Benim de ellerim ayaklarım şiş sabah sol elimin parmakları ağrıyor uyuşuyor doktora gitmelimiyim bilemedim...Bebeğim çok hareketli maşallah 1460 gr olmuşuz.Herşey normal dedi doktorum. Bende 37.haftaya kadar çalışayım diyorum ama 32 .ayrılma hakkım gelince bırakadabilirim çok yoruluyorum.Civilin sitesinden kıyafet aldım .Öyle bilmem kaç parçalı hastane çıkışı almadım gereksiz çok ıvır zıvırı var.4 tane 5 parçalı yeni doğan takımı aldım ...1 tane tulum aldım. Şu 10 lu ağız bezi aldım çok kullanılıyor... Daha alacağım yelek çıtçıtlu badi battaniye bez çorap anne yanı beşik .... Beni şöyle ilk ay idare edecek kadar alacağım zaten bebeğin başında bol bol emzirecek o ara internetten alırım her şey elinizin altında eve kadar getiriyorlar zaten..
Bemim bazı akşamlar karnım resmen çalkalanıyor. Sol taraftan darbe alıyorum güçlü bi şekilde hemen sonrasında sağdan geliyor. Kafası aşağıdaymış. Orada da bişeyler kurcalıyor. :))
Ya bi tek şu bel ağrısı beni mahvediyor. Zayıfım diye mi böyle oluyor giderek ayakta durma kabiliyetimi kaybedicem sanki. 1400 gramdı 29. Haftada. Şimdi 31'i dolduruyoruz. Şimdiden böyleyse bebek azıcık daha kilo aldığında halim ne olacak korkuyla merak ediyorum doğrusu. Resmen istesem de 32den sonra çalışamazmışım. Yapabilenlere maşallah
Ben çalışıcam sanırım 32 den sora da...
Şimdilik iyi gidiyor şükür
Ağrı-sızı yok
Bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım sağlıkla ...
3 te birinden de az kaldı süre
Önümüzdeki ay sonu Doğum desek yeridir
Ya da Aralık başı
Kızlar ben hala bebek arabasına karar veremedim
Yenidoğan için uygun,tam yatar, çift taraflı kullanım tek elle açma kapama ,az yer kaplayan bir araba arıyorum.
Walla bende karar veremedim e bebek te mamas papas ı denedim çok hoşuma gitti 6 aydan sonrada kullanıyosun oto koltuğu da hediye ediyolar ama 3500 tl gibi bişeydi biraz pahalı geldi açıkcası
Walla bende karar veremedim e bebek te mamas papas ı denedim çok hoşuma gitti 6 aydan sonrada kullanıyosun oto koltuğu da hediye ediyolar ama 3500 tl gibi bişeydi biraz pahalı geldi açıkcası
Ya o kadar pahalı istemiyorum açıkçası bir arkadaşım casual önerdi bir arkadasimda kraft ve chicco,bende o dediğim özelliklerde birşey arıyorum halen.max 1500-2000 lira ama travel sistem istemiyorum.
Selam kızlar
Sizin bebişler hareketli demek maşallah bizim ki akşamları biraz hareket eder
Gündüzleri de bi iki posta o kadar
Daha tekme olayına başlamadık
Sizinki tekme atıyor sanırım
Benim kız hareketli valla tekme dönme ne kadar hareket varsa yapıyor
Ben uyurken uyanmayanlardanım ama bazen sırt ağrısından uyuyamıyorum bakıyorum tüm gece oynuyor karnım
Gündüzleri durumlar değişiyor özellikle yemeği çok kaçırınca fazla hareket etmiyor sanırım yeri daralıyor ondan,
Bugün mesela gece 2 den beri kıpır kıpır sadece sabah 1 saat hareketsizdi.
İnşallah doğduğunda çok uslu olur şu hali beni korkutuyor
Ben uyurken uyanmayanlardanım ama bazen sırt ağrısından uyuyamıyorum bakıyorum tüm gece oynuyor karnım
Gündüzleri durumlar değişiyor özellikle yemeği çok kaçırınca fazla hareket etmiyor sanırım yeri daralıyor ondan,
Kızlar ben hala bebek arabasına karar veremedim
Yenidoğan için uygun,tam yatar, çift taraflı kullanım tek elle açma kapama ,az yer kaplayan bir araba arıyorum.
Ben bebek arabası almayacağım şimdilik. Bir ere gidecek olursam abim yada eşim arabayla götürüyor belki bebekten dolayı bizde araç alırız kış boyu öyle gezmeyiz gidersem de puseti var o yeter diye yaza erteledim ben. Yazın da baston travel bakacam
İnşallah canım ama annesine çekerse işimiz zor, annem beni evin içinde uyutamazmış bildiğin sokakta uyutup büyütmüş kadıncağız
Ama senin ki pek akıllı maşallah şimdiden iyi bakıyor annesine
Benim de olurdu önceden tahlil yaptırmıştım b12 falan yerlerdrydi igneyle toparlamıştım. Şimdi yine kollarımda titreme başladı özellikle sabit tuttuğumda yine düşmüş hemde 3 ayda yine iğne alıcam ama daha başlamadım
Ben bebek arabası almayacağım şimdilik. Bir ere gidecek olursam abim yada eşim arabayla götürüyor belki bebekten dolayı bizde araç alırız kış boyu öyle gezmeyiz gidersem de puseti var o yeter diye yaza erteledim ben. Yazın da baston travel bakacam
Chicco liteaway almıştık oğluma taş gibi duruyor daha.. ilk 6 ay çocuğu avm tarzı bir yere giderken lazım olabilir çünkü sıfır yatırailiyorsunuz ...Puset alacağınıza bu da çok kullanışlı hem puset hem bebek arabası gibi orta bişe.
Benimkide çok hareketli gece uyandığımda hareket ediyor oluyor acaba ne zaman uyuyorki diye düşünüyorum...Ama ilk oğlum çok hareketsizdi çok yaramaz.Bu da çok hareketli inş.tersi çıkar diyorum ...
Chicco liteaway almıştık oğluma taş gibi duruyor daha.. ilk 6 ay çocuğu avm tarzı bir yere giderken lazım olabilir çünkü sıfır yatırailiyorsunuz ...Puset alacağınıza bu da çok kullanışlı hem puset hem bebek arabası gibi orta bişe.
Puset almayacağım yiğenden kaldı bize açıkçası yeni doğan bebeği AVM ye falan götürmek çokta mantıklı gelmiyor bana şöyle 4-5 aylık olduktan sonra gezmelere çıkarırım
Benimkide çok hareketli gece uyandığımda hareket ediyor oluyor acaba ne zaman uyuyorki diye düşünüyorum...Ama ilk oğlum çok hareketsizdi çok yaramaz.Bu da çok hareketli inş.tersi çıkar diyorum ...
Benim de olurdu önceden tahlil yaptırmıştım b12 falan yerlerdrydi igneyle toparlamıştım. Şimdi yine kollarımda titreme başladı özellikle sabit tuttuğumda yine düşmüş hemde 3 ayda yine iğne alıcam ama daha başlamadım
Gercekten bu bebisler neden geceleri icerde boks maci duzenliyooorr . Gece yarim saatte bir noluyor yaa diye uyandim bir baktim karin bir tarafa yamuluyor,bir baktim dalga dalga ritmik tekmeler gulmek,sasirmak ve uykusuzluk gibi karma bir duygu durumu. Ne ilginc ya Rabbim
Gercekten bu bebisler neden geceleri icerde boks maci duzenliyooorr . Gece yarim saatte bir noluyor yaa diye uyandim bir baktim karin bir tarafa yamuluyor,bir baktim dalga dalga ritmik tekmeler gulmek,sasirmak ve uykusuzluk gibi karma bir duygu durumu. Ne ilginc ya Rabbim
Benimde 1-2 hafta önce öyleydi ama şimdilerde azaldı sanki yaa.ikafayi yicem.okudugum kadarıyla büyüdükçe alan daralıyor ve artık daha az hareket ediyorlar ve REM uykusu denen uykuya dalıyorlarmış artık diye okudum.Allahim sen koru hepimizin yavrusunu nolursun