- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Kızlar bide annemden hamak beşik ve elektrikli anakucağını aldık normalde ahşap beşik var onu da alacaktık ama eşim nedense o kalsın dedi bende o kalacaksa mecbur dolabı almamız lazım dedim tamam dolap alalım 1 yaşına kadar hamak beşikte yatar sonra oda yaparız zaten beşik kullanmaz dedi bana mantıksız geldi ama tecrübeli annelerden de fikir almak istiyorum
Benim yigenim kalkıp otururdu hiç düşme yaşamadı. Benim dediğim şöyle bir ürün canım1 yaşına kadar hamak beşikte yatamaz. Düşebilir. Çünkü bebeklerin çogu 7 aydsn sonra falan kendi kalkabiliyor yatakta. Benim kızım ayaga bile kalkardı tutynarak yürürdü
oda için bence biraz büyümesini bekleyin. her şekilde emzirirken gece sizinle uyuyor zaten benim oğlum 4 yaşında gecen sene yaptım oda hala ara ara yanımda yatmak istiyor.oda için acele etmeyin benceKızlar bide annemden hamak beşik ve elektrikli anakucağını aldık normalde ahşap beşik var onu da alacaktık ama eşim nedense o kalsın dedi bende o kalacaksa mecbur dolabı almamız lazım dedim tamam dolap alalım 1 yaşına kadar hamak beşikte yatar sonra oda yaparız zaten beşik kullanmaz dedi bana mantıksız geldi ama tecrübeli annelerden de fikir almak istiyorum
Değil mi hani benim yanımı istemese bile yatakta nasıl yatıracam düşer aklım onda kalıroda için bence biraz büyümesini bekleyin. her şekilde emzirirken gece sizinle uyuyor zaten benim oğlum 4 yaşında gecen sene yaptım oda hala ara ara yanımda yatmak istiyor.oda için acele etmeyin bence
Odanıza bir beşik alın bence en azından 1 yaşına gelene kadar sizle olur hem emzirmek için gece git gel filan olmaz hem kusar filan allah korusun. Ayrıca o resimdeki ürünün ömrü az üstte de arkadaş yazmış zaten bebek hemen hareketleniyor allah korusun düşer filan. Çocuk aklı ne yapacağı belli olmaz bir saniye bile güvenilmezDeğil mi hani benim yanımı istemese bile yatakta nasıl yatıracam düşer aklım onda kalır
Beşikte var aslında annemde büyük beşik bide yigenim hiç kullanamadı sıfır duruyor. Eşim kendince öyle diyor ama bana da yatak saçma geldi. Bakalım ikna edecem artıkOdanıza bir beşik alın bence en azından 1 yaşına gelene kadar sizle olur hem emzirmek için gece git gel filan olmaz hem kusar filan allah korusun. Ayrıca o resimdeki ürünün ömrü az üstte de arkadaş yazmış zaten bebek hemen hareketleniyor allah korusun düşer filan
Beşik annende dursa 6-7 ay sonra alsanız olmaz mı? Belki evinizde yer yok diye almak istememiştir eşiniz. Bir de erkekler pek anlamıyor bu işten yatak var mı var, diy3 düşünüyordur belkiBeşikte var aslında annemde büyük beşik bide yigenim hiç kullanamadı sıfır duruyor. Eşim kendince öyle diyor ama bana da yatak saçma geldi. Bakalım ikna edecem artık
Niye istemiyor ki acaba merak ettim ya sordun muBeşikte var aslında annemde büyük beşik bide yigenim hiç kullanamadı sıfır duruyor. Eşim kendince öyle diyor ama bana da yatak saçma geldi. Bakalım ikna edecem artık
Aynen dediğin gibi canım yatacak yer varsa tamam, bide benim yiğenle arkadaşının bebeği hiç büyük beşik istemedi her çocuk aynı diye düşünüyor sanırımBeşik annende dursa 6-7 ay sonra alsanız olmaz mı? Belki evinizde yer yok diye almak istememiştir eşiniz. Bir de erkekler pek anlamıyor bu işten yatak var mı var, diy3 düşünüyordur belki
Sadece laf canım anlamıyor gerek olmaz mantığında, evler uzakta değil tembellik yapıyor diyeyim erkek milleti işteNiye istemiyor ki acaba merak ettim ya sordun mu
Aaa tamam ben daha ufak portatiflerden sandımm..Benim yigenim kalkıp otururdu hiç düşme yaşamadı. Benim dediğim şöyle bir ürün canım
Yok canım içi geniş bunların bizimki tam 1 yaşına kadar kullandı sorun olmadıAaa tamam ben daha ufak portatiflerden sandımm..
Benimki de tersBenimde öyle canım mesaneyle kavga ediyor resmen ters durduğunu tahmin etmiştim dün kontrolümüz vardı gerçekten tersmiş benim yumoşum
cankm bebek gogusleri oyle bir emiyorki kuru gogusler catir catir catliyip yara oluyor ve aci cekiyorsun 6. ay iribalri ile 2 gunde bir yada dus aldikca vazelin surersen gogus uclarin yumusak oluyor bebek kolaylikla emiyor 3. bebegime hamilryim benimki bir tapvsiye ama hayat kurtarirBen şimdiye ne göğüse ne de karnıma birşey sürdüm. Kaşıntım da olmadı diye ihtiyaç duymadım
Bana bir prof söylemişti. Bebek doğunca emzitmeden önce kuru soğanı ikiye kesip suyunu memelere sürdüm. Ne yara ne çatlak oldu. Aldığım lanolinin bile kapağını açmadım. Ama tesadüf mü oldu yoksa işe yarar bir yöntem mi bilmiyorum. Benden söylemesicankm bebek gogusleri oyle bir emiyorki kuru gogusler catir catir catliyip yara oluyor ve aci cekiyorsun 6. ay iribalri ile 2 gunde bir yada dus aldikca vazelin surersen gogus uclarin yumusak oluyor bebek kolaylikla emiyor 3. bebegime hamilryim benimki bir tapvsiye ama hayat kurtarir
Peki kokmuyormu yada tadi falan garipsemiyormu bebek nasıl tutuyor memeyi? Siliyormusunuz hemenBana bir prof söylemişti. Bebek doğunca emzitmeden önce kuru soğanı ikiye kesip suyunu memelere sürdüm. Ne yara ne çatlak oldu. Aldığım lanolinin bile kapağını açmadım. Ama tesadüf mü oldu yoksa işe yarar bir yöntem mi bilmiyorum. Benden söylemesi)
Tecrübeye her zaman açığım canım teşekkür ederimcankm bebek gogusleri oyle bir emiyorki kuru gogusler catir catir catliyip yara oluyor ve aci cekiyorsun 6. ay iribalri ile 2 gunde bir yada dus aldikca vazelin surersen gogus uclarin yumusak oluyor bebek kolaylikla emiyor 3. bebegime hamilryim benimki bir tapvsiye ama hayat kurtarir
Bana bir prof söylemişti. Bebek doğunca emzitmeden önce kuru soğanı ikiye kesip suyunu memelere sürdüm. Ne yara ne çatlak oldu. Aldığım lanolinin bile kapağını açmadım. Ama tesadüf mü oldu yoksa işe yarar bir yöntem mi bilmiyorum. Benden söylemesi)
Peki kokmuyormu yada tadi falan garipsemiyormu bebek nasıl tutuyor memeyi? Siliyormusunuz hemen
Silmiyorsun, kokmuyor zaten kokacak kadar çok sürmüyorsun ki ikiye kesince çıkan suyu ne kadar olursa o kadar. Yeni doğmuş bebek emmeye o kadar aç ki ne versen emer bence meme reddi olcağını sanmıyorum.Peki kokmuyormu yada tadi falan garipsemiyormu bebek nasıl tutuyor memeyi? Siliyormusunuz hemen
Sagol canim aklimizda bulunsunSilmiyorsun, kokmuyor zaten kokacak kadar çok sürmüyorsun ki ikiye kesince çıkan suyu ne kadar olursa o kadar. Yeni doğmuş bebek emmeye o kadar aç ki ne versen emer bence meme reddi olcağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?