2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Demir eksikliği olunca toprak kil vb şeyler yeme ihtiyacı oluyor.bende vardı durduramıyordum kendimi patateslerin üstündeki o topraklar öyle güzel kokuyordu ki
Meğer demir yerlerdeymiş.simdi iyiyim çok şükür.yukselmeye başladı farkediyorum

Benim ayda 1 saglık ocagında bakıyorlar idrar ve kan testlerime çok şükür herşey yolunda. Görümcem de hamile bak onu aramıyormuş o kadsr ebesi, benim ise aylık kontrollerim var aile hekimliğinde.

Birde aklıma şu durum geliyor bebek doğduğu zaman çekme gücü yeterli olmadığı için pompa kullanılırsa süt daha çabuk inmez mi acaba diyorum
Şimdi söyle bir durum var ilk emzirdiginde kolostrum geliyor koyu sarı bir renkte bu bebek için çok ama çok faydali. pompayla sagilirsa ziyan olur çünkü çok az zaten o yüzden bebek ememiyorsa ilk zaman lar elle Sağımonerilir. Sonra süt iyice iniyor o zaman pompa ise yarıyor. Ben ilk hastanede sarılık için kaldığımız da hastanenin pompasiyla sağmak zorunda kaldım Bebe emmeyince çok şişmişti. Eve gelince aldık zaten.

Benim ayda 1 saglık ocagında bakıyorlar idrar ve kan testlerime çok şükür herşey yolunda. Görümcem de hamile bak onu aramıyormuş o kadsr ebesi, benim ise aylık kontrollerim var aile hekimliğinde.
Bakılması lazım aslında bizim sağlık ocağıda baştan savma.rutin kontroller ve tetenoz haricinde cagirmadilar ben tahlilleri devlet hastanesi dahiliyeye yaptırıyorum.tam kapsamlı bakıyorlar sağolsunlar

Valla benim saglik ocagi da bos. Iki katli evi saglik ocagi yapmislar. Ay ne cahil hissettim kendimi. Yarina randevu bakayim.

kızlar günaydın haftaya izin yapıcam bi hafta dinlenicem inşallah sonra 32 çalışabilir raporu alcam cuma günü ve gittiği yere kadar çalışma düşüncem var inşallah

Bakılması lazım aslında bizim sağlık ocağıda baştan savma.rutin kontroller ve tetenoz haricinde cagirmadilar ben tahlilleri devlet hastanesi dahiliyeye yaptırıyorum.tam kapsamlı bakıyorlar sağolsunlar

Beni Ararlar her ayın 20 , 22 si civarı. Ve bir gün önce gitsem bakmak istemiyor zamanı öyleymiş. Denetleniyormuş birde.
Her gittiğimde tansiyonum ölçülür, bebeğin kalp atışlarına bakılır , kiloma bakar ve kan idrar tahliline yollar. Hatta bu ebe normalde hamilelik yokkende arıyor. Gebelik var mı ? Ne ile korunuyorsanız diye sorar.

Valla süpermiş hangi şehir orası bizde gelelim

25 haftalıkken gittiğimiz zaman 800 gramdı boyu 32 cm di . 26 haftalığın ortasında gittim bir rahatsızlık vardı o zaman 1000 gram olmuştu boyunu söylemedi . Şuan 28 haftalık olduk 16 sında randevumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…