2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Molfixin pure&softuna baktın mı hiç benim bi arkadaşım çok iyi dedi eşi de bu işten anlıyor o beğenmiş . Bende beğendim ya
Yok canım daha bakmadım ama duyduğum kadarıyla kullanıp memnun kalan çok. Arkadaşımda doğduğundan beri Molfix kullanıyor memnunum dedi. Prima çok pahalı geliyor bana sleepy de her bebek cildi kabul etmiyor

Bu agrı bende de var, ilk hamileliüimde de yaşadım. Halk arasında bebek yeli diyorlar. Magnezyum ihtiyacından kaynaklanıyor birazç doktoruna söyle canım magnezyum başlatır

Kızımda Sleepy kullandım. Ben pek sorun yaşamadım. Hatta ilk çıktıgı bezleri kullanmıştım. O zaman daha acemiceydiç şimdi bayagı geliştirdiler. Kızım 3.5 yaşına kadar bezli kaldı. (TUVALET KORKUSU YÜZÜNDEN) En çok memnun kaldıgım bezdi

Arkadaşımın oğlu biraz balık etli belki ondan bilemiyorum ama birkaç kişiden daha duydum bebek ilk hareket etmiyor ya iyi oluyormuş sonra sorun oluyor diyorlar . Birde ben fiyat karşılaştırması yapmadım açıkçası onu da şuan merak etmedim değil

Ben de ilk kızımda huggies kullanmıştım çok da memnundum. Piyasadan çekilince prima hariç tüm bezleri deneyip sleepye geçtim. Sleepyden de çok memnundum. Özellikle kilot bezleri diğer külot bezlerden iyiydi.
Canbebe küçüktü, e bebeğin bezi felaketti.
Prima bana çok itici ve iki yüzlü geliyor, yıllardır kimyasalı bezleri en iyi bez diye sattılar, başka markalar doğal seri çıkarınca ve tutunca pure serisini tr ye getirdiler, daha önce neden getirmediler?
3 numaradan sonra sleepy kullanırım ama 1 ve 2 numara için molfix pure ve sleepy ortak kullanırım gibi geliyor. Bakalım bebek ve zaman ne gösterecek.

BEn çok memnun kaldım bedeniyle ilgili sıkıntı yaşamıştır belki hem saf suyla dokunuyo olması hemde ıslaklık göstergesi Vs hepsi çok güzeldi yapışkanları da çok iyiydi ıslaklık göstergesi sayesinde oğlumun gece ve öğlen çiş yapmadığını tuvalet eğitimine hazır olduğunu keşfettim molfixte iyi ama ben memnun kalmadım sanki kilolu bebeklere iyi oluyor benim oğlum hiç rahat etmemişti pişik okuyordu hep birde onda

fiyat farklarına baktınız mı acaba

Vajinanin tam tuglenme bolgesi iç tarafı ve kasık ağrısı gibi ama değil tam o bölge
Bazen benim oralarda da oluyor 1 2 saniyelik. Korktum şimdi. Bir de ikiz olunca erken doğum riski var mi bilmiyorum. Doğumdan korkuyorum geceleri uykum kaçıyor. İkinci sezaryen olacak nasipse.. cok daraldım

Bazen benim oralarda da oluyor 1 2 saniyelik. Korktum şimdi. Bir de ikiz olunca erken doğum riski var mi bilmiyorum. Doğumdan korkuyorum geceleri uykum kaçıyor. İkinci sezaryen olacak nasipse.. cok daraldım
Yok ben doğumdan korkmuyorum da erken doğumdan korkuyorum.bu haftalarda olağan birşeymiş yalancı kasılmalar doğuma hazırlık yaparmış dinlenince geçiyor Allah'tan geçmezse çok sık olursa endişelenmeliymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…