- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
Valla canım ben bilmeden ne kadar çok yaş hurma yediysem ilk oğlum 37.haftada doğdu .Onla alakası var mı bilemiyorum erken doğumun tabi birde gennel ev temizliği yaptıydım ...oda etkilemiş olabilir..Kızlar hurma kaçıncı haftada yenmeye başlanmalı bilen varmi
Benimki 29.haftada falan dönmüştü.Kizlar Bebegi hala dönmeyen var mi? Benim ilk dogumumda da kizim donmemisti ve sezeryan oldum. Aradan 5 yil gecti guzel iyilesmis normal deneyebilirsin demisti doktorum ama.bu da ters hala. Hos bende de normal yapabilecek yürek yok ondan da dönmuyor belki
Benim kızda dönmedi daha gerçi gün içinde sürekli dönüyor ama sabit doğum pozisyonu almadı bu haftada bu kadar hareket etmesi korkutuyor beni bugün dönüp doğum zamanı da değişebilirKizlar Bebegi hala dönmeyen var mi? Benim ilk dogumumda da kizim donmemisti ve sezeryan oldum. Aradan 5 yil gecti guzel iyilesmis normal deneyebilirsin demisti doktorum ama.bu da ters hala. Hos bende de normal yapabilecek yürek yok ondan da dönmuyor belki
İnternette 34.haftayı doldurduktan sonra yenmeye başlanmalı yazıyorduKızlar hurma kaçıncı haftada yenmeye başlanmalı bilen varmi
Benim de başıma geldi ama ödemden ve su içmememden kaynaklıydı. Her gün en az 2.5 litre su içtim. Çok şükür düzeldi
güle güle kullansın çok tatlış birşeyBen şöyle küçük bir şey aldım internetten sallanması sabitleniyor.Bayağı küçük ha resim yanıltmasın ölçülerine bakarsanız. Bizimde büyük park yatak var bunu odadan odaya taşımak için kullanırım ilk aylar .
benimde Cuma nst ben şeker için gidicem hayırlı haberle dönelim inş cnmcuma günü randevum var bakalım ne durumda minnoşum
aleyküm selam hamileyken gidilecek en güzel yere gitmişsiniz hem hamilesiniz hem kutsal topraklarda dualarınızda unutmayın bizide Allah kabul etsinSelamüm aleyküm güzel anneler .çoktur aranızda değildim.
Umre'deyiz.
Şu Meryem ana otu yahut Fatma ana eli otu diye bilinen ot burada her yerde satılıyorgelirken bolca getirecegim hamile olan eş dost istedi. Tabi kendim içinde .
Bu arada bebegim ne durumda çok merak etmekteyim yaklaşık bir aydır kontrole gitmedim.
Sürekli kıpırdadıgı için durumunun iyi oldugunu düşünüyorum.
Oda baya huzur buldu sanırım burada sagılsun bana hiç zorluk çıkarmadı.
Hiç gelesimiz yok.
ama üç beş güne dönüyoruz
Gelince baya işler birikmiş olacak sanırım. Biraz biraz eksikleri almıştık ama yıkamak ütülemek bebek arabası banyo için gerekli bakım seti vs henüz almamıştık hızla onları ayarlamaya başlarım sanırım.
Bu arada son olarak bu benim ilk doğumum olacak o nedenler doğum nasıl başlar bir türlü anlayamıyordum. Şöyle bir videoyla karşılaştım burada umarım sizin de işinize yarar.
Çok çok güzel doğumlarımız geçsin inşaAllah.
Mekke'den Selamlarımla
Benim iki yıl 9 ay geçmiş olucak bizde normali deniyicez tersti doktora sormuştun napıcaz bu şekil olursa diye dönmesi için yapılacak şeyleri söylicez demişti bana haftası gelince hamdolsun gerek kalmadı dönmüş Doğum pozisyonuna burada makat gelişli bile ssvd yapanlar varKizlar Bebegi hala dönmeyen var mi? Benim ilk dogumumda da kizim donmemisti ve sezeryan oldum. Aradan 5 yil gecti guzel iyilesmis normal deneyebilirsin demisti doktorum ama.bu da ters hala. Hos bende de normal yapabilecek yürek yok ondan da dönmuyor belki
Benzeri bende var çok kolay taşınıyorBen şöyle küçük bir şey aldım internetten sallanması sabitleniyor.Bayağı küçük ha resim yanıltmasın ölçülerine bakarsanız. Bizimde büyük park yatak var bunu odadan odaya taşımak için kullanırım ilk aylar .
inşallah canm ben daha hiç nst ye girmedim bu hafta bende girerim herhaldegüle güle kullansın çok tatlış birşey
benimde Cuma nst ben şeker için gidicem hayırlı haberle dönelim inş cnm
aleyküm selam hamileyken gidilecek en güzel yere gitmişsiniz hem hamilesiniz hem kutsal topraklarda dualarınızda unutmayın bizide Allah kabul etsin
Benim iki yıl 9 ay geçmiş olucak bizde normali deniyicez tersti doktora sormuştun napıcaz bu şekil olursa diye dönmesi için yapılacak şeyleri söylicez demişti bana haftası gelince hamdolsun gerek kalmadı dönmüş Doğum pozisyonuna burada makat gelişli bile ssvd yapanlar varben tabi işi şansa bırakmamak İçin ssvd de uzman bir ebeyle anlaştım eğitim verip artı doğuma eşlik edecek evde ve hastanede
Benim doktorumda ananas yemeyeceksin içindeki bir madde rahim kasılmalarını arttırıyor. Tropikal meyve yemeyeceksin dediBir de her gün ananas yedim onu da doktorum söyledi. Havuç suyunu çok önermiyorum şekeri çıkarabilir dedi
Canım ben dolap içlerini hallettim. Evde atılacak verilecek ne varsa eşya mobilya verdik. Bir böyle yardımcı gelse cam silse, perde yıkasa vb yetecek. Herşeyi kaldırdım. Halıları yıkamaya verdim geldi ama sermiyorum. 15 kasımdan sonra sereceğim.Merhaba arkadaslar . Benim bebegimde cok harektli . Ben daha temixlik isine girismedim sizi gorunce tedirgin oldum biran once baslanmali mi ben daha erken diye dusunuyorum
Canım dönmesi için yapılacak şeyleri söylicek demişsin ya o durumda ne yapılıyor acaba bir bilgi verdi mi bizimkine gerek olabilir belkigüle güle kullansın çok tatlış birşey ☺
benimde Cuma nst ben şeker için gidicem hayırlı haberle dönelim inş cnm ☺
aleyküm selam hamileyken gidilecek en güzel yere gitmişsiniz hem hamilesiniz hem kutsal topraklarda dualarınızda unutmayın bizide Allah kabul etsin
Benim iki yıl 9 ay geçmiş olucak bizde normali deniyicez tersti doktora sormuştun napıcaz bu şekil olursa diye dönmesi için yapılacak şeyleri söylicez demişti bana haftası gelince hamdolsun gerek kalmadı dönmüş Doğum pozisyonuna burada makat gelişli bile ssvd yapanlar varben tabi işi şansa bırakmamak İçin ssvd de uzman bir ebeyle anlaştım eğitim verip artı doğuma eşlik edecek evde ve hastanede
Ananası zaten açılma falan olsun diye sonlara doğru yiyin diyen çok bende öyle duydum. Şu an hurma,ananas, meryem ana otu cepteBenim doktorumda ananas yemeyeceksin içindeki bir madde rahim kasılmalarını arttırıyor. Tropikal meyve yemeyeceksin dedivalla hepsi ayrı bir şey diyor. Bende ananas çok severim. Ama yiyemiyorum korkumdan
Benim kızım hala fır dönüyor içerde, öyle ki televizyon falan izlerken yanımdakiler rahat görebiliyor hareketlerinislm kizlar cok uzun zaman oldu giremedim 17 aylik oglum var unutuyorum burayi baxen herkesler iyigir insallh bizimde bu hafta sonu dr konrolumuz var umarim hersey yolundadır.. bebegim bu aralat cok hareketli sizlerlede öylemi mesela bazen okadar cok tekmeliyorki uyuyamiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?