2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Hangi pijama takımlarını seçtin merak ettim:)

pijama olayını çok dert etmeyin evdede vardır giyersiniz bence ben öyle yapmıştım aldım bikaç takım ama lohusa olunca göstermelik giydim sonra evdekilerle daha rahat ettim
Bende öyle düşünüyorum.gostermelik bir tane süslü püslü pijama sabahlık aldım.evdekiler hep sade ve rahat modeller.1 gecelik 1 pijama daha tamm

Ben lohusa pijaması olayını hala anlamadım kendim için yanı . Baktım tüm pijamalar s beden bile normal pijamaların L boyutunda bana asla olmaz ben xs kadındım şimdi oldum s ancak evde bir pijamam vardı s beden hiç giymedim kutulu hala önden düğmeli full geçen denedim gayet iyi durdu doğurduktan sonra da şu halime gelirim zAten lcw den bir tane daha s-m beden önden düğmeli takım alacağım birde sabahlık alırım . 2 tane emzirme sütyeni beyaz-siyah 6 tane m beden kilot Bitti gitti . Şimdi kendime hamile kıyafeti bile bulamıyorum zAten

kızlar hastane süsleme olayını yapacakmısınız ben ikinci doğumum ve fotoğraf çektircem boşda kalsın istemiyorum ama masa falan o kadar süse gerek yok çünkü hastaneye gelenim olmaz, neler yapsak acaba

kızlar hastane süsleme olayını yapacakmısınız ben ikinci doğumum ve fotoğraf çektircem boşda kalsın istemiyorum ama masa falan o kadar süse gerek yok çünkü hastaneye gelenim olmaz, neler yapsak acaba
Ben süslemelerde yaptım. Firma çok istedim ama doğum yapacağım hastanenin odaları küçük. Çelenk oda süsü hepsini ayarladım. Bir hediyeliğim hazır. Kurabiye ve şekerde yaptırdım mı tamamdır.

Güzel günlerde kullanın inşallah dependi bende alıcam suwen markasına bi bakıym

kızlar uyku sıkıntısını atlatamıyorum gece aldım battaniyemi gittim oturma odasına yok ordada uyuyamadım çok erken başladı bu sıkıntılar en azından son ay olsaydı iyiydi.
Cnm bende öleyim ve bi ben böleyim diye daha da çok gerliyorm dahada var herkes son ay asıl kötü oluyosun diyo nası geçicek bilmiyorum güya hergün yürüyüş spor yapıcaktm bel sırt ağrısı halsizlik yalan oldu hepsi baya kilo da aldım heralde onunda etkisi var

yok arkadaşım bende öyleyim ve ciddi pskolojim bozuldu çok erken başladık oğlumda son ayda olmuştu ben kiloda almadım 7 kg almışım öyle sadece bi karnım var azıcık ama yok yani sıkıntı akşam çöküyo oda oda geziyorum

peluş battaniye aldım abisi kendininkini vermedi kızada yeni aldım:) ona nevresim geçircem diktircem nevresim takımını (kumaşını kendim beğenip bursa kumaş gibi yerlerde çok güzelleri var), yorganı var oğlumdan ama bebek küçük anca battaniyeyi kaldırır aklınızda bulunsun kızlar

Kızlar 32 haftalik hamileyim alt dudağımın kenarında uçuk çıktı internetten baktığımda tehlikeli falan yazıyordu bilgisi olan var mı

Merhaba arkadaşlar.. Bugün kontrole girdim, şükür herşey yolunda, 1400 olmuşuz, 4 hafta sonra görüşürüz dedi doktor, 1 kasım gibi tekrar gideceğim, sonra sıklaşacak görüşmemiz dedi. Tahmini dogumumuz da aralıgın ilk yada ikinci haftası olacak bizim. 1 hafta önde şuan bebeğin gelişimi.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…