2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kizlar bu arada bi sey sorcam. Prima premium care mi pamper mi yoksa aktif bebek mi? Bir de sleepy nasil?
Islak mendil mi alacaksiniz temizleme pamugu mu? Bi de e bebek sabun tozu dusunuyorum. Sizce sabun tozu mu sivi deterjan mi?

Ben de 62 ile hamile kaldim. Su an 80 oldum. Ama cok zorlaniyorum. Allah obez insanlara yardim etsin. Ne kadar zor bi durummus

Amin amin. Benim tüm ömrüm kilolu geçti. İlk defa bu kiloları gördüm, ve çok güzelmiş zayıf olmaz. 172 boyum 62 ile olduköa zayıf görüniyorum. Ama o kadar düşmek istemiyorum, 65 kg olarak kalmak istiyorum dogumdan sonra inşallah.

Bakalım kaç ile Doğuma gireceksin ben 41 ile hamile kaldım şuan 47

Ben de 8 kg aldım bakalım doktor haftana göre bi kaç kg fazla dedi. Bence de öyle. Yürümeye gitmek istediim ama çok zor oldu.
Diyetisyenim 75le kapatırsın diyor. En en kötü 80 olsam dogumdan sonra 7 ,8 kg gider. Ben zaten 62 değil 65 olmak istiyorum.. boyun kaç bu arada , 47 ise bile şuan çok zayıfsındır ya.

Kizlar bu arada bi sey sorcam. Prima premium care mi pamper mi yoksa aktif bebek mi? Bir de sleepy nasil?
Islak mendil mi alacaksiniz temizleme pamugu mu? Bi de e bebek sabun tozu dusunuyorum. Sizce sabun tozu mu sivi deterjan mi?
Ben prima premium care aldım bide molfix pure&soft alcam.sleepynin doğal zeytinyağlı ıslak mendilini aldim(yenidogan) temizleme pamuguda kullancam.deterjan roxy dalan ve duru granül aldım.2kez durulamayla yikicam camasirlarini

Ben molfix alacağım .prima bana çok pahalı geliyor açıkçası şimdi onunla başlarsam devamını getirmem gerekir diye düşünüyorum o yüzden ona hiç bulaşmayacağım. Temizleme pamuğu alacağım onu da e bebekten . Deterjan olarak da sabun tozu Almak istiyorum . E bebeğinkine bakmadım ama bakarım . Duru granül var ona bakacağım bi birde markette bir marka gördüm fiyatta uygundu . Çok sık çamaşır yıkanır kesin ona göre bakmak lazım

Şuan kaç haftalıksın ? Bizle aynı mı?
Primanın şu yeni gelen PureSoft galiba o hariç diğerlerim almayın, masum değilmiş içeriği. Sleeppy aldım ben. Kızımda da kullandım memnunum.

27 haftalık şuan evet bende pure soft alacağım arkadaşım inceledi çok beğendim kesin onu al dedi bende denemek istiyorum.

Çok tatlisin ama çok güzel bence rahat hareket edebilirsin.ben bi wcye oturuyorum kalkıncaya kadar anam ağlıyor bacaklar isyanda
Ben çok iyiyim ya tek sorunum bacak kasılması ve akşam biraz fazla yemek yesem karnım sertleşiyor şuan mesela çok iyiyim yemeğin üzerinden 5 saat geçti ya gerçi arada birşeyler yiyip içtim

Ay ben şöyle cevaplıyım en iyisi. Bez olarak Sleepy aldım , prima alacaksanoz eğer pampers Soft&Pure gelmiş galiba, normalde yurt dışındaymış yeni gelmiş Türkiyeye en iyisi oymuş, diğerlerinin içeriği temiz değil. Ama yine içeriği temizler arasında favorim Sleepy çünkü kızımda kullandım çok memnundum.. Minies de denerim ama.
Islak mendil aldım Sleppy yenidoğan ıslak mendil , ve Sleepp Sensetive. Ama ebebekten temizleme pamuguda almayı düşünüyorum. Babyme markalı olan.
Kızımda deterjan olarak Dalan roxy kullanmıştım, yine dalan roxy aldım granül ama matik için.. Az kullanırlırsa kalıntı bırakmıyor. Ama kızımdan da kalma eşyalar var. İlk etapta sıvı deterjan alayım yumuşatmak adına diye düşündüm. Dalin sıvı deterjan alacagım. Hoşuma gidiyor hafif kokusu.

Ben de ilk 2 ay premium care mi alsam acaba diyorum. Sonra degistirebilirim. Bir de internetten.al.bezleri orda daha uygun. N11 de falan. E bebekte bezler pahali.

kızlaaar bişi sorcam şimdi dikkatimi çekti de benim göbeğimde küçük kırmızı noktalar var sivilce gibi değil ama :s fikriniz var mıı
Benim de varr. Catliycam diye odum kopuyo. Yarin mustela krem alicam. Badem yagi,kantaron,hindistan c.uagi suruyorum ama sanki yagi emmiyor cildim kremi emiyor gibi bir his var bende. Ic bacakta iki yer catlamis benim ((( ühüüü.... deri geriliyo,ne yapicagini sasiriyor bence

Sleepy sizdiriyor pisik yapiyor bezler yapisik cikiyor falan yazmis bazilari. O nedenle bilemedim

Primanın yeni pure serisinden aldım bi deneyeceğim bakalım . Islak mendil uni baby yenidoğan aldım pamuk da aldım e bebekte 6 lı paket vardı uygun fiyata . Yenidoğanda pamuk iyi olur demişti annem . Deterjana ben de daha karar veremedim burdan önerileri takip ediyorum . Granül makinemi bozar diye korkuyorum tıkanıklık falan yaparsa . Kararsızım

Ben de ilk 2 ay premium care mi alsam acaba diyorum. Sonra degistirebilirim. Bir de internetten.al.bezleri orda daha uygun. N11 de falan. E bebekte bezler pahali.
Aralık başında filan alırım diyorum evet inceleyeceğim . Birde stok yapmayacağım çünkü belki beden çabuk değişecek belki bebeğe pişik yapacak gibi gibi bir sürü soru işareti var

Sleepy sizdiriyor pisik yapiyor bezler yapisik cikiyor falan yazmis bazilari. O nedenle bilemedim

Hiç birini yaşamadım
Bez ilk çıktıgında kızım daha yaşına girmemişti herhalde. Tam hatırlamıyorum, molfiksten ona geçtim ne pişik, ne sızdırma , ne başka bir sorun yaşadım. 3.5 yaşa kadar bezlendi tıvalet korkusu yüzünden. Sen düşünkii sabah kalkar doldururdu bezi yine sızmazdı hahaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…