Hem artış hem Catherines kullandım ikisindende çok memnun kaldım artıştan lilozlu lohusa seti almıştım şimdide kullanıcam onu inş catherines tarzlarıda çok güzel
Benimde dinlenince daha iyi oluyor gerçekten ama ufak şeyler yaparken bile olmaya başladı yemek yapma yatak toplama yere eğilme gibi günlük işleri bile yapamazsak nası geçicek bilmiyorum
geçer inş benim 4 aylıkken felaket vardı hiç hareket edemiyordum yatakta döneniyordum hamdolsun şimdi aşırı yorulunca oluyor öyle pek yok kalsiyum magnezyum da bol bol tüketmek lazım kemik ağrılılarına iyi geliyor
genital bölgenin kemikleri ağrıyor canım adım atarken lavaboya Van eğilirken yatakta dönerken
geçer inş benim 4 aylıkken felaket vardı hiç hareket edemiyordum yatakta döneniyordum hamdolsun şimdi aşırı yorulunca oluyor öyle pek yok kalsiyum magnezyum da bol bol tüketmek lazım kemik ağrılılarına iyi geliyor
yok Bursa’dan mağazadan almıştım sitesiyle ilgili bir bilgim yok cnm
Kızlar merhaba bende salı gününden beri hastayım ve hastalık broşlarıma indi bronşit oldum ve mecbur kanda iltihap yükselince antibiyotik başladık istemesemde kendinize çok dikkat edin kızlar benim gibi antibiyotik kullananız oldu mu acaba?
Kızlar merhaba bende salı gününden beri hastayım ve hastalık broşlarıma indi bronşit oldum ve mecbur kanda iltihap yükselince antibiyotik başladık istemesemde kendinize çok dikkat edin kızlar benim gibi antibiyotik kullananız oldu mu acaba?
Geçmiş olsun. İlk gebeliğimde 22. Hafta gibi bronşit olup antibiyotik kullandım. Çok şükür bebeğim de bilinen bir şey yok şuan 2.5 yaşında.
Şu an ben de hastayım, 2 haftadır korkarım ki daha da ilerleyecek.
Canım geçmiş olsun ben de yeni atlattım sayılır . İlaç kullanmamak için süründüm . Bal zencefil limon ıhlamur süt içtim ama uzun sürdü iyileşemedim hala tam . Doktoruna danış bi istersen o uygun bi ilaç önerir ya da yazar .
Cnm çok geçmiş olsun bende çok hastaydım antibiyotik verdi doktor çok şükür içmeden atlatabildim ama bi zararı yokmuş walla bütün doktorlar yazıyo hatta o enfeksiyon bebeğe daha zararlı allah korusun inşallah iyileşirsin bir an önce göğse vicks sürmek odayı nemli tutmak iyi geliyo
Benimde burnum çok tıkandı resmen nezle oldum yazın ortasında. Burnuma 3-4 gün çörekotu soğuk sıkım ikişer damla yağ damlattım. Çakı gibi oldum. Tabi bu benim yöntemim her zaman. Dr sorun siz yine de.
Cnm bende öleyim ve bi ben böleyim diye daha da çok gerliyorm dahada var herkes son ay asıl kötü oluyosun diyo nası geçicek bilmiyorum güya hergün yürüyüş spor yapıcaktm bel sırt ağrısı halsizlik yalan oldu hepsi baya kilo da aldım heralde onunda etkisi var