- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Amin insaALLAH canimCok zormus gercekten. Hayat kalitesi o kadar dusuyor ki. Gercekten su surecte en fazla empati kurdugum insanlar obezite ile mucade edenler. Allah hepsine yardim etsin. Bize de tabi. Saglikla dogurup saglikla verebilelim kilolari
47 mi eneemmBakalım kaç ile Doğuma gireceksin ben 41 ile hamile kaldım şuan 47
Nohut yutmuş solucan düşün aynı öyle47 mi eneemmkız göbüşün çok çıkmamıştır ozaman senin
NeyyyBakalım kaç ile Doğuma gireceksin ben 41 ile hamile kaldım şuan 47
Ben de 62 ile hamile kaldim. Su an 80 oldum. Ama cok zorlaniyorum. Allah obez insanlara yardim etsin. Ne kadar zor bi durummus
Bakalım kaç ile Doğuma gireceksin ben 41 ile hamile kaldım şuan 47
Ben prima premium care aldım bide molfix pure&soft alcam.sleepynin doğal zeytinyağlı ıslak mendilini aldim(yenidogan) temizleme pamuguda kullancam.deterjan roxy dalan ve duru granül aldım.2kez durulamayla yikicam camasirlariniKizlar bu arada bi sey sorcam. Prima premium care mi pamper mi yoksa aktif bebek mi? Bir de sleepy nasil?
Islak mendil mi alacaksiniz temizleme pamugu mu? Bi de e bebek sabun tozu dusunuyorum. Sizce sabun tozu mu sivi deterjan mi?
Neyyy47 benim su an bi butumdur valla
Çok tatlisinNohut yutmuş solucan düşün aynı öyle
Kizlar bu arada bi sey sorcam. Prima premium care mi pamper mi yoksa aktif bebek mi? Bir de sleepy nasil?
Islak mendil mi alacaksiniz temizleme pamugu mu? Bi de e bebek sabun tozu dusunuyorum. Sizce sabun tozu mu sivi deterjan mi?
Şuan kaç haftalıksın ? Bizle aynı mı?
Primanın şu yeni gelen PureSoft galiba o hariç diğerlerim almayın, masum değilmiş içeriği. Sleeppy aldım ben. Kızımda da kullandım memnunum.
Ben çok iyiyim yaÇok tatlisinama çok güzel bence rahat hareket edebilirsin.ben bi wcye oturuyorum kalkıncaya kadar anam ağlıyor bacaklar isyanda
Kizlar bu arada bi sey sorcam. Prima premium care mi pamper mi yoksa aktif bebek mi? Bir de sleepy nasil?
Ben de ilk 2 ay premium care mi alsam acaba diyorum. Sonra degistirebilirim. Bir de internetten.al.bezleri orda daha uygun. N11 de falan. E bebekte bezler pahali.Ben molfix alacağım .prima bana çok pahalı geliyor açıkçası şimdi onunla başlarsam devamını getirmem gerekir diye düşünüyorum o yüzden ona hiç bulaşmayacağım. Temizleme pamuğu alacağım onu da e bebekten . Deterjan olarak da sabun tozu Almak istiyorum . E bebeğinkine bakmadım ama bakarım . Duru granül var ona bakacağım bi birde markette bir marka gördüm fiyatta uygundu . Çok sık çamaşır yıkanır kesin ona göre bakmak lazım
Benim de varr. Catliycam diye odum kopuyo. Yarin mustela krem alicam. Badem yagi,kantaron,hindistan c.uagi suruyorum ama sanki yagi emmiyor cildim kremi emiyor gibi bir his var bende. Ic bacakta iki yer catlamis benimkızlaaar bişi sorcam şimdi dikkatimi çekti de benim göbeğimde küçük kırmızı noktalar var sivilce gibi değil ama :s fikriniz var mıı
Sleepy sizdiriyor pisik yapiyor bezler yapisik cikiyor falan yazmis bazilari. O nedenle bilemedimAy ben şöyle cevaplıyım en iyisi. Bez olarak Sleepy aldım , prima alacaksanoz eğer pampers Soft&Pure gelmiş galiba, normalde yurt dışındaymış yeni gelmiş Türkiyeye en iyisi oymuş, diğerlerinin içeriği temiz değil. Ama yine içeriği temizler arasında favorim Sleepy çünkü kızımda kullandım çok memnundum.. Minies de denerim ama.
Islak mendil aldım Sleppy yenidoğan ıslak mendil , ve Sleepp Sensetive. Ama ebebekten temizleme pamuguda almayı düşünüyorum. Babyme markalı olan.
Kızımda deterjan olarak Dalan roxy kullanmıştım, yine dalan roxy aldım granül ama matik için.. Az kullanırlırsa kalıntı bırakmıyor. Ama kızımdan da kalma eşyalar var. İlk etapta sıvı deterjan alayım yumuşatmak adına diye düşündüm. Dalin sıvı deterjan alacagım. Hoşuma gidiyor hafif kokusu.
Primanın yeni pure serisinden aldım bi deneyeceğim bakalım . Islak mendil uni baby yenidoğan aldım pamuk da aldım e bebekte 6 lı paket vardı uygun fiyata . Yenidoğanda pamuk iyi olur demişti annem . Deterjana ben de daha karar veremedim burdan önerileri takip ediyorum . Granül makinemi bozar diye korkuyorum tıkanıklık falan yaparsa . KararsızımKizlar bu arada bi sey sorcam. Prima premium care mi pamper mi yoksa aktif bebek mi? Bir de sleepy nasil?
Aralık başında filan alırım diyorum evet inceleyeceğim . Birde stok yapmayacağım çünkü belki beden çabuk değişecek belki bebeğe pişik yapacak gibi gibi bir sürü soru işareti varBen de ilk 2 ay premium care mi alsam acaba diyorum. Sonra degistirebilirim. Bir de internetten.al.bezleri orda daha uygun. N11 de falan. E bebekte bezler pahali.
Sleepy sizdiriyor pisik yapiyor bezler yapisik cikiyor falan yazmis bazilari. O nedenle bilemedim
Seninle birebir aynıyız canım. Ben şu an 48 oldum baxen buçuk oluyor :)Bakalım kaç ile Doğuma gireceksin ben 41 ile hamile kaldım şuan 47
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?