2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
P
Prima pure serisinde göbek bağı oyuntusu var mı canım?

Günaydın arkadaşlar, gece karnımdaki oğluş yatırmıyor. Sabahta kızım Siz de durumlar nasıl.. Şu evreleri uyuyarak geçiriyorsanız geçirin valla, sonra uyumak zor oluyor

Ben gayet güzel uyuyorum. Tuvalete bile kalksam döndüğümde hemen dalıyorum yeniden uykuya. Hareketlerini de hissediyorum ama beni uykumdan alıkoyamıyor :)) tek derdim bel ağrısı. Doktora sordum cevaplamadı. Bazı günler müthiş iyi oluyorum saatlerce ütü yapıyorum hiç ağrı olmazken bazı günler 5 dk dahi ayakta dursam canım belimde sanki ağrıdan duramıyorum. Bu haftayı okulda verimsiz geçirdim oturarak ders işlenmiyor tam hakim olamıyorum sınıfa. 1 buçuk haftam kaldı dayanıyorum.

Günaydın arkadaşlar, gece karnımdaki oğluş yatırmıyor. Sabahta kızım Siz de durumlar nasıl.. Şu evreleri uyuyarak geçiriyorsanız geçirin valla, sonra uyumak zor oluyor
Gunaydin☺ ben gece bi defa bazen birkac defa o da genelde tuvalet icin uyaniyorum o kadar. Uyutmayacak kadar olmuyo simdilik. Belki sen uyumadan önce enerji veren yiyeceklerden cok tuketiyorsundur. penelopem is konusunda ayni durumdayiz

Gece 2ye kadar nerdeyse hareketli oluyor.
Hareketlerinden uyuyamıyorum. Aslında aksamları birşey yiyip yatmam. En sonra 8 gibi meyve yerim bir porsiyon. Acıkırsam süt içerim yatmadan. Sabahta kızım uyandırıyor erkenden

O zaman yapisal Allah yardim etsin☺ saglikla dogsun insallah

Kızlar istanbulda olan yok mu deprem hakkında kimse bişey yazmamış yada ben mi kaçırdım acaba kaç gündür giremedim

Selam kızlar
Sizin bebişler hareketli demek maşallah bizim ki akşamları biraz hareket eder
Gündüzleri de bi iki posta o kadar
Daha tekme olayına başlamadık
Sizinki tekme atıyor sanırım

Selam kızlar
Bizimkinin de gün gün değişiyor.bazi gün çok hareketli oluyor sağlam tekme atiyor,bazı günde azalıyor sanki değişken yani bizde durum.tatli birşeyler yediğimde baya hareketleniyor

Selam kızlar
Bizimkinin de gün gün değişiyor.bazi gün çok hareketli oluyor gün,bazı günde azalıyor sanki değişken yani bizde durum.tatli birşeyler yediğimde baya hareketleniyor

Selam kızlar

İkinci gebeliigim ondan biraz erken hissetmeye başladım . Artık tekme çok yok , daha çok yer değiştirme hareketleri oluyor, yeri daraldıkça hareketleri daha da azalacak.

Bemim bazı akşamlar karnım resmen çalkalanıyor. Sol taraftan darbe alıyorum güçlü bi şekilde hemen sonrasında sağdan geliyor. Kafası aşağıdaymış. Orada da bişeyler kurcalıyor. :))
Ya bi tek şu bel ağrısı beni mahvediyor. Zayıfım diye mi böyle oluyor giderek ayakta durma kabiliyetimi kaybedicem sanki. 1400 gramdı 29. Haftada. Şimdi 31'i dolduruyoruz. Şimdiden böyleyse bebek azıcık daha kilo aldığında halim ne olacak korkuyla merak ediyorum doğrusu. Resmen istesem de 32den sonra çalışamazmışım. Yapabilenlere maşallah

O bel agrisi bende de var. Mesela yesil fasulye gibi bi yemek yapacaksam bi sandalyeye oturup.digerine ayagimi uzatiyorum yoksa belim felc. Yerde zaten oturamiyorum. 29. Hafta benim de

Bel agrısı için dik durmaya çalışın, eğer öne eğimli durursanız tüm agırlıgı bele veriyorsunuz.kambur durmamamya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…