2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Nasıl bir akıntı? Bende de var ama yoğun değil koyukıvamlı az ama ben günlük iç çamaşırı değiştiriyorum. Arada sirkeli suyla tahratlaniyorum bu dönemde normalmiş akıntılar. Kokulu yeşilimsi sarımsı renkte değilse sorun olacağını sanmıyorum

Su gibi ama yanında sarı da Sürekli su içiyorum ama geçmiyor.

KIZLAR AKINTIYI ÖNEMSEMEMEZLİK YAPMAYIN LÜTFEN ABLAMIN 17 haftalıkken ONDAN SUYU GELDİ ENFEKSİYON KESEYİ DELMİŞ BEN HEP ENFEKSİYON VARDIR DEDİM AVUÇ AVUÇ AKINTI NORMAL DEĞİLDİR DİYORDUM DOKTORU İHMAL ETTİ VE SONU BEBEĞİNİ KAYBETTİ İYİ BİR ENFEKSİYON TEDAVİSİ OLSAYDI BUNLAR OLMAZDI BURADA HERŞEYE NORMAL DEMEK DOĞRU DEĞİL EĞER BİRŞEYİ DOKTORA DANIŞTIYSAK TAHLİLLERİMİZ YAPILDIYSA VE NORMAL CEVABINI ALDIYSAK OZAMAN AYNI PROBLEM İÇİN GİTTİM HERŞEYE BAKILDI NORMAL DENDİ ENDİŞE ETMEYİN DENEBİLİR .

Ben normal derken az miktar kokusuz renksiz beyaz akıntılardan bahsettim.avuc avuç gelmesi tabiki normal değil.benimde oluyor ozellikle ayakta cok kaldiysam yorulduysam ic camasirim kirleniyor ama oyle avuc avuc degil.akinti gebelikte olağan birşey bunu kağan kocatepe bile söylüyor.cok fazla kokulu ve rahatsız ediciyse tabiki derhal doktora gidilmeli

İnan kim ne yaz kaç kişi normal yazmış bakmadım ama bende önemli gördüğüm noktayı yazdım kokusuz akıntıda enfeksiyon belirtisi olabilir ki ablamın kokusuzdu kaç doktor enfeksiyondan delindiğini söylemiş her internette normal yazılana güvenmeyelim önce doktorumuzun muayenesi önemli bunu her konu İçin söylüyorum mesela bende kokusuz normal akıntı vardı cinsellikte rahimde ağrı olmaya başlamıştı inanılmaz enfeksiyon çıkmıştı iğne artı bir hafta sabah akşam ilaç tedavisi gördüm iyi niyetle ve doğru birşey yazdım normal yazanlar üstüne alınsın kırılsın diye değil ablam bebeğini kaybedeli bir hafta olmadı

Bu yüzden eski doktorum her kontrole gidişmde mutlaka idrar tahlili, idrar kültürü ve kan tahlili yaptırıdı. Bu sefer 21. Haftaya geldim daha ne kan verdim ne idrar, bana çok garip geliyor hala.

Bu yüzden eski doktorum her kontrole gidişmde mutlaka idrar tahlili, idrar kültürü ve kan tahlili yaptırıdı. Bu sefer 21. Haftaya geldim daha ne kan verdim ne idrar, bana çok garip geliyor hala.
bende artık gerekli görüyorum böyle geri dönüşü olmayan birşey olacağına her ay varsın tahlil tetkik yapılsın

1 yasına kadar oda yapmayı düşünmüyorum boş odam var ama bekleyeceğim. Oğlum için yapmıstım önce anne yanı beşikte yattı 1 yasına gelince odasına gecti sadece dolabını kullanmıştım o yuzden oda olayını geciktiriyorum şimdilik oğlumun dolabını kullanırız. 2 sene önceydi büyüyen yataklardan aldık özel yaptırdık boyası da koku yapmaz dediler ama inanılmaz yaptı hergün havalandırıp silmeye rağmen kokusu 1 sene cıkmadı hala oda kapalı kalsın kokuyor gibi hissediyorum. Siz siz olun boya konusuna hassasiyet gösterin. Köşelerinin sivri olmamasıda önemli. Birde cibinlik tarzı inanılmaz toz tutuyor takmamla kaldırmam bir oldu bosuna duvarda yeri var. Birde karartma perde mutlaka yaptırın ozellikle cok ışık alıyorsa. Yattıgı odada nem ve ısı ölcer de olsun

benim ev sobalı olduğu için ayrı oda yapamıyorum malesef bide çok kalın giydirmem sanırım normal sıcaklığına göre tulum uyanıncada yelek giydiririm ikinci bu ilki temmuz doğumlu olduğu için daha rahattım bundada duruma göre sanırım hareket edicem

Arkadaşlarr.

Biraz araştırdım ve gördüm ki doğum fiyatları çok çokkk artmış
Resmen 5 ila 10 binlerden bahsediyorlar

Sizin hastanenizde durum nedir ?? Her şehir mi böyle .

Ve İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebilecehiniz bir hastane var mı ?

Bizimki ani bir seZeryan Durumu oluşmazsa 5,500 buluyor sezeryan olursa 2,500 ssvd olduğu İçin böyle yoksa en pahalı hastane bukadar Konya’dan bildiğim kadarıyla 2,500

Merhaba
Kızımı Bati Bahat ikitelli öZel hastanede 2 sene önce kucağıma aldığımda 500 tl normal doğumdu yanlış hatırlamıyorsam 900 yqda 1000 tl sezeryandı.

Yine hamileyim ve aynı doktoruma hastaneye gidiyorum fiyatların cüzi olduğunu düşünüyorum yeterki sağlık sıhhat ile evladıma kavuşayım gerisini düşünmüyorum.

Doğum üzerine olduğu için hastane tam donanımlı ve uygun Rabbim sağlık sıhhat ile kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…