2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233

cok haklısım önce sağlık gerisi boş gercekten ama cok şanslısın bence hem kız hem erkek cocugun olucak inşallah

Kizlar imdaaat ..ben cok sakarlastim elimdekileri dusuruyorum dengemi sağlayamıyorum bir tuhaf oldum 2 gündür.neden olur ki böyle normal mi acaba

Kizlar imdaaat ..ben cok sakarlastim elimdekileri dusuruyorum dengemi sağlayamıyorum bir tuhaf oldum 2 gündür.neden olur ki böyle normal mi acaba
Normal sanırım daha önce de duymuştum, ilk hamileliğimde topikten bir arkadaş araba kullanamıyorum, yolun ortasından eşimi aradım demişti, o zaman çok tuhafıma gitmişti. Şimdi ben değil yıllardır çıktığım kapalı garajdan çıkamıyorum, panik yapıyorum, artık açık garaja bırakıyorum arabayı, trafikte sorun yok ama hormonlar bizi rahat bırakmıyorlar ki işimizi yapalım.

Şuan benim de içimden birşey çekiliyor sankii yaa. Göbeğimin deliği acıyor , hiç kızım da böyle birşey yaşamadım. Çok acıyor

Şuan benim de içimden birşey çekiliyor sankii yaa. Göbeğimin deliği acıyor , hiç kızım da böyle birşey yaşamadım. Çok acıyor
Benimde aaa çok acıyor birde yakında göbek deliği denen birşey kalmayacak dümdüz oldu neredeyse

Benimde aaa çok acıyor birde yakında göbek deliği denen birşey kalmayacak dümdüz oldu neredeyse

İlk hamileliğim de benim göbek deliğim dışına çıkmamıştı ama bu sefer benim de baya çukuru görünüyor, çıkacak gibi nerdeyse, ilkinde 110 kg ile doguma girdim
şuan 70 kilo oldum

Ay evett 93 kiloydum hamile kaldıgım da, 110la dogum girdim. Çıktıgımda 103 kiloya düştüm sadece. (2014 Senesi) Sonra da emziremedim ve kilo almaya devam ettim. 107 kg oldum. Sonra çabalarımla çaylarla falan 24 kg verdim birazını geri aldım
2018 Martta 97 kg ile diyetisyene başladım. 35 kg verdim 2019 Martta 62 ile tekrar hamille kaldım

denizbenimadim 93 kg ile hamile kalmıştım

Bakalım kaç ile Doğuma gireceksin ben 41 ile hamile kaldım şuan 47

Ben 75le kaldım 90la doğuma girsem sukretcem cidden çok zor ağırlaşınca herşeyin kısıtlanıyor
Cok zormus gercekten. Hayat kalitesi o kadar dusuyor ki. Gercekten su surecte en fazla empati kurdugum insanlar obezite ile mucade edenler. Allah hepsine yardim etsin. Bize de tabi. Saglikla dogurup saglikla verebilelim kilolari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…