2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Cok tesekkürler inşallah hayırlısı olur. Doğum olur diye yemek de vermiyorlar benim yerime de yiyin. Vakit var diye tembellik etmeyin hazırlayın herşeyi bir kapı süsüm bile yok bitmemişti
Kendince vakti zamanı geldiğini düşünüyor galiba minnoş hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağ salim atlatırsınız süreci

Merhaba kızlar benm hep beyaz renkle yada su gibi akıntım oldu bu zamana kadar bugün biraz daha koyu ve değişik kokulu oldu endişelenmeli miyim

peki nasıl tedavi oldunuz ? Ne yapmalıyım?
Antibiyotik vermisti ve gerekirse fitil. Bol su iciyorum atsin diye. Bir yerde okudum sarimsak da iltihapi enfeksiyonu kurutuyormus.ama denemedim. Dr ne ilac versiyse onu kullandim gecti ara ara tekrarliyor. Temizlige dikkat etmek gerek.
Ben de hatta yarin o supheyle tahlil istetecegim. Çünkü erken doguma ve hatta bebegin de enfeksiyon kapmasina sebep olabiliyormus. Iki gun once bunu yasayip bebegi ilk 10 gun antibiyotik kullanan biriyle tanistim.

Allah korusun kadın doğum doktoru mu tahlili istiyor ? Peki iltihabi mi mantar mı olduğunu nasıl anlıyolar?

Bende ayni durumdayim ya hala pijama gecelik falan almadim cok üşengecim yaa . Bebisinkiler tamamlamdi sadce

Merhaba kızlar benm hep beyaz renkle yada su gibi akıntım oldu bu zamana kadar bugün biraz daha koyu ve değişik kokulu oldu endişelenmeli miyim
[/QUOTE]Bende de oluyor canım sürekli akıntı ama doğumla alakalıdır diye hiç düşünmedim arkadaşın dediği gibi enfeksiyondur kendinden azalıyor artıyor benim

Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun bebeğinize

Benim bugün bitti alacaklarım internetten lcw den bir tane pijama takımı bir de terlik aldım .Oda gelirse tamamım. Ama bebişin çamaşırları yıkayıp dolaba yerleştirmek hastane çantasını hazırlamak kaldı .Evleri ayrıntılı temizlemekle uğraşıyorum .Iki odam kaldı .Birde gebe okulu var .Gitmeyecektim kadın numaramı almıştı aradı gelir misiniz diye tamam dedim ..Herkes 6 -7 bin verip bunu alıyor dediydi geçen bir ebe mantıklı geldi gideyim dedim kas hareketi emzirme doğumhane gezme falan olacakmış

Cok tesekkürler inşallah hayırlısı olur. Doğum olur diye yemek de vermiyorlar benim yerime de yiyin. Vakit var diye tembellik etmeyin hazırlayın herşeyi bir kapı süsüm bile yok bitmemişti
Hayırlısıyla doğar inşallah canım ...Bu arada günlerimiz aynı benim daha çantam hazır değil valla.Bu arada kilosu ne kadardı benim geçen hafta 2250 iydi şimdi doğsa 2500 olur en fazla. İnşallah senin kinin kilosu iyidir canım

Kizlar ben hamileligim basladigindrn beri yasiyorum ve kasintimda var .gecen ay doktor bi fitil vermisti 2 gun arayla 2 kez kullandm sonra gecti . Bu ara yine basladi gun icinde 3 4 kez camasir degistiryrm sirkeli suyla yikiyorum kuru tutmaya calisyrm ama yok gecmyr asiri kasintidan tahris ettim . Bu hafta yine gidcgm nasil olck bakalm .

Benimde en başta vardı canım çok kaşınıyordu krem ve fitil verdi dr.Ama ben fitil hiç kullanmadığım için onu kullanmadım kremi kullandım geçtiydi çok şükür

Kizlar ben bugun doktora gittim bebegim iki hafta ondeymiş adet tarihime gore 33 haftadayim ama 35haftalık dedi devlete gittigim için fazla birsey soramadim çok kalabaliktı. Nst ye girdum sancilar 150 nin üstundeydi doktor normal dedi bakmadi bile dogru duzgun sancilar gece ćok oluyor uyuyamiyorm ćatı agrisi var bide. Bebegun kilosu 2.400 dedi ikinci sezeryanim olacak benim 38 de alacakmiş bebegi dogum icin tarihte vermedi kafam cok karişti..

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum..En son 33 haftalıkken doktor kontrolüne gittim devlet hastanesine gidiyorum bu arada doktorumdan çok memnunum normalde 3 hafta sonra gel yada 2 hafta sonra gel falan diyordu son kontrolde 35.haftaya tekabül eden tarihte akşam acildeyim saat 9da gel dedi o an soramadım ama beni neden akşam çağırmış olabilir ? Bu sekilde çağırılmış olan var mı aranızda ? Bu arada kan tahlili falan yapalım dedi acile çağırırken

Banada bu pazar yardımcı kadın gelcek detaylı temizliğimi yapacak. Kızımın eşyalarını da hazırladım hastane çantam hazır sayılır ama kendime çamaşır almadım onları almam lazım. Kapı süsü taç hastane odası için hazırlık yapamadım daha, bi üşengeçlik geldi işten ayrıldıktan sonra. Onlarda bitse pek bişey kalmıyor artık. Böyle diyorum ama zaten bende bir belirti de yok kasık ağrısı baskı falan hissetmiyorum benim kız hemen gelmicek gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…