2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
English home da çok guzel bebek tekstil ürünleri var üstelik indirimli ben aldım sizlere de tavsiye ederim

Kizlar Bebegi hala dönmeyen var mi? Benim ilk dogumumda da kizim donmemisti ve sezeryan oldum. Aradan 5 yil gecti guzel iyilesmis normal deneyebilirsin demisti doktorum ama.bu da ters hala. Hos bende de normal yapabilecek yürek yok ondan da dönmuyor belki

Biberon steril makinasi almanizada su asamada gerek yok bence. Belkide bebeginiz hic mama kullanmayacak. Benim kizim ne biberon almisti ne de mama. Sadece emzirmek durumunda kalmistim. Eger ihtiyac olursa sonradan alabilirsiniz bence.

Benimki 29.haftada falan dönmüştü.
Sezeryansan zaten farketmez dönsede olur dönmesede olur .Bir sorun teşkil etmiyordur sanırım.

Benim kızda dönmedi daha gerçi gün içinde sürekli dönüyor ama sabit doğum pozisyonu almadı bu haftada bu kadar hareket etmesi korkutuyor beni bugün dönüp doğum zamanı da değişebilir

güle güle kullansın çok tatlış birşey
cuma günü randevum var bakalım ne durumda minnoşum
benimde Cuma nst ben şeker için gidicem hayırlı haberle dönelim inş cnm
aleyküm selam hamileyken gidilecek en güzel yere gitmişsiniz hem hamilesiniz hem kutsal topraklarda dualarınızda unutmayın bizide Allah kabul etsin
Benim iki yıl 9 ay geçmiş olucak bizde normali deniyicez tersti doktora sormuştun napıcaz bu şekil olursa diye dönmesi için yapılacak şeyleri söylicez demişti bana haftası gelince hamdolsun gerek kalmadı dönmüş Doğum pozisyonuna burada makat gelişli bile ssvd yapanlar var ben tabi işi şansa bırakmamak İçin ssvd de uzman bir ebeyle anlaştım eğitim verip artı doğuma eşlik edecek evde ve hastanede

Benzeri bende var çok kolay taşınıyor güle güle kullanın

Merhabalarrr. Bende bugün battaniyelerden çarşalardna yıkamaya başladım kızlar. İki arkadaşımın erken dogum riski çıktı korktum. Hemen başlayım dedim yoksa az daha bekleyecektimm.

slm kizlar cok uzun zaman oldu giremedim 17 aylik oglum var unutuyorum burayi baxen herkesler iyigir insallh bizimde bu hafta sonu dr konrolumuz var umarim hersey yolundadır.. bebegim bu aralat cok hareketli sizlerlede öylemi mesela bazen okadar cok tekmeliyorki uyuyamiyorumm

Merhaba arkadaslar . Benim bebegimde cok harektli . Ben daha temixlik isine girismedim sizi gorunce tedirgin oldum biran once baslanmali mi ben daha erken diye dusunuyorum

inşallah canm ben daha hiç nst ye girmedim bu hafta bende girerim herhalde

Bir de her gün ananas yedim onu da doktorum söyledi. Havuç suyunu çok önermiyorum şekeri çıkarabilir dedi
Benim doktorumda ananas yemeyeceksin içindeki bir madde rahim kasılmalarını arttırıyor. Tropikal meyve yemeyeceksin dedi valla hepsi ayrı bir şey diyor. Bende ananas çok severim. Ama yiyemiyorum korkumdan

benim çamaşırlarım daha yıkanmadı duruyo haftaya annem yıkar ben daha çalışıyorum, sadece battaniye ve nevresimi yıkayabildim, bu hafta halıları göndercem haftayada temizlik yaptırcam inşallah sonra halıları sererim mis gibi ohh

Merhaba arkadaslar . Benim bebegimde cok harektli . Ben daha temixlik isine girismedim sizi gorunce tedirgin oldum biran once baslanmali mi ben daha erken diye dusunuyorum
Canım ben dolap içlerini hallettim. Evde atılacak verilecek ne varsa eşya mobilya verdik. Bir böyle yardımcı gelse cam silse, perde yıkasa vb yetecek. Herşeyi kaldırdım. Halıları yıkamaya verdim geldi ama sermiyorum. 15 kasımdan sonra sereceğim.
Bebeğin herşeyini yıkadım kıyafetinden yatak koruyucusuna kadar. Ütü ve yerleştirmesi kaldı bir tek. Hastane çantasındaysa yapamadım ama hepsi hazır. Yıkamanın Hepsinde organik deterjan kullandım.

Son düzenleme:
Canım dönmesi için yapılacak şeyleri söylicek demişsin ya o durumda ne yapılıyor acaba bir bilgi verdi mi bizimkine gerek olabilir belki
Benim doktorumda ananas yemeyeceksin içindeki bir madde rahim kasılmalarını arttırıyor. Tropikal meyve yemeyeceksin dedi valla hepsi ayrı bir şey diyor. Bende ananas çok severim. Ama yiyemiyorum korkumdan
Ananası zaten açılma falan olsun diye sonlara doğru yiyin diyen çok bende öyle duydum. Şu an hurma,ananas, meryem ana otu cepte

Benim kızım hala fır dönüyor içerde, öyle ki televizyon falan izlerken yanımdakiler rahat görebiliyor hareketlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…