2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Merhaba sağlık ocağımda torch testi yaptılar öı

Slm kızlar 28.haftamın içindeyim bu aylarda ağrıların olması normal mi?Geceleri birgün ağrım yoksa diğer gün ağrım oluyor.Erken Doğumdan korkuyorum haftaya kontrolüm olduğunda doktoruma soracağım.İlk hamileliğimde bu kadar ağrı hissetmiyordum

Günaydın,agrılar berde kasıklar da mı? Bende ilk hamileliğimde kalca agrısı kramp vs çok oluyordu bunda olmadı çok şükür. Ama oglum daha hareketli, kızım böyle değildi. Bebek yan yatarsa yattıgında da agrı oluyo maleseff.

kızlar bi öksürük geldi bana yaklaşık 1 haftadır uyutmuyordu geceleri. birkaç gündür de gündüz öksürük gece burun tıkanıklığı şeklinde devam ediyor. nefes alamıyorum sıkıntı basıyor ve uyuyamıyorum bunu yaşayıp birşey kullanan var mı

Bunu yaşıyor ve bir şey kullanamıyorum maalesef. Geçen gece burun tıkanık olunca kulak ağrısı çektim çok dayanamayıp 1 parol içtim. Onun dışında 2 haftadır sürünüyorum

çok kötü bir durum gerçekten zaten biraz panik atak durumu geldi bana hamilelikte şimdi nefes alamayınca daha kötü oluyorum

çok kötü bir durum gerçekten zaten biraz panik atak durumu geldi bana hamilelikte şimdi nefes alamayınca daha kötü oluyorum
Bende geçen hafta nefes alamadım hastaneye götürdüler hattırlamıyorum bile nasıl gittiğimiz vücut susuz kalmış dendi tansiyon fln normaldi bebek pozisyonlarından dolayı mı oluyo acaba bu ya da stres bende bilemiyorum ama artık zaman biraz hızlı geçse diye dua ediyorum zaten devamlı bir grip hali burun tıkanıklığı var oda nefes darlığı yapıyo

günaydın kızlar merak ettiğim bişey var malum artık doğum yaklaşıyor normal doğum için doktor muayene ettiğinde açılma olup olmadığını elini geçirerek mi muayene ediyorda anlıyor

Benim çatı ağrım başlamıştı 27.haftada ama nasil dogurcam sandim.dr çok ayakta kalma dedi.mumkun değil öyle bisey desemde şu haftama kadar çektim.simdilerde iyi gibi yorulursam yine ağrıyor tabi.vucudunuzu dinleyin çok ayakta kalıp iş yapmayın,bırakın evi götürsün.hicbirsey evladımızın sağlığından dolayısıyla kendi sagligimizdan önemli değil.

Daha önce bende olmuştum doktora gittim ilaç değil ama tuzlu gargara, göğse viks, birde okaliptus yagını sıcak suya koyup onu solu demişti basımı havluyla kapatıp. Bi dene istersen inşallah şifa olur
günaydın kızlar merak ettiğim bişey var malum artık doğum yaklaşıyor normal doğum için doktor muayene ettiğinde açılma olup olmadığını elini geçirerek mi muayene ediyorda anlıyor
Canım benim 37. Haftamdaydım catı muayenesi yaptığında evet eliyle kontrol ediyor. Suyum geldiginde de ebeler sürekli kontrol etmişti. Sayısını hatırlamıyorum o an berbat Bi durum tabi bide acılma olmayınca sürekli kurcalamaları sinir etmişti beni

Kızlar gün içinde karnım çok sertleşiyo bebek bi tarafta toplanıyo sanki içim geçiyo böle değişik bi duygu doktora söleyincw yalancı kasılma onlar dedi ama gün içinde 10 kere oluyodur belki biraz fazla mı sizede oluyormu

Benim geceleri oluyor bebek toparlanıyor bir yere öyle zor oluyor ki o an elimi koyuyorum sakinleşip düzelsin diye

Daha önce bende olmuştum doktora gittim ilaç değil ama tuzlu gargara, göğse viks, birde okaliptus yagını sıcak suya koyup onu solu demişti basımı havluyla kapatıp. Bi dene istersen inşallah şifa olur
sağol canım tuzlu gargara yapıyorum diğerlerini deniyim ne fayda ederse artık

Yorulmamaya özen göstermek lazım benimde aşırı oluyor oğlum var birtane mecbur çok yoruluyorum onu çok çok geçiyor gecede oluyor nefesim kesiliyor resmen dinlenince ne çatı ağrısı ne kengi nede kasılma olmuyor

Çatı ağrısı dediğinizin tam tarifi nasıl acaba

Benimde dinlenince daha iyi oluyor gerçekten ama ufak şeyler yaparken bile olmaya başladı yemek yapma yatak toplama yere eğilme gibi günlük işleri bile yapamazsak nası geçicek bilmiyorum

Kızlar 32 haftalik hamileyim alt dudağımın kenarında uçuk çıktı internetten baktığımda tehlikeli falan yazıyordu bilgisi olan var mı
yok canim insallah birşey olmaz allahü tealanin izni ile . ilk hamileligimde de ben yaşadım aynı olayı . doktora sordum birşey olmaz demişti. tabi bebeği sonra kaybettim ama uçakla alakası yoktu .

canim çok geçmiş olsun. su azlığı için havuç suyunu dene. benim de çok azalmıştı doktor hastaneye alacaktı saracoglunun havuç suyu yada armut önerisi var. onları yaptım allahü tealanin izni ile düzeldi .

bende de oluyor bebek sağ tarafamida taş gibi oluyor resmen . doktorda bebegin hareketleri az diyor surekli .rahat bir pozisyon ve sürekli dinlenme ile düzeliyor .birde magnezyum aldığımda daha rahat oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…