2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar bide annemden hamak beşik ve elektrikli anakucağını aldık normalde ahşap beşik var onu da alacaktık ama eşim nedense o kalsın dedi bende o kalacaksa mecbur dolabı almamız lazım dedim tamam dolap alalım 1 yaşına kadar hamak beşikte yatar sonra oda yaparız zaten beşik kullanmaz dedi bana mantıksız geldi ama tecrübeli annelerden de fikir almak istiyorum

1 yaşına kadar hamak beşikte yatamaz. Düşebilir. Çünkü bebeklerin çogu 7 aydsn sonra falan kendi kalkabiliyor yatakta. Benim kızım ayaga bile kalkardı tutynarak yürürdü

1 yaşına kadar hamak beşikte yatamaz. Düşebilir. Çünkü bebeklerin çogu 7 aydsn sonra falan kendi kalkabiliyor yatakta. Benim kızım ayaga bile kalkardı tutynarak yürürdü
Benim yigenim kalkıp otururdu hiç düşme yaşamadı. Benim dediğim şöyle bir ürün canım

Eklentiler

• Screenshot_20190830-142815~2.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 30
oda için bence biraz büyümesini bekleyin. her şekilde emzirirken gece sizinle uyuyor zaten benim oğlum 4 yaşında gecen sene yaptım oda hala ara ara yanımda yatmak istiyor.oda için acele etmeyin bence

oda için bence biraz büyümesini bekleyin. her şekilde emzirirken gece sizinle uyuyor zaten benim oğlum 4 yaşında gecen sene yaptım oda hala ara ara yanımda yatmak istiyor.oda için acele etmeyin bence
Değil mi hani benim yanımı istemese bile yatakta nasıl yatıracam düşer aklım onda kalır

Değil mi hani benim yanımı istemese bile yatakta nasıl yatıracam düşer aklım onda kalır
Odanıza bir beşik alın bence en azından 1 yaşına gelene kadar sizle olur hem emzirmek için gece git gel filan olmaz hem kusar filan allah korusun. Ayrıca o resimdeki ürünün ömrü az üstte de arkadaş yazmış zaten bebek hemen hareketleniyor allah korusun düşer filan. Çocuk aklı ne yapacağı belli olmaz bir saniye bile güvenilmez

Beşikte var aslında annemde büyük beşik bide yigenim hiç kullanamadı sıfır duruyor. Eşim kendince öyle diyor ama bana da yatak saçma geldi. Bakalım ikna edecem artık

Beşikte var aslında annemde büyük beşik bide yigenim hiç kullanamadı sıfır duruyor. Eşim kendince öyle diyor ama bana da yatak saçma geldi. Bakalım ikna edecem artık
Beşik annende dursa 6-7 ay sonra alsanız olmaz mı? Belki evinizde yer yok diye almak istememiştir eşiniz. Bir de erkekler pek anlamıyor bu işten yatak var mı var, diy3 düşünüyordur belki

Beşik annende dursa 6-7 ay sonra alsanız olmaz mı? Belki evinizde yer yok diye almak istememiştir eşiniz. Bir de erkekler pek anlamıyor bu işten yatak var mı var, diy3 düşünüyordur belki
Aynen dediğin gibi canım yatacak yer varsa tamam, bide benim yiğenle arkadaşının bebeği hiç büyük beşik istemedi her çocuk aynı diye düşünüyor sanırım

Ben şimdiye ne göğüse ne de karnıma birşey sürdüm. Kaşıntım da olmadı diye ihtiyaç duymadım
cankm bebek gogusleri oyle bir emiyorki kuru gogusler catir catir catliyip yara oluyor ve aci cekiyorsun 6. ay iribalri ile 2 gunde bir yada dus aldikca vazelin surersen gogus uclarin yumusak oluyor bebek kolaylikla emiyor 3. bebegime hamilryim benimki bir tapvsiye ama hayat kurtarir

Bana bir prof söylemişti. Bebek doğunca emzitmeden önce kuru soğanı ikiye kesip suyunu memelere sürdüm. Ne yara ne çatlak oldu. Aldığım lanolinin bile kapağını açmadım. Ama tesadüf mü oldu yoksa işe yarar bir yöntem mi bilmiyorum. Benden söylemesi)

Peki kokmuyormu yada tadi falan garipsemiyormu bebek nasıl tutuyor memeyi? Siliyormusunuz hemen

Tecrübeye her zaman açığım canım teşekkür ederim ama arkadaşın dediği soğan ı da çok duydum tek endişem meme reddi okur mu kokudan
Peki kokmuyormu yada tadi falan garipsemiyormu bebek nasıl tutuyor memeyi? Siliyormusunuz hemen

Silmiyorsun, kokmuyor zaten kokacak kadar çok sürmüyorsun ki ikiye kesince çıkan suyu ne kadar olursa o kadar. Yeni doğmuş bebek emmeye o kadar aç ki ne versen emer bence meme reddi olcağını sanmıyorum.

Silmiyorsun, kokmuyor zaten kokacak kadar çok sürmüyorsun ki ikiye kesince çıkan suyu ne kadar olursa o kadar. Yeni doğmuş bebek emmeye o kadar aç ki ne versen emer bence meme reddi olcağını sanmıyorum.
Sagol canim aklimizda bulunsun ben saf damitilmis kantaronyağı sürüyorum şimdilik goguslerime ve göbeğime catlatama olmadı şimdilik.o soganida yanımızda bulunduralım olmazsa tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…