Herkesin uyku problemi varmış. Bebekler şimdiden alıştırıyorlar bizi.
Ben güzel uyuyorum ama kızım yeni adet çıkardı, gece yarısı gelip eşimle aramıza yatıyor, sonra sabaha kadar biri içerden tekmeliyor biri dışardan tekmeliyor beni
Ayy benim oğlan da öyle aynı yaştalar sanırım 26 mayıs doğumlu benimki. zaten ben zor uyuyorum donmek işkence bide cocuk yanıma gelince daha da zor oluyo dün gittim salonda yattım baba oğul başbasa bıraktım. Allahtsn 180 Lik yatak ona bile sığamıyoruz. 4 kişi olunca kaçak kat cıkmak gerekebilir
Bende 12 kg aldım bol bol ekmek karbonhidrat yedim son kontrolde bebekte bi iki hafta önde çıktı kilosu hayırlısı diyorum artık sağlıklı olalımda inşallah
kızlar bizim bebek mobilyaları beyaz ve üstü çok tozlu geldi , resmen dolabın içleri bile toz dolu.
süpürgeyle çekip iyice silmek lazım. sizce neyle silebilirim beyaz mobilyayı? fikir verir misiniz?
Canım bu konu çok önemli. Kaba tozunu al havalandır. Sirkeli su ile sil. Beyaz sirke. Mobilya kokusu varsa 10-15 gün kapıları açık sürekli havalandır. Biz Allah’tan Ağustos ta aldık koku anca çıkar diye. Başka temizlik malzemesi değdirmeni önermem sonuçta bebek odası. Ben öyle yaptım
Canım bu konu çok önemli. Kaba tozunu al havalandır. Sirkeli su ile sil. Beyaz sirke. Mobilya kokusu varsa 10-15 gün kapıları açık sürekli havalandır. Biz Allah’tan Ağustos ta aldık koku anca çıkar diye. Başka temizlik malzemesi değdirmeni önermem sonuçta bebek odası. Ben öyle yaptım
bizde baya erken aldık ağustos gibi odaya koyduk camı açtık kapıyı kapattık, şimdi artık havalandı ve boyası da oldu odanın temizlik aşamasına geçeceğiz de o nedenle ama son durumda yardımcıma yaptırmaya karar verdim uğraşamıcam :)
Olmaz mı çok zor oluyor sürekli sag/sol yatmaktan en fazla ne tarafta yattıysam orası deli gibi ağrıyor.birde benim bebeğim 2kg geçmiştir sanırım kalkarken bile zorlanıyorum yataktan
ya aramızda birkaç gün var benim bebek 1 buçuktu en son geçen hafta sizinde 2 kilo değildir ya :)) ama ben dün kendimi zorladım yarım saat yürüdüm ağrılarım azaldı devam etmeye çalışıcam sizde deneyin belki sizede iyi gelir
Bende 12 kg aldım bol bol ekmek karbonhidrat yedim son kontrolde bebekte bi iki hafta önde çıktı kilosu hayırlısı diyorum artık sağlıklı olalımda inşallah