2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ankara cukurambar koru hastanesine gidiyorum doğum paketi aldım. Detaylı ugs ile 7500 i buluyor. Gerçekten fiyatlar çok pahalı. Özellikle ankara da

İsim neler var aklınızda erkek bebek anneleri biz hiç uzlaşamıyoruz kocayla ilkini o bıraktı bunu sadece ona bırakmak istemiyorum buda benim hakkım ama ortak olsun diyorum yinede
İsim konusu bizde de sıkıntı. Erkek ismi bulmak bana zor geliyor ilk oğlum da da öyle olmuştu. Hoşuma giden 2 3 isim var ona da eşimin içi sinmiyor. Çocuğum isimsiz kaldı resmen. Eşim ve benim ortak kararımız olsun istiyorum sonuçta onunda evladı ve onunda içine sinen bir isim olsun. Ama begendiremedim daha birsey bakalım ne zamana kadar böyle devam edecek

ben oğlumdada bundada bacak krampı nedir bilmedim bebeği iyi besleyemediğim içinde olabilir maden suyu ve muz tükettiğim içinde olabilir maden suyu ve muz magnezyum oranı yüksek besinler tavsiye ederim bende bebek akşama kadar oturamama artı parka çıkarma artı gece sabaha kadar 3 kere filan yanına gitme vs benim eşimde yeter artık diyor ama çocuk olunca mümkün değil bence pişman olucaksın dinlen keyfine bak sonra bebekler hareketlenince imkanı yok oturamıyor insan hızlı çekimde gibi yaşıyor

AYnı durumdayız ben malik enes yada Yahya olmasını çok istiyorum eşimde onları sevmiyor bakalım benimde yavrum İsimsiz kaldı

Arkadaşlar kasım anneleri başlığında dün bi arkadaşımız 26. Hafta içindeyken suyu gelmiş sezaryenle erken doğum yapmış. İlk 24 ve 72 saat çok önemliymiş dualarınızı bekliyor
allah yardımcıları olsun artık bugünki teknoloji ve bilim ile 22 haftalık bir bebek bile yaşatılabiliyor inşallah sağlığına kavuşur

bende yattığım yerde dönerken o çatı ağrıları yaşıyorum ama gündüz ayaktayken olmuyo genelde geceleri oluyor sızı gibi leğen kemikleri genişliyor ondan
Aynen aynen birde bacaklarımı araladığımda ve yerden birşey aldığımda oluyor erken başladık inş ilerki haftalarda çok ilerlemez

Günde 1 muz yiyorum 1 maden suyu içiyorum ilk baştan beri birazda yapı meselesi olabilir bilemedim

Ben okudum Allah kabul ederse.İnşallah herşey yolunda gider sağlıkla bebeğine kavuşur...

İsim neler var aklınızda erkek bebek anneleri biz hiç uzlaşamıyoruz kocayla ilkini o bıraktı bunu sadece ona bırakmak istemiyorum buda benim hakkım ama ortak olsun diyorum yinede
Çok kararsız kaldık ama sonunda içimize sinen uzun zamandır da istediğimiz bi isim koyduk oğlumuza : Göktürk

ankarada fiyatlar çok uçmuş, ben liv hospitala gidiyorum, sigorta şirketiyle anlaşmıştım 6100 peşin, ama ayrıntılıyı karşılamıyo 6500 ü geçiyo yani hastanenein paketi 8500 liralarda

ayrıntılı şükür iyi çıktı benimde bulantılarım hala devam ediyo arada o beni geriyo bide kilo almadım çok ama hamilelik artık zorlaşıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…