2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Birde bende arada kasık ağrısı oluyor hatta bugün ani bir kalkışımda ağrı girdi kasiklarima geldi geçti ama korktum.seninde oluyormu bu tür şeyler neden oluyor olabilirki

Ben de aynıyım sizinle benim de anı hareket edince kasığımda kasılma gibi ağrı oluyor sonra geçiyor biraz yavaş hareket lazım sanırım . Bir de bugün kan tahlili yaptırdım folik asitim gebelik başında çok düşüktü şimdi de 9 a yükselmiş ama doktorum yine düşük buldu ve yine folbiol kullanacağım maalesef. Ayrıca kanımı da düşük buldu onun için de ferrosanol duodenal kullanacakmışım . En hoşlanmadığım şey sürekli suni takviye kullanmak ama doğal yollarla yapamıyorum değerleri yükseltmeyi demek ki "(

Ya ben seyrime gibi hissetmiştim 17+5de ama tekme yok hala.arada gaz sancısı varda çıkmıyormuş gibi oluyor bilmiyorum o bebeğimmi ,kimisi de diyor daha anca 19+0dayiz suan.20/21lerde gelir tekme diyorlar

Bende dün net hissettim hatta düz yatınca dışarıdan bile belli oldu eşim de ilk defa gördü bende çok şaşırdım ☺ Çünkü ilk gebelikte 23.haftayı bile bulur diyorlardı birkaç gündür karnımda değişik bir his vardı ama ilk defa dışarıdan bile göründü gerçekten çok değişik bir histi Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Ama demir takviyesi besinlerle çok zor demişti benim doktorum.o yüzden ben 2aydir falan demir=kan hapı kullanıyorum benimde demir ferritin falan düşüktü belki o yüzden erken başlattı.folik asitide ilk 3 ay kullandim sonra omegaya gectim onun içinde de var 0,35mg

Ayy ne güzel yaa.saglikla sihhatle insaALLAH

Bende belli saatler de uyanık olduğunu düşünüyorum özellikle takip ediyorum öğleden sonra saat iki üç gibi karnımın orta alt tarafında bir şey toplanıyormuş gibi oluyor çok güzel bir duygu gerçekten

Meraba bu normal degerlere nerden bakiyorsunuz acaba benimde suan 16 cm benim kizimda uzun olcak galiba esim baya uzun zaten

Birde bende arada kasık ağrısı oluyor hatta bugün ani bir kalkışımda ağrı girdi kasiklarima geldi geçti ama korktum.seninde oluyormu bu tür şeyler neden oluyor olabilirki
oluyor cnm yavaş hareket etmeye bak banada duphaston verdi rahim yumuşatıcı 3 gün kullan dedi bakalım

günaydın kızlar bişe sorucam bu kan ilaçları içip yan etki yapan var mı ilk ishal yaptı bıraktım tekrar başladım kabız yaptı birde dün durup dururken diş etim kanadı bunları yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…