2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Doktor iyi bişey demesine rağmen evham yapıyorsan doktorunu değiştir bence doktora güven en önemli şey

Doktor iyi bişey demesine rağmen evham yapıyorsan doktorunu değiştir bence doktora güven en önemli şey
Siz hep böylemisiniz yoksa hamileliğin verdiği bir gerginlik mi var üzerinizde ben sadece benle aynı durumu yaşayan varmı merak ettim.sonucta yaşanmışlıklar tecrübeyle sabit olduğu için güvenilir geliyor bana.tabiki doktoruma güveniyorum.sagolun cevabınız için

Hep böyleyim saçmalığa tahammülün sıfır

Benim karşı komşum benzer bir durum yaşamıştı . Şeker yüklemesi yaptırmamış aradan biraz zaman geçmiş kg artışı fazla olmuş galiba bebekte de kendinde de bebek önde gitmeye başlamış . Doktor demiş ki bu saatten sonra tespit edemem yediklerine dikkat et bu dönemi atlatalım demiş yani bana öyle anlatmıştı . Şimdi bebeği doğdu sağlıklı

Anladım canım teşekkürler cevabın için.iste böyle bir cevaptı aradigim sonuçta yaşanmışlıklar önemli.cok şükür hepimizin bebeği sağlıkla gelir insaALLAH

Anladım canım teşekkürler cevabın için.iste böyle bir cevaptı aradigim sonuçta yaşanmışlıklar önemli.cok şükür hepimizin bebeği sağlıkla gelir insaALLAH
Şeker yüklemesi istemiyorsun galiba

Yok yaptıracağım
Ne zaman geçen hafta doktorum 1 ay sonra aç karnına görüşelim dedi . Aslında ben yaptırmak istemiyordum ama içime bir şüphe düştü eğer yaptırmazsam da şeker çıkarsa diye korkuyorum

Ne zaman geçen hafta doktorum 1 ay sonra aç karnına görüşelim dedi . Aslında ben yaptırmak istemiyordum ama içime bir şüphe düştü eğer yaptırmazsam da şeker çıkarsa diye korkuyorum
Benim yarın yükleme.bence gerekli çünkü en azından diyabet çıkarsa diyet yapar dengeyi sağlarsın ama bilinmezse nasılsa yok diye dikkat edilmeyebilir.

Bence hic aklini bulandirma canim. Benim ilk gebeligimde karin cevresi 2 hafta geride dediler. Dogdu elhamdülillah oyle bissi yoktu. Ultrason yaniliyor bazen

Bence hic aklini bulandirma canim. Benim ilk gebeligimde karin cevresi 2 hafta geride dediler. Dogdu elhamdülillah oyle bissi yoktu. Ultrason yaniliyor bazen
Yok doktorum nu gelişimi acisindan iyi dedi fakat bazı sitelerde de şeker olduğu için olabilir diye okudumda icime kurt düştü.aynen çok fazla okumamakta lazım orayı burayı

Aynı sorun bende de var baş yukarda ayaklar aşağıda birde aşağıya vurunca yerimden fırlıyorum resmen bir an önce düzelse rahat etsem
[/QUOTE]
Olsn önemli değil bende cumartesi gideceğim bakalım ne durumda fındık kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…