2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben gynoferro sanol içiyorum Demiri emen şeyler mi yiyip içiyosun acaba . Çay kahve kafein süt peynir hemen yeme ilacı içtikten sonra . Yine de doktoruna danış en iyisini o bilir

Ben gynoferro sanol içiyorum Demiri emen şeyler mi yiyip içiyosun acaba . Çay kahve kafein süt peynir hemen yeme ilacı içtikten sonra . Yine de doktoruna danış en iyisini o bilir
Olabilir süt ve ürünlerini çok tuketiyorum bir dikkat edeyim bakalım, ilacı içtikten sonra 1 saat kadar icmiyim süt.dr bisey demedi günde 2 olan ferrittini 1 e düşürdü.HGB değerim Çok iyiymiş çünkü

Ben sidefer gb kullanıyorm memnunum belki bebek depolardan çok alıyodur demiri benimde protein az çıktı

Bayanlar iki gündür kadınlarımda inceden sızlama var doğum için erken dimi şimdi başlamaz

Kizlar bu arada bi sey sorcam. Prima premium care mi pamper mi yoksa aktif bebek mi? Bir de sleepy nasil?
Islak mendil mi alacaksiniz temizleme pamugu mu? Bi de e bebek sabun tozu dusunuyorum. Sizce sabun tozu mu sivi deterjan mi?
Kesinlikle Pampers Pure yada sleepy natural. Bebek deterjanı olarakta sıvı kullanmak daha iyi bence toz erimeyebilir. Ben Unibaby almayı düşünüyorum. Bebeğin evde temas edeceği herşeyi Boron ile yıkayacağım. (Kendi kullandığımız battaniye vb)

Ben aldım 3tane pijama takımı(suwen marka), 3 gecelik (2 is spor şık, 1 i tamamen spor) , bir tane isme özel spor şık sabahlık yaptırdım. 2 emzirme atleti, 2 emzirme sütyeni ve 2 gebe kilodum var. Lohusa ilk zamanları için depend marka tek kullanımlık kilot aldım

Kizlar gobegim ve gobek deligim asiri geriliyor,agriyor size de oluyor mu ? Vucudum cok kilo almadi,daha 6 kilo aldim :s krem falan suruyorum derim cok geriliyor

İlk gebelik ve deriniz de sertse baya normal.
Benim ikinci gebelik birde çok kilo alıp verdim, gergin ama rahatsız edecek kadar değil

kızlar uyku sıkıntısını atlatamıyorum gece aldım battaniyemi gittim oturma odasına yok ordada uyuyamadım çok erken başladı bu sıkıntılar en azından son ay olsaydı iyiydi.

birde kızlar kontrolü sormuşsunuz ben özele gidiyorum ama doktorum çokta kasmıyo valla arada yazışıyoruz, geçen dedimki 4 hafta oldu geliyim mi artık aa o zaman gel dedi:) gittim işte haftaya 32 çalışabilir raporumu almak için gidicem, bakıyo genel olarak ama ben ürolojidende kontrol altındayım bebek böbrek kanallarına baskı yaptığı için genişletmiş, ürolojiyle paslaşıyo seni daha sık görmek gerekir dedi ama hala aynıyız bakalım son aylar sıklaşır çokta iyi bişey değil ya sürekli çağırmasınlar zaten insan sıkılıyo hele son ay sürekli nst nst...

ben elenatal kullanıyorum vitamin olarak, hatta bu ara bulantıdan çok kullanmıyorum bile demir ilacıda ferro ile başlayan varya ondan içiyorum yatarken

kızlar uyku sıkıntısını atlatamıyorum gece aldım battaniyemi gittim oturma odasına yok ordada uyuyamadım çok erken başladı bu sıkıntılar en azından son ay olsaydı iyiydi.

Ben akşam yemeği yedikten sonra kendimi kötü hissediyorum uzanmak istiyorum ama diyaframıma baskı oluyor karnım sertleşiyor zAten

hepsni suvenden mi aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…