2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bana geceleri bir agri giriyor,idrar baski yaptigindan mi,catinin agrisi mi anlayamiyorum. Bir de bazen bir uyaniyorum sirt ustu yatmisim. (( insallah zarar vermiyorum bebegime. Uykuda yuzustu donen bile oluyormus :'(. Vakitlice saglikla gelsin tum bebekler

Ben yan yatarken bile ezeceğim diye korkuyorum ne yana dönsem pat vuruyor yanlardan bile.yakinda oturarark uyucam bu gidişle

Ben baya 4 yastıkla oturur gibi uyuyorum anca öle uykuya dalabiliyorum:)
Herkesin uyku problemi varmış. Bebekler şimdiden alıştırıyorlar bizi.
Ben güzel uyuyorum ama kızım yeni adet çıkardı, gece yarısı gelip eşimle aramıza yatıyor, sonra sabaha kadar biri içerden tekmeliyor biri dışardan tekmeliyor beni

Yediğimiz yiyeceklerin lezzetini bebekler alıyor mu acaba ya

Aynen 1.5 kilo bile degil daha bebegin agirligi,ama oyle bir agirlik oluyir ki belde sanirsin 150 kiloyum da cevuremiyorum kendimi
Tamam bebek 1.5 kilo da onun suyu var, plasentasi var. Hepsi beraber 4 5 kiloyu bulur bence

bende gece uyurken sağdan sola dönerken leğen kemiklerime ağrılar giriyo size öyle oluyomu
Olmaz mı çok zor oluyor sürekli sag/sol yatmaktan en fazla ne tarafta yattıysam orası deli gibi ağrıyor.birde benim bebeğim 2kg geçmiştir sanırım kalkarken bile zorlanıyorum yataktan

kızlar bizim bebek mobilyaları beyaz ve üstü çok tozlu geldi , resmen dolabın içleri bile toz dolu.
süpürgeyle çekip iyice silmek lazım. sizce neyle silebilirim beyaz mobilyayı? fikir verir misiniz?

kızlar bizim bebek mobilyaları beyaz ve üstü çok tozlu geldi , resmen dolabın içleri bile toz dolu.
süpürgeyle çekip iyice silmek lazım. sizce neyle silebilirim beyaz mobilyayı? fikir verir misiniz?
Beyaz sirke ve su.

Sirke ve karbonatla silebilirsin.ben öyle yapiyorum

Kızlar toplam kaç kilo aldınız , son aylar çok kilo alınır mı acaba ben 9 kilo almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…