2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
ne güzel ya nasıl başarıyorsunuz
sürekli kusuyorum :) şaka bi tarafa benim çok ağır geçiyo hamileliğim bunda biraz daha iyiyim ama bulantılarım kusmalarım bitmiyo ilaç kullanıyorum, mide ilacı ondan almıyorum kilo bide iç karnım genişmiş mesela hiç karnım yok şuanda kimse hamile olduğumu anlamıyo bile şaşırıyolar 5 aylık olduk şükür, benimde ayağım ve yüzüm çok şişiyo tansiyonum düşük sürekli tuzlu yiyorum burnum kocaman olma yolunda oysaki normalde nasılda iyiydi annem inşallah burnun normale döner doğumdan sonra diyo :)

Küçülüyor küçülüyor canim merak etme benim ilki de öyleydi buda öyle

burnu şişenlerin eskiye dönüyomuş benim kuzeniminde burnu şiş şişti dudakları yüzü sezen aksu gibi oldu:)) ama geçti

Bende 5 kilo verdim mide bulantılarımdan. Henüz alma safhasına geçemedim ama iyi oldu böyle direk alma eğilimine girmedim

daha o kadar net hissedemiyorum akşamları yatınca damar atması oluyor
Ya ben seyrime gibi hissetmiştim 17+5de ama tekme yok hala.arada gaz sancısı varda çıkmıyormuş gibi oluyor bilmiyorum o bebeğimmi ,kimisi de diyor daha anca 19+0dayiz suan.20/21lerde gelir tekme diyorlar

Ya ben seyrime gibi hissetmiştim 17+5de ama tekme yok hala.arada gaz sancısı varda çıkmıyormuş gibi oluyor bilmiyorum o bebeğimmi ,kimisi de diyor daha anca 19+0dayiz suan.20/21lerde gelir tekme diyorlar
aynen sıkıntı yapma ilk gebelikmi senin bu haftadan sonra hissetmeye başlarsın

bende 2,5 ay bayağı kustum sonra geçince kilo almaya başladım bide iş yerinde dışardan yiyince etkiledi tabi ama valla cokta cnm yemek istiyor bunda oburum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…