2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Rabbim sabır versin basınız sagolsun çok üzüldüm. Hayırlısıyla tez zamanda yeni bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah mutlaka Bi yolu vardır. Akrabamında basına geldi peş peşe düşükten sonra 4 tane evladı oldu. Allah sizede nasib eder inşallah

canım o bölümde usg bakılmıyor kadın doğumda bakılıyor dedi hiç bakılmıyor demedi ben yanlış telaffuz etmişim dediğiniz doktoru da internet sitesinden bulamadım

rabbim yardımcınız olsun arkadaşlar zor durum inş ilerde sağlıkla bir bebişiniz olur bende 2 sene önce 6 haftalıkken bebeğimi kaybettim ama allahtan umudum kesmedim rabbim nasip eder gene inş

kızlar ben hem özele hemde devlete gidiyorum özeldeki doktorum elenatal vrdi devletteki doktorumda regenesis max verdi ikisini kullanmama gerek varmı acaba

Kızlar düz yatarken bazen hafif bi ağrı oluyor karnımda ve bi bakıyorum ağrının olduğu yer tümsek olmuş rahim mi kese mi ne bilemiyorum acayip belirginleşmiş. Korkup hemen kalkıyorum düzeliyor. Bu tümsek çoğu zaman sağda oluyor ama bazen solda veya ortada görünüyor. Yer değiştiriyor. Çok tuhaf. Size de oluyor mu?

Yooo hiç tuhaf değil neden öyle düşündünüz bebek artık kocaman oldu kafasını sırtını filan dayıyor bende de oluyor aynı şey belirgin şekilde karnım şekil değiştiriyor dışarıdan izliyoruz

Yani sırtını kafasını dayayacak kadar büyük olmadığını düşünmüştüm. :) biz de izliyoruz. İlk kez yaşadığım için tam olarak o bebek mi yoksa rahim mi anlayamadım. Bebeğin temasları böyle dışarı çıkar mı şimdiden ?

Toplanıyorda olabilir ben doktora gidecektim tam sabah kalktım baktık karnım toplanmış böyle şiş görünüyor. Sonra öğlen doktora gittik doktora anlattım böyle böyle oluyor büyük hareketler ediyor ama ben hissedemiyorum diye . Oda toplanır hareket eder ama hissetmen için daha onun kemikleri zayıf dedi . Ki senin bebeğin büyük benimkinden öyle düşün En son 17 cm gibi birşeydi benimki kafa ayakları toplam seninki daha büyüktür . 17 cm metre ile baktım bayaaa büyük avuç dolusu olur

Gebelik haftama göre 18 cm olması gerekiyormuş. Banu çiftçinin uygulamasından takip ediyorum :) şu an kaç cm benimki bilmiyorum. Belki hareketlerini hissedemiyoruz ama böyle yer değiştirmesi belirginleşmesi falan bişeylerin yolunda olduğunu gösterir birazcık dimi? 2 hafta geçsin muayene üzerinden bana bi öf öfler geliyor acaba iyi mi her şey yolunda mı diye endişe duyuyorum. Dr da 1 ay sonraya randevu veriyor :) 14 temmuza kadar bekleyeceğim.

Evet bence iyi olduğunu gösterir şimdi siz 19. Haftadasınız ya hiç bir his yok mu minikte olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…