tüylenmenin olduğu bölgede kemikte ağrı hissediyorum nette çatı ağrısı diyor oğlumdan net hatırlıyorum ama bunda sanki biraz erken gibi geldi o tuhafıma gitti başka birşeyde Benmi karıştırıyorum acaba dedim
İsim neler var aklınızda erkek bebek anneleri biz hiç uzlaşamıyoruz kocayla ilkini o bıraktı bunu sadece ona bırakmak istemiyorum buda benim hakkım ama ortak olsun diyorum yinede
Evet ilk bence depolarım pek dolu değildi çok zayıf hamile kaldım ama hemen takviyelere başladım doktordan rica ettim depoların boşalmasını beklemeyelim diye . Balık yağı , magnezyum, multivitamin ayrıca kan ilacı alıyorum. Magnezyuma yeni başladım. Eşimle tartışıyoruz o yatıp dinlenmemi filan istiyor bende yemek temizlik kışlık hazırlık yapıyorum anlaşamıyoruz bu konuda
İsim neler var aklınızda erkek bebek anneleri biz hiç uzlaşamıyoruz kocayla ilkini o bıraktı bunu sadece ona bırakmak istemiyorum buda benim hakkım ama ortak olsun diyorum yinede
Arkadaslaaaar merhaba. Yarin detayli ultrason a girecegim inşaallah cok heyecanliyim. Minnaklarin cinsiyeti nedir sagliklilar midir her sey yolunda midir diye pir pir icim :))
Umarim doktor da iyidir ve yeterince bilgilendirir. Bakalim sansima kim duserse.
Magnezyum alınca geçiyor İnan kendini daha iyi hissettiriyor. Bacağıma 2 kere kramp girdi birde bazen karnım sertleşiyordu gergin oluyordu içmeye başladım birkaç gündür sabah akşam eskisinden daha iyi oldum tek sorunum oydu
Biz Kaan’a karar verdik ama eşim kimseye söylettirmiyor. Babası bence kendi ismini isteyecek o yüzden eşim son dk ya bırakacak millete ismi söylemeyi. Bugün dedim ki baban şimdi sorsa ne koyacaksın diye ne diyeceksin dedim daha karar vermedik diyecekmiş
Magnezyum alınca geçiyor İnan kendini daha iyi hissettiriyor. Bacağıma 2 kere kramp girdi birde bazen karnım sertleşiyordu gergin oluyordu içmeye başladım birkaç gündür sabah akşam eskisinden daha iyi oldum tek sorunum oydu
Kan ilacini saglik ocagi verdi. Decavit istedim elimde yok dedi. Doktorum bana kullan demedi sağlık ocagi tahlil sonucuma gore verdi. O yuzden cok fazla kullanmadim kendi doktorum vermedigi icin.
Merhaba arkadaşlar kasım annelerinden bir arkadaşımız dün gece erken doğumla bebeğini dünyaya getirdi onun için 3000 fatiha topluyoruz bebeği su an yoğun bakımda 1700 fatiha topladık 1300 kaldı bu gun bitirmemiz lazım allah rızası için kim ne kadar okuyabilirse yazsın
Kan ilacini saglik ocagi verdi. Decavit istedim elimde yok dedi. Doktorum bana kullan demedi sağlık ocagi tahlil sonucuma gore verdi. O yuzden cok fazla kullanmadim kendi doktorum vermedigi icin.
Merhaba arkadaşlar kasım annelerinden bir arkadaşımız dün gece erken doğumla bebeğini dünyaya getirdi onun için 3000 fatiha topluyoruz bebeği su an yoğun bakımda 1700 fatiha topladık 1300 kaldı bu gun bitirmemiz lazım allah rı
Bizimki ani bir seZeryan Durumu oluşmazsa 5,500 buluyor sezeryan olursa 2,500 ssvd olduğu İçin böyle yoksa en pahalı hastane bukadar Konya’dan bildiğim kadarıyla 2,500