2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kizlar bebeginiz gun icinde cok mu hareketli benim ki gibi canimi cok acitiyr umarim doguncada bu kadar yaramaz olmaz :) sizinkilerin hareket durumu nasil?
Akşamları daha harekettli , özellikle 10dan sonra saat 2 ye kadar Ara Ara vuruyor. Sabahlarıda öyle. Ama öğlenden ikindine kadar uykuya çekiliyor galiba

Bazen ayaklarıyla içten içe vuruyor gibi (alt kısma ) , o zamanlarsa can yanabiliyor evet

Cnm dun annemle konuştum kiyafetleri yikamis lekeler cikmis once cok az omo deterjana basmis suyla sonra bolca yikamis arkasından roxy ve dalin yumusatici kullanmis tertemiz olmus
Bazen ayaklarıyla içten içe vuruyor gibi (alt kısma ) , o zamanlarsa can yanabiliyor evet
Benimde özellikle aşağı vurunca baya zipliyorum.yeri var galiba hala bir aşağıdan bir yukardan vuruyor benim oğlum özellikle akşam yemeğinden sonra aktif ve solda hissediyorum genelde

Kızlar sizde şişlik oluyormu? Ben çok ayakta kalırsam akşam şişiyor ayaklarım sabah geçiyor.birde gece sağa yatarsam sol elim sola yatarsam sağ elim şişiyor sonra geçiyor kan akışı olunca.varmı bu durumu yaşayan?

Benimde özellikle aşağı vurunca baya zipliyorum.yeri var galiba hala bir aşağıdan bir yukardan vuruyor benim oğlum özellikle akşam yemeğinden sonra aktif ve solda hissediyorum genelde
Aynen öyle. Kızımda yaşamadım ama bu bebeğim baya kıpır kıpır. Hatta dün aksam 10 gibi titreşim oldu , bildiğin telefon titrer ya onun gibi birşey, yaklaşık 6 saniye sürdü. Üç kez arka arkaya oldu Duyumlarıma göre hıckırıkta veya kordonu çektiğinde öyle oluyormuş.

Şişlik bende de var. Ödem var ayaklarımda, el parmaklarımı ve ayaklarımda şişlık oldugunu hissedebiliyorum. Mecbur gün içinde evde ayakta da kalıyorum sürekli oturmıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Aranızda çalışan anne adayları var mı? Ne durumdasınız. Ben çalışıyorum ve çok zorlanıyorum
Merhaba arkadaşlar. Aranızda çalışan anne adayları var mı? Ne durumdasınız. Ben çalışıyorum ve çok zorlanıyorum
Ben de calisiyorum ve oglenden sonrasi gecmiyor. Her yere kafami koyup uyuyabilirim

Keşke 6. Ayda izin verseler O kadar zor ki
Beni en cok zorlayan seylerden biri surekli eksiyen midem. Allah hayirla dogmasini nasip etsin de ben hamileligi hic sevemedim ya resmen dengem sasti. Cok heyecenlaniyorum ama hamileligin o sevimli yanini hic hissedemedim ne yalan soyleyim. Bulanti yorgunluk kilo mide yanmasi eksimesi uyuklar hal. Hep sikayet edebilirim yani. Allah kotu durumlardan korusun tabi ama cidden sarsti beni yani. Hayirlisiyla gelseydi kizim saglikla sihhatle ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…