2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben bi sey sorucam arkadaslar. Sola cok fazla yatamiyorum. Genelde sag ya da sirt ustu. Sikintili mi sizce

korkmanıza gerek yok, belli bi haftadan sonra baya azalıyor hareketler.

Ben bi sey sorucam arkadaslar. Sola cok fazla yatamiyorum. Genelde sag ya da sirt ustu. Sikintili mi sizce

Sırt üstü yatmasanız daha iyi sanki. :)
hem bel agrısı çok olur, hem de bebege giden kan akışı azalıyormuş.

Arkadaslar aranizda bas dönmesi yasayan var mi son zamanlarda? Son 2 3 gundur bas dönmesi ve denge kaybi yasamaya basladim. Hamileligin basinda bile yoktu.29. Hafta

Arkadaslar aranizda bas dönmesi yasayan var mi son zamanlarda? Son 2 3 gundur bas dönmesi ve denge kaybi yasamaya basladim. Hamileligin basinda bile yoktu.29. Hafta
Bende de var cnm baş dönmesi özellikle nefes darlığı bacaklarda ağrı da oluyo bazen korkuyorum ama normal sanırım

Kızlar hepimiz kış annesi olucaz inşallah pijamalarınıza karar verdiniz mi? Ben biraz kendime de bakmaya başladım ama dantelli lohusa takımları benlik diil spor tarzlı bi insanım kararsız kaldım birde gecelik rahat olur diyolar ama üşümez miyiz kışın gecelikle hastanede emzirme atleti aldım bu arada dagi den çok rahat tavsiye ederim

Bende dantelli almayı düşünmüyorum, ne kadar yumuşak olursa olsun danteller rahatsız ediyormuş. Önden kompe düğmeli bir pijema takımı düşünüyorum açıkcası..Lohusa pijeması almayacagım, normal pijema alacagım. Bir de yarım kollu gecelik düşünüyorum, üşürmüyüm bilmiyorum ama, ilk etapta dogumdan çıktıgımda ayaklarımın uyuşması geçene kadar üzerime geçirirler diye düşündim açıkcası.. belki sabahlıklı bir gecelik olabilir.

Bende aynen öle düşünüyorum bi tane pijama önden düğmeli bide gecelik kalın bi eşofman tarzı bişey bile koyucam sanırım hastanede hiç üşümek istemiyorum

Dantelli modeller bana çok anneanne işi geliyor ya bide tüylü falan da çıkmış sünnet çocuğu gibi
Düz bir gecelik alıcam gri yada mavi çünkü belki dikiş vs olur diye gecelik daha rahat geliyor, sabahlık yerine de uygun bir hırka üşümemek için

Evet benimde listemde bir gecelik, bir pijema var..
Ayakların uyuşugu geçince pijema giyerim diye düşündim ama bakalım kısmet. Ben kızım da gecelik giymiştim.. Uzun kollu gecelikleri de sevmiyorun hiç yaa

Ben de bir türlü hem şık hem abartısız bir pijama takımı bulamadım . Trendyolda artış markasının ve catherines marka beğendim ama kalitesi nasıldır bilemediğimden henüz karar verip alamadım. Kızıma hastane çıkışı aldım organicera marka . Andy wawa da beğendim ama bunun kalitesi daha güzel gibi geldi . En kısa zamanda da depend tek kullanımlık külotlardan alacağım. Bence herkes almalı resmen ilk doğumum da hayat kurtarıcı oldu . Şiddetle tavsiye ediyorum duymayan varsa

Günaydın arkadaşlar, gece karnımdaki oğluş yatırmıyor. Sabahta kızım Siz de durumlar nasıl.. Şu evreleri uyuyarak geçiriyorsanız geçirin valla, sonra uyumak zor oluyor
aha aynı ben :) ama cinsiyetler farklı tek farkımız o gece kız kıpır kıpır uyutmuyo artık ki fazla kilo almadım ona rağmen yatamıyorum, sabahta oğlan uyutmadı hafta sonu günaydın anne hadi kalk anneeeee..... bide çalışıyorum çok zor geçiyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…