2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Oğlum 27 aylık hala yastık kullanmıyor yorgan hiç kullanmadık. Bebekliğinde yaza geldigi için müslin örtüyordum Bir gun uyuttum yine örttum mutfakta yemek yapıyordum içeriden tuhaf sesler geldi bi kpstum muslini üzerine cekmiş bası falan görünmüyor Allah tan ince birşey cok korkmuştum bidaha da örtmedim. Bebekler istemsiz yüzlerine cekebiliyor o yüzden ortu önerilmiyor yanında yoksan hele. Ben reflü yatagı almıştım hafif eğimli oldugu için yastık var gibi oluyordu. Birde benim oğlanın baş arkası hafif sivriydi sevi bebenin ortası delik bir yastıgı var onu kullanmıştım arada

Benim değil bu sefer ilk işim reflü yatağı almak oldu)

kızlar selam , hangi kalsiyumu kullanıyorsunuz? devlet karşılıyor mu?
merak ettim yarın kontrolde doktora yazdıracağım ama farklı bişey derse devletin karşıladığı bir ilaç rica edeceğim kendisinden.

Ben kalsiyum hiç kullanmadım ya şikayetim yok diye vermedi galiba . Magnezyum sorunum var hemde bence ciddi . İlaç kullanıyordum aslında doktor son kontrolde bırak istersen dedi . Bıraktık ama perişan oldum hamilelikle ilgili tek belirgin şikayetim bacaklarıma giren kramplar her gece birisine giriyor yürüyemiyorum artık Pazartesi ilaç yazdırıp yeniden başlayacağım hayat kalitemi bitirdi. Hergün 1 soda içiyorum 1 muz yiyorum yok işe yaramadı bende

kızlar deterjan ve bakım ürünlerini hangi marka düşünüyorsunuz. annem hastane çantanı hazırla ne olur ne olmaz dursun bir köşede dedi. bende bazı eşyaları yıkayıp hazırlamak istiyorum

merhaba kızlar ben de aralık annesi olucam inşallah bu gruba daha önceden yazmıştım ama işim dolayısıyla cok aktif olamıyorum ama takip ediyorum sizi elimden geldiğince genel olarak hamileliğimde rahatım ama şeker yüklemesinde şekerim çıktı ve diyetle kontrol sağlıyorum maalesef bir de geçmek bilmeyen bacaklarıma giren kramplarla uğraşıyorum ilaçlar sodalar işe yaramıyor doktorum hergün yürüyüş yap dedi ama halim kalmıyo o kadar (( napıcam bilmiyorum ama az kaldııı şafak 89 sAllah hepimize sağlıkla kucagın almayı nasip etsin inşallaaah

kızlar deterjan ve bakım ürünlerini hangi marka düşünüyorsunuz. annem hastane çantanı hazırla ne olur ne olmaz dursun bir köşede dedi. bende bazı eşyaları yıkayıp hazırlamak istiyorum

canım ben detarjan olarak green clean aldım instegramda mühendisinoğlu diye bi sayfa var herseyi cok güzel inceleyip tavsiyede bulunuyor ona istinaden aldım :) şampuan bakım ürünlerini de mustela aldım herkes cok memnun ondan da

canııım seni o kadar iyi anlıyorum kii gece giren kramplardan ağladığım oldu magnimore diye ilaç kullanıyorum özel alıyorum dışardan ve doktorum başka ilaç takviyesi ya da değişikliği yapamayız dedi

Sebeb neymiş acaba sanki piyasada sadece o ilaç mı varmış

Sebeb neymiş acaba sanki piyasada sadece o ilaç mı varmış

sormaa canım dediği şu yanında kemikler için osteocare diye ilacı içiyorum verdiği magnezyum ilacı ile yeterli gelmesi gerekiyor cok hareketsiz ya da cok hareketli oldugundan olblr dedi.. her gün soda kefir muz yiyorum ama nafile bir de şeker çıktı üstüne

Valla benimde geçmiyor karnım sertleşmese akşam yemeklerimden sonra ve gece bacağıma kramp girmese hiç hamile gibi değilim

Merhaba kalsiyüm kullanmıyorum, VİNALAC Probiyotik mikroorganizma , multivitamin ve minarel Kompleksi içeren takviye edici tablet kullanıyorum. Devlet karşılamıyor.

kızlaaar bişi sorcam şimdi dikkatimi çekti de benim göbeğimde küçük kırmızı noktalar var sivilce gibi değil ama :s fikriniz var mıı

benim etrafımdaki herkesin erkek ben de erkek hissediyordum ama babasının istediği ve hissettiği oldu

Ben de kız istiyordum. İki kızım olsun çok istiyordum ama erkek bizim de. Hayırlısı olsun. Herşeyin başı saglık gerisi hiiiç önemli değil. Üçüncüyü de düşünmüyorum. Artık bir kız bir oglan yeter.. maddi olarak gücümüz buna yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…