2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Günaydın kızlar . Geçen hafta doktorum bebeğin aşağıda olduğunu ve dinlenmem gerektiğini söyledi . Hep evde dinlendim genelde ben de . Fakat yine de iki gündür bebeğin hareketleri resmen baya aşağıda yani başı aşağıda olduğu için sanıyorum el hareketleri ama şeyimin orda hareket ettiğinde belli oluyor resmen uzanınca hafiften . Bu kadarı normal mi acaba ? Yarın doktora gidicem ama yine de meraklandım .

Günaydın muhtemelen normaldir. Benim kızım da hep yukardaydı, şimdilik oglumda yukarda... Normalde dogumun sonlarına dogru aşagıya iner diye biliyorum. Siz yine de dikkat edin. Hareketlerini takip edin.

Kızlar bende bugün acı gerçekle yüzleştim karnımın altında kırmızı mor çatlaklar oluşmaya başlamış suç bende tabii düzenli nemlendirmedim

Bebeğin pozisyonuna göre muhtemelen normaldir. Benimde kasılmalarım başladı doktor dinlenmem gerektiğini söyledi son haftaları yatarak geçirmek hepimiz için en doğrusu aslında

Kizlar bebeginiz gun icinde cok mu hareketli benim ki gibi canimi cok acitiyr umarim doguncada bu kadar yaramaz olmaz :) sizinkilerin hareket durumu nasil?
Benim kız fır dönüyor resmen kasılma var diye geçen acile gittim nst de bulamadılar dün sabahta doktorum bir dursa resim alacam diyordu ama canım yanmıyor hareketlerinden sadece otururken vajinaya vurunca zıplatıyor zilli
Doğunca da böyle olacaklar bence hayal kurmayalım

Kızlar herkese merhaba 2 gündür kusma ishal bugün acillik olduk serum verdiler karnım çok ağrıyo mikrop çok yok tahlillerde ama doktor yinede antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum hiç geçer diye ne yapsam bilemedim bu arada ankarada salgın da varmış

Bu vajinaya vurma vajinayi kurcaliyormus gibi olma aci hissetme vs bi bende olmuyor sanirim benimki karin bolgemde ufak ufak kimildiyo bazen kucuk tekmeler atiyo o kadar demek ki sakin simdilik

Kizlar bebeginiz gun icinde cok mu hareketli benim ki gibi canimi cok acitiyr umarim doguncada bu kadar yaramaz olmaz :) sizinkilerin hareket durumu nasil?
Benimde cok hareketli geceleyin vura vura uyandiriyor resmen. Bazende icimi cimdikliyo gibi, biseyler batiyor sanki. Kizimin hamileliginde olurdu onemsemedim o yuzden

eğer öyleyse tedbirli olmak en güzel hem için rahat eder:)

Benim de iste son 4 hafta oluyor. Ama dayanabilir miyim bilmiyorum. 18 aralik gorunuyor dogum ins. 18 kasimda ayrilmayi planliyorum. Ama simdi sen artik gelme izne ayril deseler hic hayir demem yani
benim doğum ytahmini 9 aralık ekim sonu kasım başı 34. hafta bitince ayrılırım diyorum ama şimdilik tabi o anki durum ne gerektirir bilinmez ama iyiym şimdilik dayanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…