- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Kızlar 32 haftalik hamileyim alt dudağımın kenarında uçuk çıktı internetten baktığımda tehlikeli falan yazıyordu bilgisi olan var mı
Merhaba acaba tecrübeli anneler hangi pompayı kullandılar yazabilir mi? Doğum öncesi bu kadar inmişken almalı mıyızkızlar e bebek joker ve babymall da emzirme haftasına yönelik emzirme ürünleri baya indirimde ihtiyacı olan varsa baksın
Bende merak ediyorum bunu.korkuyorum da ya gelmezse sütüm diye maazallahMerhaba acaba tecrübeli anneler hangi pompayı kullandılar yazabilir mi? Doğum öncesi bu kadar inmişken almalı mıyız
Kız bi sürü şey yazmıştım çıkmamışAy ne farkeder.kadin ne soruyor sen nasıl cevapliyorsun
Bende dedim noluyoKız bi sürü şey yazmıştım çıkmamışkomik olmuş cidden hahah bilerek değil haa
Mamajodan memnun kalmıştım canım Doğumda bulundurmadığıma çok pişman oldum geç aldım yinede çok işimi gördüMerhaba acaba tecrübeli anneler hangi pompayı kullandılar yazabilir mi? Doğum öncesi bu kadar inmişken almalı mıyız
Çalışan bir annenin alması gerekir mutlaka bence. Her şeyden öte göğüste süt birikince çok ağrı yapıyor.Merhaba acaba tecrübeli anneler hangi pompayı kullandılar yazabilir mi? Doğum öncesi bu kadar inmişken almalı mıyız
Bunlar hangi sitedenn begendimm
Bu soruya cevap yazıp yazmadığımı hatırlamadımkızlar artık doktorunuz kaç hafta aralıklarla çagırıyor, bizim normalde 3 haftada bir çagırırdı. Bazen 1 ayda. Siz de azaldı mı süreler?
Gecelik daha rahat oluyor özellikle tuvalete gittiğinde pijama oldugunda yere sürülme derdi var. Üzerine hafif kalın bir sabaklık alırsan iş görür ve çorap ilk ayaklar çok üşüyor çünkü. Bende emzirme atleti 4 tane almıştım sonradan 2 tane ilave ettim çok rahat sütyene göre. Şimdi yine onları kullanırım sağlamlar çünküKızlar hepimiz kış annesi olucaz inşallah pijamalarınıza karar verdiniz mi? Ben biraz kendime de bakmaya başladım ama dantelli lohusa takımları benlik diil spor tarzlı bi insanım kararsız kaldım birde gecelik rahat olur diyolar ama üşümez miyiz kışın gecelikle hastanede emzirme atleti aldım bu arada dagi den çok rahat tavsiye ederim
Benim bacaksız emmediği için mecbur dogum dan sonra almıştım sağıp veriyordum. Lansinoh elektrikli almıştım ama keşke ikilisini alsaymısım diyorum vakittentasarruf. Tek olunca çok oyalıyor. 20dk biri 20 dk biri sıkıcı oluyo. Bence al yani illaki lazım oluyo hele çalışıyorsan kesin alman lazım süt üretiminin devam etmesi içinn şart.Merhaba acaba tecrübeli anneler hangi pompayı kullandılar yazabilir mi? Doğum öncesi bu kadar inmişken almalı mıyız
kızlar bende epey bir araştırdım medikalde çalıştığım için burdan alacaktım elektrikli wollex diye medikal bir marka. çünkü genelde müşterilerimiz çok memnunlar. fakat bigün bir bayan geldi süt pompası sordu resim gösterdi kızım amerikadayken bunu kullandı dedi bende int girip araştırdım mochi diye bir marka kendi vakumuyla sağım yapıyor sen sadece yerleştiriyorsun. yorumlar çok güzeldi hem de uygun sipariş verdim bugün gelecek umarım memnun kalırım bendeMerhaba acaba tecrübeli anneler hangi pompayı kullandılar yazabilir mi? Doğum öncesi bu kadar inmişken almalı mıyız
bence pompa için acele edilmemeli doğum izninde sütün durumuna göre çıkıp alınır zaten , doğumdan önce mutlak alınacaklar listemde yok benim o nedenle yanlış mı düşünüyorum bilememÇalışan bir annenin alması gerekir mutlaka bence. Her şeyden öte göğüste süt birikince çok ağrı yapıyor.
Bana arkadaşım manuel lansinoh ve elektrikli avent vermişti. İkisinin de artı ve eskisi yönleri var. Ben çabuk sağsın diye manueli daha çok kullandım ve sevdim. Elektriklige göre sessizdi. Evde elektrikli dışarda manuel kullandım.
Görümcemin kızı biraz minik doğmuştu anne memesini tutup sütü çekemiyordu çene kasları çok zayıfmış çünkü. Bu gibi durumlarda alınır diye düşündüm bende ama birde süt olmazsa yada başka bir durum yüzünden pompa boşta kalır kullanılmazsa yazık olur cidden oda var . Benim kuzenimin vardı phılıps marka annem Doğuma gelirken onu getirecek olurda bana lazım olursa diye . Markaya karar verip alınmaz ihtiyaç olursa hemen temin edilir diye düşünüyorum benbence pompa için acele edilmemeli doğum izninde sütün durumuna göre çıkıp alınır zaten , doğumdan önce mutlak alınacaklar listemde yok benim o nedenle yanlış mı düşünüyorum bilemem
bende aynen böyle düşünüyorum ihtiyaç halinde eş bile gider alır gelir yani, sanki doğumdan önce biraz fuzuli gibi.Görümcemin kızı biraz minik doğmuştu anne memesini tutup sütü çekemiyordu çene kasları çok zayıfmış çünkü. Bu gibi durumlarda alınır diye düşündüm bende ama birde süt olmazsa yada başka bir durum yüzünden pompa boşta kalır kullanılmazsa yazık olur cidden oda var . Benim kuzenimin vardı phılıps marka annem Doğuma gelirken onu getirecek olurda bana lazım olursa diye . Markaya karar verip alınmaz ihtiyaç olursa hemen temin edilir diye düşünüyorum ben
Herkesin durumu ve süt kapasitesi farklıdır. Ama ben en çok ilk 1 ay sağdım. İlk bebe emzirmeyi bilmiyorsun çocuk emmeyi bilmiyor, memeyi boşaltamıyor. Bir de Çocuk sarılıktı doğduğunda ve çok az emebiliyordu ama memeler ağrıyordu süt birikince. Hele 5. Gün hastaneye yatmıştı sarılık tedavisi için, evi arayıp nolur pompayı getirin diye yalvarmıştım.bence pompa için acele edilmemeli doğum izninde sütün durumuna göre çıkıp alınır zaten , doğumdan önce mutlak alınacaklar listemde yok benim o nedenle yanlış mı düşünüyorum bilemem
Hemen hemen aynı şeyi yazmışız okumadanGörümcemin kızı biraz minik doğmuştu anne memesini tutup sütü çekemiyordu çene kasları çok zayıfmış çünkü. Bu gibi durumlarda alınır diye düşündüm bende ama birde süt olmazsa yada başka bir durum yüzünden pompa boşta kalır kullanılmazsa yazık olur cidden oda var . Benim kuzenimin vardı phılıps marka annem Doğuma gelirken onu getirecek olurda bana lazım olursa diye . Markaya karar verip alınmaz ihtiyaç olursa hemen temin edilir diye düşünüyorum ben
Birde aklıma şu durum geliyor bebek doğduğu zaman çekme gücü yeterli olmadığı için pompa kullanılırsa süt daha çabuk inmez mi acaba diyorumHemen hemen aynı şeyi yazmışız okumadan)
Bu soruya cevap yazıp yazmadığımı hatırlamadımbenim kontrollerim 2haftadan 1e düştü. Hatta bugün ilk erken kontrolümüze gittik iki hafta sonraki kontrolde ecopirini keseceğiz ve nst ye alacam dedi.
Ahh o turşuu, gastiritim olmasa bende tüketirdim bol bolKızlar bende dün doktora gittim bebeğin gelişimi iyi ama suyun azalmış deditansiyonum yüksek çıktı vücudum da çok ödem varmış 10 günlük detoksa soktu bol su ananas, çorba ve haşlanmış şeyler yicekmişim. Bu aralar turşuyu filan kaçırdım ondan dedi doktor. Sizde dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?