2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben de dün gittim, 1 ay sonra gel dedi, sonra daha sık görüşecez dedi :) beni 32den sonra sık çagıracak yani.
10 gün önce akşam kasılmam oldu acile gittim sıkıntı yoktu bende ertesi günü kendisine yazdım bilgisi olsun diye tamam geçmiş olsun dedi 1 saat sonra çıkış saati muayenesi hafifleyince gel bı bakalım dedi dayanamadı
Önceden kimyasallar ve dış gebelik, pıhtılaşma var diye sağolsun üzerimize titriyor
Görüş günleri sıklaştıkça heyecan da arttı bende sanki son haftalardayım heran doğuracak gibi hissediyorum kendimi

Geçmiş olsun canım düzelir dikkat edersen inşallah bende 2 haftadır hastalıklarla boğuşuyorum herkese tavsiye bol su için ağrılarıma bile iyi geldi

aynen 1 ay sonra benim de randevum, o zamandan sonra sıklaşacak birde çalışabilir raporu almaya ne zaman geleyim onu söyleyecekmiş 1 ay sonra

Bana da çalışıyor musun diye sordu bellide rapor için sormuştur. Neyse şimdiden sıklaşmasın zaten bir muayene paramla iki üç takım alırım

Ne güzel canım , sağlıkla al bebişini. Üzerine düşmesi iyi doktorunun buna çok sevindim. Evet senini daha erkenmiş. Benimde zorunlu sezeryan olacagı için doktorum aralıgın ikici haftasını söyledi 10 ile 14 arasında olacak
Artık hayırlısı. bende kıpır kıpırım , aslında herşeyim planlı, havalar soguyunca biraz dolaplarımı temizleyip, eşyalarını öyle yıkamak ütülemeyi planlandım ama hiç yerimde duramıyorum Hep birşeyler eksik olacak korkum var benim
Hafta hafta planlı oysa, şurda 29ekim gibi dolap içlerimi temizleyip kıyafetlerini yıkarım dedim ama, sabredemiyorum

Yarın doğuracağız ya etekler tutuştu
Bende çanta için erken davrandım alışverişe çıkınca bebek bezi ve pijama almayı unuttum bide listeyle indim güya acil durum için evdeki bol pijama ve geceliği geçici olarak ayarladım kızın toto açıkta şuan
Kışlıklar da beni bekliyor bı girsem bu halde iki haftada anca çıkarım galiba ama ben hala bebeğin şununu mu yapsam bununu mu derdindeyim

Geçmiş olsun. Havuç suyu gunde 2bardak icilince suyunu arttırmaya yardımcı oluyor diyorlar

Ahh o işler hiç bitmeyecek, benim kızmda da böyle oldu. Tam kışlık yazlık dönemine denk geldim. İnsan ekstra yoruluyor

Geçmiş olsun. Havuç suyu gunde 2bardak icilince suyunu arttırmaya yardımcı oluyor diyorlar
Gebelikte a vitamini zararlı mı bilmiyorum ama güneş kreminde bakım ürünlerinde a vitamini olmasın diyorlar. Havuçta da çoktur a vitamini, sormak lazım içmeden doktora.
(Size muhalefet etmiyorum bir an aklıma geldi)

Yok canım ben de bilmiyorum zaten burda çok okumuştum iyi geliyor diye hani fikir olsun diye yazdım doktor da onaylarsa şifa olur inşallah

Yaaa evettt
Perdeler yıkanacak , cam kapı. Halılar yıkanacak oooof oofff
Perdelerin bir kısmını hallettim, halıları da yikatmaya verip acil dedim doğuma yetişecek sağolsunlar bir haftada getirdiler ben daha serecem kalan cam kapı ve mutfak dolapları için kadın tutarım sanırım hiç gözüm kesmiyor

Merhaba acaba tecrübeli anneler hangi pompayı kullandılar yazabilir mi? Doğum öncesi bu kadar inmişken almalı mıyız
benim kurtarıcım olmuştu lancinoh iki başlıklı, çünkü birinden sağarken diğerinden süt akıyo ikisini aynı anda sağıyosun güzel bişey, ben dışarı çıkarken falan sağıp bırakıyodum annemler içiriyodu, bundada kullancam inşallah

Bende Kasımda bir yardımcı alacagım, ev temizliği için. İşte benim yapacagım tek şey dolap içleeri temizliği.

Kizlaaar,ben bu aralar kahvenin dibinde kalan sekerli telveleri yiyorum tutamiyorum kendimi. Sorf onu yiyim diye kahve yapiyorum hamilelik cok ilginc. Zarari olabilir ancak tutamiyorum kendimi

Kizlaaar,ben bu aralar kahvenin dibinde kalan sekerli telveleri yiyorum tutamiyorum kendimi. Sorf onu yiyim diye kahve yapiyorum hamilelik cok ilginc. Zarari olabilir ancak tutamiyorum kendimi
Zararı yoktur ama çok kaçırmazsa, günde iki fincan kahve yeterli,kafein çünkü.

Zararı yoktur ama çok kaçırmazsa, günde iki fincan kahve yeterli,kafein çünkü.
Simdi okudum demir eksikligi belirtisiymis ve yememek gerekiyormus. 3 aydir falan tahlil istemiyor drum benden. En iyisi 1 2 gune dahiliyeye gidip tahlil isteteyim. Demirim dustu belki. Kan ilaci ve kalsiyum kullaniyorum ama hic duzenli degil... besinlerle almak icin cabaliyorum.

Demir eksikliği olunca mı kahve telvesi istermiş vucut ? Yoksa kahve çok tüketende mi demir eksiklği olurmuş?
Kan ilaçlarını düzenli kullanmak önemli..
Ben ilk gebeliğmde kullanmadım hep saçma sapan rahatsızlıklarım oldu.. Dişlerimde siyah lekeler oldu. Sürekli kalça agrıs yaşadım. Şuam şimdilik hiç sorunum yok. Ama vitaminlerimi vs alıyorum hep.

Demir ferritin tam kan idrar testlerinizi düzenli yaptırın hanımlar.bunlar çok önemli.heleki demir ve ferritin depolarını bebek resmen emiyormuş ve doğum sonrası bize en çok gerekli olan şeymiş.dogum sonrasi vucudunuzda ordan burdan darbe yemek istemiyorsanız demirinize baktirin derim israrla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…