2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
benimkide çok hareketli dönüyo ama doktor artık ters dönmüş dedi
Bizimki pozisyonu ters düz diye söylemedi erken daha bekleyelim dedi zaten ayaklar belli sağ da çoğunlukla dün göbek altında bildiğin boşluk vardı elim içeri giriyordu göğsümün altında toplandı çok rahatsız oldum annem ovaladı da düzeldi sıpa

Bizimkide en son tersti perşembe kontrol var bakalım dönmüş olucakmı bu aralar çok hareketli belkide dönmüştür minnoşum
Ananas hurma bende doğuma doğru yemek gerek diye biliyorum
bu arada bugün kendime gecelik sabahlık aldım pentiden 3 al 2 öde vardı gömlek gecelik modeli uzun kollu bide evde giymek için pijama şık misafir fln olursa diye hepsi yumuşak ve sıcak tutuyo kızlar tavsiye ederim.

Benim doktorumda ananas yemeyeceksin içindeki bir madde rahim kasılmalarını arttırıyor. Tropikal meyve yemeyeceksin dedi valla hepsi ayrı bir şey diyor. Bende ananas çok severim. Ama yiyemiyorum korkumdan
Ayy Allah korudu o zaman her gün yedim bide

hadi ya dün ananas yedim ben gerçi bişe olmadı ama

Mandalina iyidir kizlar. Bagisikligi da guclendirir hasta olmayiz.
Bugun kontrolum vardi 1700 gr olmus ama karin cevresi yine zayif dedi omega3 yazdi,yediklerine dikkat et dedi rahim kucukse de daha fazla buyumez kilo almaz kotu durumda degil dedi. Su an burger yiyorum bi kacamaktan bir sey olmaz di mi ogluumm

Merhaba arkadaşlar. Ne zamandır ugrayamadim. Hepiniz çok iyisinizdir inşaallah

Yarın nasipse 31 haftalık olacağım ve hala nst ye baglanmadim ilkinde 29 haftalikken girince şimdi geç gibi geliyor

Haftaya kontrol var. Bir de ciğer geliştirici iğne vuracaklarmis bana erken doğum olayı olduğu için sanırım.

Bana da karın çevresi 2 hafta geride demişlerdi doğdu maşaallah normaldi. Ultrason her defasında doğru bilgi vermez. Mesela 3000 Gr görünürken 2 700 doğmuştu falan bence hiç telaslanmayin. Burger yiyin afiyet olsun böyle zamanlarda kar zarar olayına bakmali. Mesela canınız çok çektiyse yiyin. Obur türlü olmasından daha iyidir afiyet olsun

Gelisim geriligi olmadigi surece iyi brnce de kilosu haftasina gore. Eveet canim cekiyor malesef,yedik artik. Benim gibi zayif birinden bi tosun pasa cikmaz gibi hem

Bizde Alperene karar verdik. Bir tanidigim da ayni seyi soyledi tesaduftur demistim ama
Hayırlısı olsn inşallah
Merhaba arkadaslar . Benim bebegimde cok harektli . Ben daha temixlik isine girismedim sizi gorunce tedirgin oldum biran once baslanmali mi ben daha erken diye dusunuyorum
Benim kız da çok hareketli gece gündüz durmuyor. Biz evi komple boya yaptırınca mecbur temizlik işi de aradan cıktı perdeydi halıydı temizlendi hepsi çok şükür Bi kıyafet yıkama işi kaldı. Kıyafetlerini kendim dikiyorum fazla eksigi kalmadı gibi bitsin hepsini bir yıkayacagım

Ben daha hicbir sey yikamadim. Kasim ortasi dusunuyorum. Detayli ev Temizligi ve kiyafet yikamayi

Bende çok yerim mandalina.ozellikle demir hapı aldıktan sonra emilimi artıyor çünkü c vitamini.
Arkadaşlar benim Dr Demir takviyede vermiyor. Hiç bir hastasına vermiyor.(2 ayda bir biyokimya testleri ve tam kan sayımı, tiroid vb istiyor) Bende hemoglobin baktırdım, ferritin hepsi normal çıktı. Aslında kendisi istemedi ben kendim baktırdım. Demir takviyelerinin içinde şeker oranı yüksek o sebeple vermiyorum demiş bir arkadaşıma. Decavit ve Krill yağı ve Magnesium Diasporal kullanıyorum. Canım doktorum seviyorum kendisini. Şeker yükleme de yaptırmadı. Tam benim kafadan.

Bizim oğluşta bsya hareketli, bazen uyutmayacak kadar.

Merhaba arkadaslar . Benim bebegimde cok harektli . Ben daha temixlik isine girismedim sizi gorunce tedirgin oldum biran once baslanmali mi ben daha erken diye dusunuyorum

Ben dolal içlerini bitirdim bir tek yatak odam kaldı, kışlık yazlık yapılacak vs..
Bebeğimin battaniye ve nevresimlerini yıkadım kuruttum hurçladım kaldırdım...
Kıyafetleri önümüzdekş hafta yıkaamyı düşünüyorum..
Bende 15 kasımdan sonra yaparım diyordum. Temizliğimi o gün yaptıracam ama. Aynı haftada oldugum iki arkadaşımda erken dogum riski çıktı. Bir arkadaşımda 4 gün önce 35 haftalıkken dogurdu. Ve bende acele etmeye karar verdim . Hazırlıksız yakalanmak asla istemşyorum

Bizde bugün mobilyalarını aldık (dolap şifonyer) beşik önceden gelmişti.hafta sonu yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim artık.hastane için götüreceklerimi yıkayıp ütülemiş posetlemistim insaALLAH kırışmaz.büyük bir yük kalktı sanki bugün üstümden baya bir düşündürüyordu beni.artık rahat rahat oğlumun geleceği günü bekleyebilirim

ben bebegin tum kiyafetlerini yikadim utuledim yerlestirdim. sanirim birtek bezi kaldi.. sonrada cantami hazirlarim dun besigide geldi henuz acmadik kirlenmesin diye ama besige dosek nevtesim lazim bu haftada onlarla ilgileneceğim.. herkese gunaydinlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…