2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
ben minicity den aldım gidip mağazadan almıştım 11 li seti 85 e kız kuğulu set aldım gayet iyi geldi bana fiyatıda şeklide bi bakabilirsiniz internettede var

Arkadaslar decavit i ilk gebeligimde saglik ocagi ucretsiz veriyordu. dun 25 e aldim eczaneden doktor a yazdirmama ragmen ve doktor da biz vermiyor muyuz dedi. Hemsire saglik ocagi vermiyor dedi dedim. Sizde de boyle mi?
Hayır ben sağlık ocağından ücretsiz alıyorum

Benimki oyle çok baskı yapıyor oturamıyorum bazen inşallah döner diye bekliyorum. Mideme de baskı yapıyor yatarken de sıkıntı oyy oyy
[/QUOTE] Yasmizayn ay ben alıntı yapamadım biran bisürü mesaj oldu özür kizlar
Ben bugün gittim doktora randevumuz vardı.basi yukarda ayaklar aşağıda burayla alakası yok yani normal dedi doktorumuz.o sonra dönermiş haftasında 1 hafta öndeyiz 26+3 görülüyor buda iyi birşey dedi çok şükür Rabbime

Benimki oyle çok baskı yapıyor oturamıyorum bazen inşallah döner diye bekliyorum. Mideme de baskı yapıyor yatarken de sıkıntı oyy oyy
[/QUOTE]
Ben bugün gittim doktora randevumuz vardı.basi yukarda ayaklar aşağıda burayla alakası yok yani normal dedi doktorumuz.o sonra dönermiş haftasında 1 hafta öndeyiz 26+3 görülüyor buda iyi birşey dedi çok şükür Rabbime
[/QUOTE]

Yasmizayn ay ben alıntı yapamadım biran bisürü mesaj oldu özür kizlar
[/QUOTE]
Aynı sorun bende de var baş yukarda ayaklar aşağıda birde aşağıya vurunca yerimden fırlıyorum resmen bir an önce düzelse rahat etsem

Kızlar bugün kü kontrolümüzde bebeğim çok şükür ki iyi herşey normal.biz 25+1 ama ultrasonda 26+3 çıktık doktorum bunun iyi birşey olduğunu söyledi.okudigum bazi sitelerde seker varsa bebek onden gidermis yaziyordu.sizdede böyle bir durum söz konusu oldumu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…