2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Silmiyorsun, kokmuyor zaten kokacak kadar çok sürmüyorsun ki ikiye kesince çıkan suyu ne kadar olursa o kadar. Yeni doğmuş bebek emmeye o kadar aç ki ne versen emer bence meme reddi olcağını sanmıyorum.
Canım ben ölüyordum göğüslerimiz açısından lansinoh çok güzel nemlendiriyor ama fayda etmemişti çünkü kan revan içindeydi sadece soğan kar etti rendeleyip birine bırakıp ötekini emziriyordum 10 dk filan duruyordu bebek emmeyi bitirince öteki göğsüme rendeleyip koyup ötekini yıkıyordum

Kızlar çatı ağrım başladı sanki benim böyle gece falan dönerken kalkarken çok zorluyor Normal mi acaba doktora gitmeme daha var

Kızlar çatı ağrım başladı sanki benim böyle gece falan dönerken kalkarken çok zorluyor Normal mi acaba doktora gitmeme daha var
BEndede şiddetli derecede vardı bir haftadır azaldı nerdeyse yok ama dinlenince geçiyor bir haftadır tembellik yapıyorum kontorolde sormayıda unuttum kontrolde serviks boyuna bakın diyecektim onuda unuttum. Ptesi arayıp sorucam bakalım ne diyecek

Dinlenince benimde geçiyor sadece gece dönerken ve çok idrara sıkışmışsam zorluyor.okudum bir yerdede normal diyor bu haftalarda.hatta bir arkadasimda yasamis ayni haftalarda..tabi doktora sormak lazım yinede

Dinlenince benimde geçiyor sadece gece dönerken ve çok idrara sıkışmışsam zorluyor.okudum bir yerdede normal diyor bu haftalarda.hatta bir arkadasimda yasamis ayni haftalarda..tabi doktora sormak lazım yinede
Benimde çevrede herkes bu haftalarda başlar diyor bendede gece çok oluyordu ve adım atarken dinlen seninde hafifler belki şuan adete gece oluyor

ayy canım ben diğer gebeliklerimden ne cektim o catı agrısından heleki son zamanlarımda yataktan kalkınca aglıyodum agrıdan simdi yine baslıyo yavas yavas allah yardımcımız olsun

Merhaba ben çok beğendim bu takımı fiyat nedir nerden aldınız acaba bilgilendirir misiniz

Kızlar birkaç gündür Kalçama inanılmaz bir ağrı giriyor tam sırtımıın bitimi kalçanın başlangıcı oraya bir gün sağ tarafa dün de sol tarafa ağrı girdi yürümekte zorlandım o kadar yani temi izlik falan çok yaptım bu aralar onunla mı alakalı yoksa başka birşey midir

Arkadaşlar bütün bebek bezleri içinde losyon, klorla beyazlatma, parfüm vb şeyler var. Sadece Pampers pure ve Sleepy Natural serisi kullanılabilir ürünler. Bunların ıslak mendilleri de iyiye benziyor. Ben ilk olarak fiyattan dolayı sleepy deneyeceğim. Baktım pişik vb oldu Pampers geçeceğim mecbur
Bebek bakım ürünü olarakta Mustela merhaba Bebek setini aldım.

Değil mi hani benim yanımı istemese bile yatakta nasıl yatıracam düşer aklım onda kalır
Ben oda yaptım ve emzirme koltuğu da aldım. Odayı bu sebeple kullanabilriim diye düşünüyorum. Yatak odasına da park yatak alacağım. Tatile giderken yanımda da götürebilirim. Kesinlikle hayat kurtarıcı.

Arkadaşım sen yormuşsun kendini. Benimde hiç içim durmuyor sorma. Çalışmasam evde dursam hep temizlik yaparım. İçim durmuyor

Sleeppy kullanan arkadaşlarımın bazıları memnun değil bez kirlendiği anda ağırlaştığını ve bebek ayaklandığı zaman yürümesine etki ettiğini söylüyorlar. Ben molfix pure&soft ile başlayacağım. Islak mendil kullanmayı düşünmüyorum pamuk gayet iyi olacak

Ben oda yaptım ve emzirme koltuğu da aldım. Odayı bu sebeple kullanabilriim diye düşünüyorum. Yatak odasına da park yatak alacağım. Tatile giderken yanımda da götürebilirim. Kesinlikle hayat kurtarıcı.
Evet benim hamak beşikte portatif çok rahat ederim diye düşünüyorum. Tak sök istediğin yere götür

Ben ıslak mendili dışarda elini, elimi yada bir yeri silmek için kullanırım diye düşünüyorum yoksa misafirlikte yada evde pamuklu bez kullanırım.

Bende bir defa gördüm daha detaylı bakmadım ayın 16sinda randevum var o gün çıkınca bazı eşyaları alacam muhtemelen bakım ürünlerini alırım kıyafet ve araba için biraz daha bekleyecem
Bende şöyle düşündüm ne kadar doğru bilemiyorum da Ekim 15 den sonra eşim izne çıkacak biz yakın bir şehire bebeğin kıyafetlerini almaya gideceğiz . Aralığın ilk haftası da bebeğin yatağı , bebek arabası , pamuğu , bir pakette bez alacağım

İzne ayrılacaksa rahat rahat bakarsın hem kıyafetleri bir zamanda almak daha iyi listene bakar tamamlar çıkarsın. Parça parça olunca listeden düşünce bile bakıyorsun eksik var mı diye göze yetmiyor bir türlü bende öyle oldu mesela şuan doğsa 1 hafta yeter kıyafeti ama bana eksik geliyor
Bende bakım ürünlerini önce alayım diyorum sabit zaten alacaklarım son kullanma tarihi falan da geçmez hem, bez için kararsız kaldım Molfix le başlayacak gibiyim. Eşimde tüm iznini sınav ve kardeşinin düğünü için kullanacak hepsine bakıp karar vermek bana kaldı

Molfixin pure&softuna baktın mı hiç benim bi arkadaşım çok iyi dedi eşi de bu işten anlıyor o beğenmiş . Bende beğendim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…