- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Aynen 10 lu takımlar bence de abartı bana biri hediye geldi biride yiğenden paketli duruyordu diye koydum. Hatta kıyafet olarak 50 lirayı aşmamıştır aldıklarım yigen 17 aylık herşeyi tertemiz bir çoğu hediye gelip etiketli duran ürünler. Biberon bile sadece 10 gün yoğun bakımda kullandı başlık alacam o kadar cam biberon kaynat tertemizValla sabahlık falan bana göre değil sanırım hırkalarımdan alırım uzunca üstüme pijama takımıda düşünmüyorum eşofmanlarım ve üzerine bluzlerimden uydururum bir iki takım yeter diye düşünüyorum.Öyle 10 lu 20 li hastane çıkışı da almadım zaten öbür oğlumdan battaniye var bir sürü ..5 li takım aldım ben. Yeter de artar bile en içe giydirilen iç zıbın yok içinde onuda arkadaşlar gerksiz dediler göbeğine bez koy yandan atlet gibi çıtçıtlı badi giydir dediler.Mantıklı geldi açıkçası.
Steril makınası da alma bence kaynatırsın arada biberonları. Çok gereksz birşey oWalla sende iyi yapmışsın cnm temizliği ben pek bişey yapamıyorm, bende kasımın ortasında tamamen bitiricem hastane çantasını biraz daha vaktimiz var allahtan biberon ısıtıcısınıda yalnış yazmışım steril makinası dicektim aslında bebekler doğduktan sonra ihtiyaçlarımızı daha iyi anlıcaz gibi bakalım
İlk 2-3 ay reflü yatağı yada babynest yada tosiee gibi setler de iş görür bence. Yerin yoksa 2. Bir beşiğe gerek olmayabilir.kızlaaar,bir şey danısacagım. bebişe sallanır beşik karyolası büyük altında iki çekmecesi var.20 aralık gibi gözüküyor doğum o zamanlar soguk olacak ve salonda soba var ben en azından ilk 2 ay belki 3 ay salonda uyutup yatırayım diyorum. ev uzun bir ev onun odası bizim odamız soğuk olacak geceleri. sobanın ılıklıgını salonda kaçırmak istemiyorum.şömine soba sabaha kadar ılık kalır yani. bunun için portatif küçük bir beşik park yatak tarzı bir şey arıyorum,ne önerirsiniz ? sallanır beşiği salona tasıyamam yer yok,çok da sallayarak uyutmak istemiyorum.
Ben şöyle küçük bir şey aldım internetten sallanması sabitleniyor.Bayağı küçük ha resim yanıltmasın ölçülerine bakarsanız. Bizimde büyük park yatak var bunu odadan odaya taşımak için kullanırım ilk aylar .kızlaaar,bir şey danısacagım. bebişe sallanır beşik karyolası büyük altında iki çekmecesi var.20 aralık gibi gözüküyor doğum o zamanlar soguk olacak ve salonda soba var ben en azından ilk 2 ay belki 3 ay salonda uyutup yatırayım diyorum. ev uzun bir ev onun odası bizim odamız soğuk olacak geceleri. sobanın ılıklıgını salonda kaçırmak istemiyorum.şömine soba sabaha kadar ılık kalır yani. bunun için portatif küçük bir beşik park yatak tarzı bir şey arıyorum,ne önerirsiniz ? sallanır beşiği salona tasıyamam yer yok,çok da sallayarak uyutmak istemiyorum.
cuma günü randevum var bakalım ne durumda minnoşumSeninki gerçek sancı gibiymiş canım mutlaka doktora sor erken doğumdan korkuyorum
AleykümselaamSelamüm aleyküm güzel anneler .çoktur aranızda değildim.
Umre'deyiz.
Şu Meryem ana otu yahut Fatma ana eli otu diye bilinen ot burada her yerde satılıyorgelirken bolca getirecegim hamile olan eş dost istedi. Tabi kendim içinde .
Bu arada bebegim ne durumda çok merak etmekteyim yaklaşık bir aydır kontrole gitmedim.
Sürekli kıpırdadıgı için durumunun iyi oldugunu düşünüyorum.
Oda baya huzur buldu sanırım burada sagılsun bana hiç zorluk çıkarmadı.
Hiç gelesimiz yok.
ama üç beş güne dönüyoruz
Gelince baya işler birikmiş olacak sanırım. Biraz biraz eksikleri almıştık ama yıkamak ütülemek bebek arabası banyo için gerekli bakım seti vs henüz almamıştık hızla onları ayarlamaya başlarım sanırım.
Bu arada son olarak bu benim ilk doğumum olacak o nedenler doğum nasıl başlar bir türlü anlayamıyordum. Şöyle bir videoyla karşılaştım burada umarım sizin de işinize yarar.
Çok çok güzel doğumlarımız geçsin inşaAllah.
Mekke'den Selamlarımla
Maşallah canım bizde perşembe gidicez bol bol protein ye bugün dinledim son trimestırda çoğaltın diyolar bizimkide bir hafta öndeydi en son bakalımkızlar kontrolden yeni geldim gelişim geriliği yok ama bi hafta geriden yine gidiyo 33+4 üz şuan sata göre kg 2080 boy 43cm, takip edecez dedi doktor kilo alışını
Ben 35 ten sonra hafta hafta çoğaltarak yemeyi planlıyorum ama tam haftasını bilmiyorumKızlar hurma kaçıncı haftada yenmeye başlanmalı bilen varmi
Kızlar hurma kaçıncı haftada yenmeye başlanmalı bilen varmi
Tamamdır inşaAllah büşra kardeşim.AleykümselaamNe güzel bu zamanları oralarda geçirmek duada unutmayın bizi de
Aleyna aleykum selam kardeşim.dua eder dua beklerizSelamüm aleyküm güzel anneler .çoktur aranızda değildim.
Umre'deyiz.
Şu Meryem ana otu yahut Fatma ana eli otu diye bilinen ot burada her yerde satılıyorgelirken bolca getirecegim hamile olan eş dost istedi. Tabi kendim içinde .
Bu arada bebegim ne durumda çok merak etmekteyim yaklaşık bir aydır kontrole gitmedim.
Sürekli kıpırdadıgı için durumunun iyi oldugunu düşünüyorum.
Oda baya huzur buldu sanırım burada sagılsun bana hiç zorluk çıkarmadı.
Hiç gelesimiz yok.
ama üç beş güne dönüyoruz
Gelince baya işler birikmiş olacak sanırım. Biraz biraz eksikleri almıştık ama yıkamak ütülemek bebek arabası banyo için gerekli bakım seti vs henüz almamıştık hızla onları ayarlamaya başlarım sanırım.
Bu arada son olarak bu benim ilk doğumum olacak o nedenler doğum nasıl başlar bir türlü anlayamıyordum. Şöyle bir videoyla karşılaştım burada umarım sizin de işinize yarar.
Çok çok güzel doğumlarımız geçsin inşaAllah.
Mekke'den Selamlarımla
Teşekürler canım bilgin içinErken doğum riski görünmüyorsa
34 -35 arası başlanmalı.
Ve günde 7-11 adet olabilir
Erken dogum riski varsada 35 sonrası artırarak yenmeli.
Misal ilk gün 1 sonra 3 sonra 5 sonra 7 şekilnde .
Ondada 11 -13 ü geçmemeli.
hurma yeme sünnette olan şekliyle Tek sayılı yenilmeli. O sebeple böyle yazdım.
Tamamdır inşaAllah büşra kardeşim.
Bizzat ismen dua edecegim sizerabbim en güzel vakittte ve en hayırlı şekilde bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin.
Ve tabiki tüm annelerin de
Amiin inşallah Allah razı olsunTamamdır inşaAllah büşra kardeşim.
Bizzat ismen dua edecegim sizerabbim en güzel vakittte ve en hayırlı şekilde bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin.
Ve tabiki tüm annelerin de
Benim de başıma geldi ama ödemden ve su içmememden kaynaklıydı. Her gün en az 2.5 litre su içtim. Çok şükür düzeldiHepinize merhabalar!
Sizlere bi şey soracaktım. Ben 30 hafta 4 günlük hamileyim. İnşallah Aralık'da doğum yapacağım Allah izin verirseBugün Dr.um bebeğin suyunun biraz azaldığını söyledi. Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu? Ya da bilgisi olan...
Moralim bozuldu tabi...
Bir de her gün ananas yedim onu da doktorum söyledi. Havuç suyunu çok önermiyorum şekeri çıkarabilir dediBenim de başıma geldi ama ödemden ve su içmememden kaynaklıydı. Her gün en az 2.5 litre su içtim. Çok şükür düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?