2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
ayrıntılı şükür iyi çıktı benimde bulantılarım hala devam ediyo arada o beni geriyo bide kilo almadım çok ama hamilelik artık zorlaşıyo :)
gözün aydın az kaldı istisnai Doğuma kadar geçmeyebiliyor senin durumda istisnalardan oldu heralde seninde doğum sonrası kolay ve güzel olur inş

Kizlar ben de ciktim ayrintilidan. Elhamdülillah iyiler. 10 15 dk ancak sürdü ve guzelce bi foto vermedi doktor. Zaten sira çoktu. Devlette yaptirdigima bu yonden pismanim sadece
:))

Iyi günler kızlar bir haftadır baş ağrısından ölüyorum kaç defa doktora gittik hiç birsey yaptıkları yok kan felan aldılar hersey iyi diyorlar ama baş ağrım var sürekli çok şiddetli tansiyonum inip çıkıyor ondanmı ağrıyor başım acaba

Magnezyum eksikliği ciddi baş ağrısı yapıyor.

benimde çok ağrıyo ama tansiyonum düşünce oluyo genel olarak düşük, bol bol dinlen eğer evde çocuk yok ilk hamileliğinse

Aslında ucuz yerlerde var başka bir forumda görmüştüm uygun hastane tavsiyesinde bulunmuşlardı birbirlerine

Yani bazı hastaneler fiyatları gereksiz yere çok şişiriyor

Kendiside Doktor olan bir tanıdıgım özellikle ameliyat masrafı hariç birçok para almaya calışır doktorlar . Ortalama 2.500 gibi bir masrafı vardır dogumun dedi .
Üzerine istenen her para gayri meşrudur .
Muhakak dogum sonrası fatura istenmeli dedi .

Hatta faturada yazan ek giderler konusu da saglık bakanlıgına suç duyurusunda bulunacagım derseniz hastane fiyatı indirir dedi .
Ki zaten böyle bir durumla karşılaşınca muhakkak şikayette bulunulmalı dedi

Gerçekte bizlerde malum doğum heyecanıyla bebege birşey olmasında deyip istenilen her şeyi yapıyoruz
Bile bile göz göre göre kazıklıyorlar bizi .

İyi günler bizde ayrıntılıyagirdik hamdolsun sorun yok ölçümlerimiz iyi çıktı.nisa hastanesinde yaptırdık fazla sürmedi en fazla 15 dakika

Kardeşim nisa da kadın dogumcu olarak hangi doktora gidiyorsunuz .

Ve dogumu orada mı yapmayı düşünüyorsunuz
Be de iki hastane arasında kaldım biri nisa

Ben ayrıntılı için gittim oraya üç.doğum yaptim o hastanede bu sefer başka hastanede olacak doğum inşallah

Kizlar ben de ciktim ayrintilidan. Elhamdülillah iyiler. 10 15 dk ancak sürdü ve guzelce bi foto vermedi doktor. Zaten sira çoktu. Devlette yaptirdigima bu yonden pismanim sadece
:))
Gözün aydın. Cinsiyetleri neymiş kesinleşti mi?

Aynen öyle malasef ben suyum geldi sanıp hastaneye yatmıştım bir gece kalma İçin 750 tl almışlardı eşim üzülmeyeyim diye söylememişti sonra haberim oldu şimdi ssvd düşündüğüm İçin sırf fiyat farklı yani ne farkı varsa normal Doğumdan anlamış değilim arkadaşım doktor gelmese bile olurmuş dedi ssvd ama doktor hiçbirşey yapmadı dedi

Ben Fatma Ersan'a gidiyorum. İlk Seymin Turan ile başladım. Bi kez Asiye hanıma göründüm. Çok kararsızdım. Bi arkadaşım Fatma Ersan'a gidiyordu. Ondan etkilenip Fatma hanımı tercih ettim. Asiye hanımı da tavsiye eden bi arkadaşım vardı. O da çok tatlı bi doktor. Ama ne yalan söyleyeyim şimdiye dek içimin ısınıp kanımın kaynadığı bi doktora rastlamadım. Çok yoğunlar belki o yüzden gülümseyerek konuşmuyorlar ciddiler. Detaylıyı da orada yaptırdım. Perinatolog olduğu içün orayı tercih ettim. O da çok ciddiydi. İnsan çekiniyor öyle olunca :)

Ben şeker yükletmek istemiyorum doktorumun bu konudaki yaklaşımını henüz bilmiyorum yarın sabah randevum var yükleyeceğiz derse ne diyeceğim istemiyorum dersem alternatif bi yöntem uygulamazsa alternatif doktorum yok :)

Yaaa banada son randevuda bir ay sonra görüşelim sabah aç karnına gel dedi o an birşey diyemedim çıktık odadan şeker yüklemesi için söyledi . Sabah gideceğim dediği gibi soracağım ya testi yaptırmazsam sonra bir sorun çıkarsa ve keşke yaptırsaydım dersem diye korkuyorum aslında yaptırmak istemiyorum

Ben ayrıntılı için gittim oraya üç.doğum yaptim o hastanede bu sefer başka hastanede olacak doğum inşallah
İnşaAllah hakkınızda hayırlısı olsun 3 dogumunuzuda orada yapmılsınız bunu orada yapmamanızın sebebi nedir aceba özel bir durum değilse paylaşabilirmisiniz benim içinde bilgi olur .

Hakikaten bir geceye 750 tl ne için almışlar ki .
Hadi yatak parası desen en fazla 250 tutar
Gerçekten haksız yere insanları böyle suistimal ediyorlar
Rabbim hayırlısıyla ihtiyaç olmadkça düşürmesin bu insanların eline bizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…