Ben de kız istiyordum. İki kızım olsun çok istiyordum ama erkek bizim de. Hayırlısı olsun. Herşeyin başı saglık gerisi hiiiç önemli değil. Üçüncüyü de düşünmüyorum. Artık bir kız bir oglan yeter.. maddi olarak gücümüz buna yeter.
Normal sanırım daha önce de duymuştum, ilk hamileliğimde topikten bir arkadaş araba kullanamıyorum, yolun ortasından eşimi aradım demişti, o zaman çok tuhafıma gitmişti. Şimdi ben değil yıllardır çıktığım kapalı garajdan çıkamıyorum, panik yapıyorum, artık açık garaja bırakıyorum arabayı, trafikte sorun yok ama hormonlar bizi rahat bırakmıyorlar ki işimizi yapalım.
İlk hamileliğim de benim göbek deliğim dışına çıkmamıştı ama bu sefer benim de baya çukuru görünüyor, çıkacak gibi nerdeyse, ilkinde 110 kg ile doguma girdim
şuan 70 kilo oldum
İlk hamileliğim de benim göbek deliğim dışına çıkmamıştı ama bu sefer benim de baya çukuru görünüyor, çıkacak gibi nerdeyse, ilkinde 110 kg ile doguma girdim
şuan 70 kilo oldum
şuan 70 kilo oldum
Ay evett 93 kiloydum hamile kaldıgım da, 110la dogum girdim. Çıktıgımda 103 kiloya düştüm sadece. (2014 Senesi) Sonra da emziremedim ve kilo almaya devam ettim. 107 kg oldum. Sonra çabalarımla çaylarla falan 24 kg verdim birazını geri aldım
2018 Martta 97 kg ile diyetisyene başladım. 35 kg verdim 2019 Martta 62 ile tekrar hamille kaldım
Ay evett 93 kiloydum hamile kaldıgım da, 110la dogum girdim. Çıktıgımda 103 kiloya düştüm sadece. (2014 Senesi) Sonra da emziremedim ve kilo almaya devam ettim. 107 kg oldum. Sonra çabalarımla çaylarla falan 24 kg verdim birazını geri aldım
2018 Martta 97 kg ile diyetisyene başladım. 35 kg verdim 2019 Martta 62 ile tekrar hamille kaldım
Cok zormus gercekten. Hayat kalitesi o kadar dusuyor ki. Gercekten su surecte en fazla empati kurdugum insanlar obezite ile mucade edenler. Allah hepsine yardim etsin. Bize de tabi. Saglikla dogurup saglikla verebilelim kilolari