2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar ben hala bebek arabasına karar veremedim
Yenidoğan için uygun,tam yatar, çift taraflı kullanım tek elle açma kapama ,az yer kaplayan bir araba arıyorum.
pierre cardin yahoo diyorum ısrarla gittim denedim kullanmadım ama süper bişey, benim bebek arabasını satabilseydim onu alacaktım ama artık hayal gibi öncesini kullancam

Arkadaslar aranizda bas dönmesi yasayan var mi son zamanlarda? Son 2 3 gundur bas dönmesi ve denge kaybi yasamaya basladim. Hamileligin basinda bile yoktu.29. Hafta
ben geçen hafta iki üç kere yaşadım aklım çıktı vertigom tekrarlıyo diye ama şükür geçti sanırım tansiyonla ilgili bi durumdu yer yerinden oynadı dümdüz yürüyemedim bikaç saat çok kötüydüm

Hem artış hem Catherines kullandım ikisindende çok memnun kaldım artıştan lilozlu lohusa seti almıştım şimdide kullanıcam onu inş catherines tarzlarıda çok güzel

Çalışıyorsan daha da zordur. Allah yardımcın olsun
Bizim de hergün böyle kızım erken yatar erken kalkar, Allah'tan erken yatıyor. Dinlenme fırsatın oluyor azıcık. Ve çok küçük olmadıgı için zorlukları yok

Hamilelik ne kadar ilginc bir surecmis ya hu bütun dengemiz bozuldu

kızlar boğazlarım şişti ve öksürüyorum malesef gece uyuyamadım hiç bir de çalışıyorum.. neler yapabilirim yardımcı olur musunuz. ıhlamur bal süt tuzlu su gargarası bunlar yaptıklarım daha etkili birşey var mı

Gecmis olsun canim.o boğaz şişmesi illet bisey.bende bide faranjit var,gebeliğin ilk başlarında mahvetmişti doğal ev yapımı sirkeli suyla gargara yapa yapa iyilesmisti.birde balli ihlamur içmiştim.

Kurban bayramımda bende öyle olmuştum, et ile paça çorbası içtim hafif acılı. Ertesi günde bir çay var ondan içtşm bir hafta sürekli içtim ama. Kök kaynar deniyor bizim burda.
Zencefil falan var içinde. Lohusa şerbeti olarakda geçiyo. Sadece bu ikisiyle geçti benimki.

kızlar artık doktorunuz kaç hafta aralıklarla çagırıyor, bizim normalde 3 haftada bir çagırırdı. Bazen 1 ayda. Siz de azaldı mı süreler?

sağolun kızlar aktara da bi sorayım en iyis pastil kullandınız mı peki
kızlar artık doktorunuz kaç hafta aralıklarla çagırıyor, bizim normalde 3 haftada bir çagırırdı. Bazen 1 ayda. Siz de azaldı mı süreler?
benim daha azalmadı 3 hafta hatta 4 hafta snrada gelebilirsin dedi benim 3 hafta oldu yarn gidicem

sağolun kızlar aktara da bi sorayım en iyis pastil kullandınız mı peki

benim daha azalmadı 3 hafta hatta 4 hafta snrada gelebilirsin dedi benim 3 hafta oldu yarn gidicem
Bende yarın gidicem.. Yarından sonra ne kadarda bir çagıracak bakalım.
Benim artık 2 haftada bir gel dedi
Geçen hafta NTS ye girdim çok şükür yolunda hersey
Ben kızımda hiç Ntsye girmemiştim Acaba bunda girecekmiyim, bunda da zorunlu sezeryan zaten

Kadın doğumcu arkadaşım probest defence adında probiyotik takviye önerdi ben de kullanıyorum şu an çok memnunum . Normal vitaminlerini de ihmal etme inşallah geçer . Geçmiş olsun .

Yaaa bende bunu merak ediyordum . Bir sonraki randevumda 29 haftalık olacak bundan sonra 2 haftada bir mi der diye düşündüm
Bende yarın gidicem.. Yarından sonra ne kadarda bir çagıracak bakalım.

Ben kızımda hiç Ntsye girmemiştim Acaba bunda girecekmiyim, bunda da zorunlu sezeryan zaten
Beni 2 haftada bir çağırmaya başladı bile kizlar. Yarın gideceğim bakalım. 2 hafta sonrasına randevu almam lazım unutmuşum yer yok bakalım ne yapacağım

Ben ilk kızımda 29. Haftada girmiştim neden bilmiyorum bir sorun da yoktu doktorum gir dedi heyecandan çok atmış kalbim. Nst de benim değerler yüksek çıkmıştı doktor bu halde salamam seni bir daha gir ama heyecanlanma dedi. Hastanede kalma korkusuyla rahatlatmıştım kendimi. Yukselmesin yine diye. Lütfen ilk girecekler heyecanlanmayin zor kötü bir şey değil. Yatin kalp atışını dinleyin bebeğinizin çıkın ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…