2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aynen zor bisey değil minikimizin kalbi atıyor pitir pitir onu dinledikce huzur buldum sukrettim Rabbime

Beni 2 haftada bir çağırmaya başladı bile kizlar. Yarın gideceğim bakalım. 2 hafta sonrasına randevu almam lazım unutmuşum yer yok bakalım ne yapacağım
Kaç haftalıktınız 2 haftada bir çağırmaya başladığı zaman

Off dişim kırıldı sabah sabah, doktorumdan onay aldım kanal tedavisi olucam yarın hiç de istemiyorum ama 3 ay daha bu ağrıyla yaşanmaz. Hamile kalmadan önce tüm dişlerimi yaptırmıştım sözde olacağı varmış: ((

Benim icin hizli degil valla cok hareketli biri oldugum icin ve mide problemini daha once yasamadigimdan sanirim hamileligi pek sevemedim hayirlisi bakalim. Insallah sonrasi daha zor.olmaz
Bana hızlı geçti ya hiç bir ağrı filan yaşamadım bi 12-15 haftalar arası rahim genişlediği için lekelenmem oldu korktuk . Şimdi de kramp sorunum var arada . Bazen kendimi çok güçlü hissediyorum herşeyi yapabilirim gücü var bazende allahım ben ne yapacağım hissi geliyor . Yardımcım olmayacak eşimle tek başımıza büyüteceğiz inşallah bazen korkuyorum bazen korkmuyorum ağlama geliyor

Benim kayinvalidem bakacak ins. Onlarin istegi bu yönde. Ancak ben ucretsiz izin almayi dusunuyorum 1 yil.Sonra ona birakicam ins. Ayni korkular bende de var. Ruhsal olarak sacma sapanim yani. Simdi de dogumu dusunuyorum. Ins sikinti olmazsa normal istiyorum. Ne olacak nasil olacak. Ister istemez bazen kaygilar doluyor icime. Bazen bebegini dogumda kaubeden anneleri goruyorum. Sonra dogunca duyularinda ve dogum sirasinda sikinti olur mu onu dusunuyorum. Sanirim hayatim boyunca bu kadar kaygiyi bi arada hissetmedimBakalim hayirlisi.

Sen= ben şuan bende seninle aynı durumdayım hayırlısı normal Doğum olur inşallah bende çok istiyorum

Tam yatabilirmi yenidoğan için uygunmu acaba canım?
bence yatar, dümdüz oluyo zaten ama pusetli falan değil internette videosu var bi bak istersen hem bagaja nasıl sığıyo ona bakarsın benim imkanım olsa evdeki güzel olmasa yine alacam ama evdekini hiç kullanmadık tekerleri süper gidiyo büyüklüğünden şikayetim var, bagaja zor sığıyo benimki ondan yahooyu araştırmıştım alamadım oda ayrı ama olsun :)

oğlumda 4,5 yaşında aslında ama çalışınca özlüyo heralde sabah erken kalkıyo akşamda 10 gibi yatıyoruz ama 40 kere uyanıyorumdur

Hiç korkma ben 40 imdan sonra tek baktım eşimle yani. Kolay hatta 40 olana kadar annem vardı ama gece gündüz yine ben ilgilendim yemek işi sorun olabilir onu da idare edersiniz

Şimdi 27+5 im. Sizinle 1 gün mü ne farkliydik. 2 hafta önce göründüm beni yarına tekrar çağırdı. 2 hafta sonra tekrar var nasipse.
Bende 27+4 şuan aynen . Ben ayın 15 inde gideceğim ayda bir çağırıyor belki benimde 30 dan sonra sıklaşır

Bende 27+4 şuan aynen . Ben ayın 15 inde gideceğim ayda bir çağırıyor belki benimde 30 dan sonra sıklaşır
Benim ikiz olduğu için belki de. Ama ilkinde ben 29 da girmiştim. Herkes 31 32 de giriyordu o zaman da. Benim ayın 15 inde gitmem lazım ama yer bulamadım yarın doktora gidince konuşacağım inşaallah bulurum

Benim ikiz olduğu için belki de. Ama ilkinde ben 29 da girmiştim. Herkes 31 32 de giriyordu o zaman da. Benim ayın 15 inde gitmem lazım ama yer bulamadım yarın doktora gidince konuşacağım inşaallah bulurum
Yaaa işte ikiz diye doğru ya

Kızlar siz hangi demir hapını kullanıyorsunuz? Ben bugün kana baktirdim ferritin yine düşük önceki 5.38 şimdi 7.82 (günde 2 tane almama rağmen) ben anlamadım bu nasıl iş neyle yükselir şu ferritin denen şey uyuz oldum çıkmıyor yukarilara

Ben Gynoferon isimli bir ilaç kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…