çok şükür, yaşım 38 olduğu için panik yaptım biraz , cok teşekkürler ilginize

Tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor tam olarak? Beni sağlık ocağından aradılar bebeği ne zaman hisssedersen o zaman yaparız dediler. 20. Hafta gibi olur dediler . Belli bir haftası Yok mu bu aşının acaba?
Ben 17+1de oldum canım. Saglik ocagi kaydimi alirken ayin 27sine gün vermişlerdi 3 ay öncesinde

Bende onu merak ettim şimdi normal ultrasondami bakmışlar ki ya şu tarama testleri çok kafa karıştırıyor insanı strese sokuyor bence.yaptirmakmi iyi yaptirmamakmi tartışılır...Rabbim korusun yavrularımızı sağlıkla gelsin hepsi insaALLAH

Ben 15. Haftadayım kusmam yok ama bulantılarım devam. 5 kilo vermiş durumdayım şuan.
Aaa benimde muhtemel doğum 19 Aralık bende aynı durumdayım ya, 3 kilo geri gittim hamilelik başladığından beri, işe gittiğim ilk günler hala kusma bulantı devam ediyor, hep pazartesi günleri ve ofiste kusuyorum İnşallah artık 5.aya girince geçer hepsi

Arkadaşlar benim 2 li testim normal çıkmıştı. Dün 16+4 ye gittim. Drum 3’lü ve 4’lü tarama testinin bahsini bile açmadı. 20.hafta detaylı usg için Dr a yönlendirdi. Bir kadın doğum hastanesinin radyoloğuna. Birde kan testleri verdi. Bu testlerin sonucuna göre Demir takviye vb verecek. Şimdilik Decavit Pronatal+neptune krill oil+100 mg aspirin devam ediyorum.
Dr çıkışı birkaç zıbın aldık benim gözyaşlarım sel. Pembiş pembiş kıyafetler. Hepsi çok güzel.
Çok büyük mutlulukmuş Allah herkese nasip etsin
Hep içimden dua ediyorum. Bebeğime önce sağlık ve mutluluk versin yaradanım. Gerisi gelir zaten.

bu şekild konuşan ikinci doktor.evet artık anne karnında saptanıyormuş bu hastalık ilerleyen haftalarda kayıp olabıiliyormuş ama kayıp olmaz ise ilk 1 yıl tedavi gerektiriyormuş. perşembe bezmialeme randevu aldım oraya yönlendirdi doktorum. bakalım orada ne diyecekler

Benim bebeğim ölmüş. 17 gün önce herşey normaldi. 2 aktarmalı uçağa bindim. Ondan olabilir mi çok üzgünüm
Başın sağolsun, Allah sabrını versin. uçaktan olduğunu hiç düşünmüyorum, herkes biniyor uçağa. Doktor söylemedi mi sebebini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…