2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar isim bitti.tum kanları verdim şimdi sonucu bekleyeceğiz.dun önce açlık kanı verdim uzun süre ac dayanamayacağım için bugünde 75lik şekerli suyu içip 1 saat sonra kan verdim.sonra 1saat bekledim birdaha kan verdim.toplamda 3 kez kan vermis oluyoruz.zorlugu yok sadece açlık zorladı beni. insaALLAH sorunsuz çıkar sonuclarim

8
canim suan bende senin gibiyim bebegim 1 hafta onde gidiyo ilk gebeligimde boyle bise olmamisti bu defa olunca doktorum 24.haftada seker yuklemesi istedi seker yuklemesi yaptircam

Sonucunuz cikti mi acaba ins sorun yoktur genetikte olabiliyormus

Evet daha dün 240 liraya aldık biz ama çok güzel :)

Bne bugün şeker yüklemesi yaptırdım.Ama doktorumda sonucu mantıklı bulmadığı için haftaya bir daha kan aldıracağım.Benim gibi olan varsa paylaşırsa sevinirim. GLUKOZ, AÇLIK 89 GLUKOZ TOLERANS TESTİ( 50 gr 1 saat) 89 ancak HbA1c ( Hemoglobin A1c) %7,8 ( referans aralığı 4-6 )

Benim aclik 104 glikoz 171 cikti.diyete başlıcam 1 hafta bakalım ondan sonra bida olcturcem açlık tokluk takip edeceğim

Senin 50gr mi yüklendi?Benim 75gr idi hayırlısı bakalim

decaviti neden verdi doktor benim doktorum omega ve demir dedi sadece kramp giriyor deyince de magnezyum söyledi. decavit illa gerekli mi ki
Decavitin içinde bir çok farklı vitamin çeşidi var . Ben ilk hamile kaldığım zaman doktorum bir multivitamin vermişti içinde omega da vardı. Ama ben normalde de kaliteli bir omega 3 kullanıyordum ve bana verdiği multivitamin içindeki omega 3 oranı bana az geldi . Doktoruma söyledim decavit alayım ayrıca omega 3 alayım dedim oda tamam dedi öyle aldım . Şuan decavit , omega 3 , kan ilacı , magnezyum alıyorum.

Oradan konuşuyorlar işte buraya uğramıyorlar artık bencede çok gereksizdi ben girmedim zaten.buradan daha keyifli konusmak

gruba katılan 20 kişi siteden atılmıştır, hemen hemen hiç biri bir daha bu başlığa uğramamış ...

canım başlık bitmiş ... şimdi kıymete geldi site 1 aydır uğramayan üyeler mesaj atıyor üyeliğim kapanmış diye : ))))

26 haziranda grubu kurmuş bir daha başlığa uğramamış ne demek istediğimi anladınız mı ?
Evet beni de aldılar ben girdim yani bile isteye yasak olduğunu bilmiyordum
Ama leş muhabbet dönüyor inan hemen çıktım hatta kendim dedim kendimi kötü hissediyorum aranızda diye
Yasak olduğunu da sonra öğrendim

ne konuşuluyordu ki

Canan Karatay'ın beyni labne peynir gibi olmuş. Şeker yüklemesi yapılmamasından doğan tüm kötü neticelerin sorumluluğu bu kadındır. Bu arada whatsapp grubunda ki arkadaşlara notumu iletirseniz sevinirim ; 2 günde burayı kötülemek nasıl bir anlayıştır ? Bu site ne yaptı onlara ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…