aynen 1 ay sonra benim de randevum, o zamandan sonra sıklaşacak birde çalışabilir raporu almaya ne zaman geleyim onu söyleyecekmiş 1 ay sonraBen de dün gittim, 1 ay sonra gel dedi, sonra daha sık görüşecez dedi :) beni 32den sonra sık çagıracak yani.
10 gün önce akşam kasılmam oldu acile gittim sıkıntı yoktu bende ertesi günü kendisine yazdım bilgisi olsun diye tamam geçmiş olsun dedi 1 saat sonra çıkış saati muayenesi hafifleyince gel bı bakalım dedi dayanamadıBen de dün gittim, 1 ay sonra gel dedi, sonra daha sık görüşecez dedi :) beni 32den sonra sık çagıracak yani.
Geçmiş olsun canım düzelir dikkat edersen inşallah bende 2 haftadır hastalıklarla boğuşuyorum herkese tavsiye bol su için ağrılarıma bile iyi geldiKızlar bende dün doktora gittim bebeğin gelişimi iyi ama suyun azalmış deditansiyonum yüksek çıktı vücudum da çok ödem varmış 10 günlük detoksa soktu bol su ananas, çorba ve haşlanmış şeyler yicekmişim. Bu aralar turşuyu filan kaçırdım ondan dedi doktor. Sizde dikkat edin
aynen 1 ay sonra benim de randevum, o zamandan sonra sıklaşacak birde çalışabilir raporu almaya ne zaman geleyim onu söyleyecekmiş 1 ay sonra
10 gün önce akşam kasılmam oldu acile gittim sıkıntı yoktu bende ertesi günü kendisine yazdım bilgisi olsun diye tamam geçmiş olsun dedi 1 saat sonra çıkış saati muayenesi hafifleyince gel bı bakalım dedi dayanamadı
Önceden kimyasallar ve dış gebelik, pıhtılaşma var diye sağolsun üzerimize titriyor
Görüş günleri sıklaştıkça heyecan da arttı bende sanki son haftalardayım heran doğuracak gibi hissediyorum kendimi
Yarın doğuracağız ya etekler tutuştuBana da çalışıyor musun diye sordu bellide rapor için sormuştur. Neyse şimdiden sıklaşmasın zaten bir muayene paramla iki üç takım alırım
Ne güzel canım , sağlıkla al bebişini. Üzerine düşmesi iyi doktorunun buna çok sevindim. Evet senini daha erkenmiş. Benimde zorunlu sezeryan olacagı için doktorum aralıgın ikici haftasını söyledi 10 ile 14 arasında olacak
Artık hayırlısı.bende kıpır kıpırım , aslında herşeyim planlı, havalar soguyunca biraz dolaplarımı temizleyip, eşyalarını öyle yıkamak ütülemeyi planlandım ama hiç yerimde duramıyorum Hep birşeyler eksik olacak korkum var benim
Hafta hafta planlı oysa, şurda 29ekim gibi dolap içlerimi temizleyip kıyafetlerini yıkarım dedim ama, sabredemiyorum
Geçmiş olsun. Havuç suyu gunde 2bardak icilince suyunu arttırmaya yardımcı oluyor diyorlarKızlar bende dün doktora gittim bebeğin gelişimi iyi ama suyun azalmış deditansiyonum yüksek çıktı vücudum da çok ödem varmış 10 günlük detoksa soktu bol su ananas, çorba ve haşlanmış şeyler yicekmişim. Bu aralar turşuyu filan kaçırdım ondan dedi doktor. Sizde dikkat edin
Ahh o işler hiç bitmeyecek, benim kızmda da böyle oldu. Tam kışlık yazlık dönemine denk geldim. İnsan ekstra yoruluyorYarın doğuracağız ya etekler tutuştu
Bende çanta için erken davrandım alışverişe çıkınca bebek bezi ve pijama almayı unuttum bide listeyle indim güyaacil durum için evdeki bol pijama ve geceliği geçici olarak ayarladım kızın toto açıkta şuan
Kışlıklar da beni bekliyor bı girsem bu halde iki haftada anca çıkarım galibaama ben hala bebeğin şununu mu yapsam bununu mu derdindeyim
Gebelikte a vitamini zararlı mı bilmiyorum ama güneş kreminde bakım ürünlerinde a vitamini olmasın diyorlar. Havuçta da çoktur a vitamini, sormak lazım içmeden doktora.Geçmiş olsun. Havuç suyu gunde 2bardak icilince suyunu arttırmaya yardımcı oluyor diyorlar
Yok canım ben de bilmiyorum zaten burda çok okumuştum iyi geliyor diye hani fikir olsun diye yazdım doktor da onaylarsa şifa olur inşallahGebelikte a vitamini zararlı mı bilmiyorum ama güneş kreminde bakım ürünlerinde a vitamini olmasın diyorlar. Havuçta da çoktur a vitamini, sormak lazım içmeden doktora.
(Size muhalefet etmiyorum bir an aklıma geldi)
Öyle bide sadece kıyafet olsa perdesi halısı koltuk örtüsü koltuk yıkatması bilmem nesi bitmiyorAhh o işler hiç bitmeyecek, benim kızmda da böyle oldu. Tam kışlık yazlık dönemine denk geldim. İnsan ekstra yoruluyor
Öyle bide sadece kıyafet olsa perdesi halısı koltuk örtüsü koltuk yıkatması bilmem nesi bitmiyor
32 ye girerken çağırıyo çalışabilir raporu için beni 10gün sonra çağırdı canımaynen 1 ay sonra benim de randevum, o zamandan sonra sıklaşacak birde çalışabilir raporu almaya ne zaman geleyim onu söyleyecekmiş 1 ay sonra
Perdelerin bir kısmını hallettim, halıları da yikatmaya verip acil dedim doğuma yetişecek sağolsunlar bir haftada getirdiler ben daha serecemYaaa evettt
Perdeler yıkanacak , cam kapı. Halılar yıkanacak oooof oofff
benim kurtarıcım olmuştu lancinoh iki başlıklı, çünkü birinden sağarken diğerinden süt akıyo ikisini aynı anda sağıyosun güzel bişey, ben dışarı çıkarken falan sağıp bırakıyodum annemler içiriyodu, bundada kullancam inşallahMerhaba acaba tecrübeli anneler hangi pompayı kullandılar yazabilir mi? Doğum öncesi bu kadar inmişken almalı mıyız
Bende Kasımda bir yardımcı alacagım, ev temizliği için. İşte benim yapacagım tek şey dolap içleeri temizliği.Perdelerin bir kısmını hallettim, halıları da yikatmaya verip acil dedim doğuma yetişecek sağolsunlar bir haftada getirdiler ben daha serecemkalan cam kapı ve mutfak dolapları için kadın tutarım sanırım hiç gözüm kesmiyor
Zararı yoktur ama çok kaçırmazsa, günde iki fincan kahve yeterli,kafein çünkü.Kizlaaar,ben bu aralar kahvenin dibinde kalan sekerli telveleri yiyorum tutamiyorum kendimi. Sorf onu yiyim diye kahve yapiyorumhamilelik cok ilginc. Zarari olabilir ancak tutamiyorum kendimi
Simdi okudum demir eksikligi belirtisiymis ve yememek gerekiyormus. 3 aydir falan tahlil istemiyor drum benden. En iyisi 1 2 gune dahiliyeye gidip tahlil isteteyim. Demirim dustu belki. Kan ilaci ve kalsiyum kullaniyorum ama hic duzenli degil... besinlerle almak icin cabaliyorum.Zararı yoktur ama çok kaçırmazsa, günde iki fincan kahve yeterli,kafein çünkü.
Simdi okudum demir eksikligi belirtisiymis ve yememek gerekiyormus. 3 aydir falan tahlil istemiyor drum benden. En iyisi 1 2 gune dahiliyeye gidip tahlil isteteyim. Demirim dustu belki. Kan ilaci ve kalsiyum kullaniyorum ama hic duzenli degil... besinlerle almak icin cabaliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?