canım tavsiye sadece sen bilirsin o krem ve türevleri çok pahalı onun yerine aktardan kayısı çekirdeği yağı alıp sürebilirsiniz, onunla da bebeğe başka şey alırsınız :) siz bilirsiniz tabiiiBenim de başından beri belimde ağrı var yani biraz fazla yürüsem belim ağrıyor. Ayakta dikilsem belim kopuyor. Doktora sordum gebelikle alakası yok dedi. Araştırdım. Kaslarım zayıf olduğu içinmiş. Karnım büyüdükçe denge değiştiği ve bel sırt kaslarım destekleyemediği için zorlanıyormuş. Çok zayıfım ve kaslarım da çok zayıf. Yüzme öneriyorlar her hafta denize gitmek mümkün değil, havuzlara da karşıyım. Plates falan da yapmıyorum yapsam süper olcsk aslında.
Bu arada meme ucu için bi krem varmış şimdiden kullanmaya başlamalıymışız bebek doğduğunda çok rahat edermişiz emzirirken de güvenle kullanabilirmişiz hatta bebeğin ağzında oluşması muhtemel olan yaralara da çok iyi geliyormuş. İsmi lansinohmuş.
Kullanan var mı daha önce? Ben alıcam :) hafif sızlamalar hissediyorum bu hafta.
Evet doğru pahalı bir krem.kakao yagida iyi geliyormuş aklınızda olsuncanım tavsiye sadece sen bilirsin o krem ve türevleri çok pahalı onun yerine aktardan kayısı çekirdeği yağı alıp sürebilirsiniz, onunla da bebeğe başka şey alırsınız :) siz bilirsiniz tabiii
Ben de bunu merak ediyorum soracaktim buraya. Acaba 5 li iyi midir 10 lu mu iyidir? Aradaki fark da cok sanirim 10 lu takim pancoda 100 küsurdu. 5 li takim 50.10lu hastane çıkışı set için önerebileceğiniz bir site varmı? Pamuklu ve organik olması birde üst zibinin yandan değilde citcitli olması önemli benim için.
Bende minico jammybaby morcadde babymal enucuzbebe buralara baktım bulamadım istediğim gibi.cogunun hepsini gösterdiği resmi yok,açıklaması var.en iyisi gözün göre göre mi almak bilemedimBen de bunu merak ediyorum soracaktim buraya. Acaba 5 li iyi midir 10 lu mu iyidir? Aradaki fark da cok sanirim 10 lu takim pancoda 100 küsurdu. 5 li takim 50.
Evet ama lcw de yokmus bizim burda. Magazada cok pahaliydi artik baska bir yere bakacagim.Bende minico jammybaby morcadde babymal enucuzbebe buralara baktım bulamadım istediğim gibi.cogunun hepsini gösterdiği resmi yok,açıklaması var.en iyisi gözün göre göre mi almak bilemedim
Üç doğumumdan ve doktorlardan oldukça memnun kaldım fakat evime uzak gel git sorun oluyor bu sebebten değiştirdimİnşaAllah hakkınızda hayırlısı olsun 3 dogumunuzuda orada yapmılsınız bunu orada yapmamanızın sebebi nedir aceba özel bir durum değilse paylaşabilirmisiniz benim içinde bilgi olur .
evet o çok rahatsız edici insan tedirginde oluyor neden bukadar aşşağıda yarın güzel haberlerini bekliyoruzbenimki hep aşağıya vuruyor tekmeleri hareket ederkende aşağıda kontrol yarın bakalıım doktor ne dicek
Bol kalsiyum magnezyum tüketmeye çalış faydası olur hafifler en azından ben kullandım canım bebeğin ağzı İçin faydasını bilmiyordum gayet güzel bir krem ama bana sadece soğan kürü fayda etti birine soğan rendeleyip koyuyordum ötekini emziriyordum sonra yıkayıp ötekine koyuyordum o şekilde iğleşti Allah ım ne acıydı ve insan bebeği için gıkını çıkarmıyor bazısında hiç ama hiç olmuyor bu ikinci emzirmeyi bırakalı 5 ay oldu inş bunda olmazBenim de başından beri belimde ağrı var yani biraz fazla yürüsem belim ağrıyor. Ayakta dikilsem belim kopuyor. Doktora sordum gebelikle alakası yok dedi. Araştırdım. Kaslarım zayıf olduğu içinmiş. Karnım büyüdükçe denge değiştiği ve bel sırt kaslarım destekleyemediği için zorlanıyormuş. Çok zayıfım ve kaslarım da çok zayıf. Yüzme öneriyorlar her hafta denize gitmek mümkün değil, havuzlara da karşıyım. Plates falan da yapmıyorum yapsam süper olcsk aslında.
Bu arada meme ucu için bi krem varmış şimdiden kullanmaya başlamalıymışız bebek doğduğunda çok rahat edermişiz emzirirken de güvenle kullanabilirmişiz hatta bebeğin ağzında oluşması muhtemel olan yaralara da çok iyi geliyormuş. İsmi lansinohmuş.
Kullanan var mı daha önce? Ben alıcam :) hafif sızlamalar hissediyorum bu hafta.
10 lu hastane çıkışlarının fiyatları baya bi artış göstermiş. 200 lira ya bile var. Gerçekten çok pahalı. Bu kadar pahalıya gerek yok. Ztn en fazla 3 ay giyebiliyorlar. İnd fln denk gelince almak lazım bence.Evet ama lcw de yokmus bizim burda. Magazada cok pahaliydi artik baska bir yere bakacagim.
1 adet 10lu çıkış, 3 5 adette kışlık yenidoğan kıyafeti yeter hemen büyüyorlar ve hediye geliyor.Bende minico jammybaby morcadde babymal enucuzbebe buralara baktım bulamadım istediğim gibi.cogunun hepsini gösterdiği resmi yok,açıklaması var.en iyisi gözün göre göre mi almak bilemedim
Evet canim cok dogru söylüyorsun. Ben de 1er alayim kalani ablalarininkiyle tamamlariz artik. 2 3 de dedigin gibi tek tek alirim10 lu hastane çıkışlarının fiyatları baya bi artış göstermiş. 200 lira ya bile var. Gerçekten çok pahalı. Bu kadar pahalıya gerek yok. Ztn en fazla 3 ay giyebiliyorlar. İnd fln denk gelince almak lazım bence.
Bizim Abimizden kalanlar var ama yine bir tane 10 lu hastane takımı 2 3 tane de normal takımlardan almam gerekiyor. İnd kolluyorum bende denk gelsin hemen alacağım.
İlk çocuğu olanlara Rabbim yardım etsin hersey çok pahalı ve herseyi almak zorundalar.
Fikir icin tesekkurler1 adet 10lu çıkış, 3 5 adette kışlık yenidoğan kıyafeti yeter hemen büyüyorlar ve hediye geliyor.
ben hastahane çıkışını instagramdan yaptırıyorum
bişe sorcam hastane çıkışlarında yazlık kışlık farkı var mı10 lu hastane çıkışlarının fiyatları baya bi artış göstermiş. 200 lira ya bile var. Gerçekten çok pahalı. Bu kadar pahalıya gerek yok. Ztn en fazla 3 ay giyebiliyorlar. İnd fln denk gelince almak lazım bence.
Bizim Abimizden kalanlar var ama yine bir tane 10 lu hastane takımı 2 3 tane de normal takımlardan almam gerekiyor. İnd kolluyorum bende denk gelsin hemen alacağım.
İlk çocuğu olanlara Rabbim yardım etsin hersey çok pahalı ve herseyi almak zorundalar.
KUMAŞ FARKLI OLUNCA OLUR BENCE KIŞLIKLARI GENELDE KADİFE TARZI PELUŞ KUMAŞTAN YAPIYORLAR FİYAT FARKI OLUR BENCEbişe sorcam hastane çıkışlarında yazlık kışlık farkı var mı
Doktora da baglı aslında mesai saatleri dısında olunca malesef gelmeyen doktorlar duymustum. İnşallah sizinki gelir konusun mutlaka. Ben özel muayenehaneye gidiyorum. Anlaşma yaptığı hastanelerde yapıyor dogumu. Kendisi giriyor mutlaka.Eger ozel muayeneye gidersen gittigin kadin doktor giriyor diye biliyorum. Oyle duydum arkadaslarimdan ve bir sonraki randevuda doktoruma soracagim cunku onun girmesini istiyorum. İnşaallah da oyle olur
Benimki oyle çok baskı yapıyor oturamıyorum bazen inşallah döner diye bekliyorum. Mideme de baskı yapıyor yatarken de sıkıntı oyy oyyKızlar birşey soracağım burdaki resimde bebek başı aşağıda ama ben tekmeleri hep göbeğimin altında hissediyorumbenimle aynı durumda olan varmı?
Evet soracagim sonraki randevuda. Eger girmeme ihtimali varsa bosa gitmem oraya. Tamam tip iyi de isleyisi guzel degil. Sıra yok doktor çağırınca hepimiz yigiliyoruz kapiya vs.Doktora da baglı aslında mesai saatleri dısında olunca malesef gelmeyen doktorlar duymustum. İnşallah sizinki gelir konusun mutlaka. Ben özel muayenehaneye gidiyorum. Anlaşma yaptığı hastanelerde yapıyor dogumu. Kendisi giriyor mutlaka.
Benimki oyle çok baskı yapıyor oturamıyorum bazen inşallah döner diye bekliyorum. Mideme de baskı yapıyor yatarken de sıkıntı oyy oyy
Hayır yok diye biliyorum. Ama bizimkiler kış bebeği olacaklar iki kat fln giydirmek gerekiyor. İçine uzun kollu cit Citlı badi ve ayaklı altlardan giydirip aldığınız takımları giydirebilirsiniz. İlk oğlum da öyle yapmıştım. Oda kış bebeğiydi.bişe sorcam hastane çıkışlarında yazlık kışlık farkı var mı
Çok hızlı buyuyorlar dediğiniz gibi ama az olursa da yetişmiyor. Günde 3 4 kez kıyafet degistirdiginiz de oluyor. Cis, kaka, kusmuk mecbur değişim istiyor. İlk çocuğum da normal sayıda almıştım ama baktım yetişmiyor ilave almak zorunda kalmıştım.1 adet 10lu çıkış, 3 5 adette kışlık yenidoğan kıyafeti yeter hemen büyüyorlar ve hediye geliyor.
ben hastahane çıkışını instagramdan yaptırıyorum
Kadife hiç almadim almayi da düşünmüyorum. En güzeli dediginiz gibi pamuklular.Kıyafet olarak pamuklu kumaşlar en güzeli yaz kış ideal. Kadife güzel görünüyor ama sıcak tutmayabilir. Alacaksanızda dokunarak alın Kadife yi naylonlu olabiliyo iç kısmı. Örgü tarzı şeyleri de bebek doğduktan sonra yaptırabilirsiniz cunku bazen yüne alerji leri olabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?