2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Cati agrilarim ve nefes darligim gecti desem, daha pratik hareket ediyorum bundan iki hafta once daha zordu kolaylasti diyebiliriz

Ayrintili ultrasonda cikmisti biz bi daha baktirmadik, siz nerden takip ediyorsunuz durumu

Benim sancılar 75 le 100 arası en erken doğuran olabilirim sanırım yarın serum alacagım doktor en azından Bi 10 gün daha dursun diyor ama bu kızın duracagı yok
Epey yüksekmiş canım inş durur az daha içerde peki sancıları nasıl hissediyorsun tarif edermisin birtane oğlum var ama hiç sancı çekmedim nasıl birşey fikrim yok

Benim de hazirlikla daha tamam degil. Kendime hala pijama,gecelik almadim. Evdekiler olmuyor zaten bir de havalar sogudu aldiklarima kalin kiyafetler eklemeliyim bebis icin. Evi temizliycem diye ugrasiyorum kaplumbaga gibi. Bir an once cikip alisverisi tamamlamaliyim.

Ben herşeyi tamamladım, yıkayıp ütüledim..
Çanta için henüz bekliyorum.. aa tabi ev temizliğinden sonra yatagı falan hazırlıcam..
Küvet,yatak, araba , puset falan annemlerde henüz.

ya benim eksiklerim sanki bitti ama daha ütü beni bekliyo annem haftaya ütüleyecek inşallah haftaya cuma çalışamaz raporumu alacam Allah kısmet ederse sonra evde doğumu bekleyecez, hazırlıklarımda hastane süslemesi kaldı, bebek yatağı süsleyecem yatak başıma tül aldım, birde balon standı falan aldım işte kapı süslemesi falan çok bişey yapmıyacam, tüllerle bişey yapma planım var ben hazırlayacam doğumdayken eşim halledecek heralde planladığım gibi giderse inşallah, abisiyle prensesin karşılaşması için çok heyecanlıyım o anların resimlerini çekecek babası profosyonel fotoğraf makinemiz var, eşimde eğitimini almış boşuna para vermeyelim dedim bakalım inşallah herşey istediğimiz gibi gider, bitek abimizin kıyafeti kaldı kombine uygun bi gömlek bakıyorum babasıyla birlikte giymesi için

Aynı durumdayım neredeyse canım. Inşallah bir an önce bitirebiliriz hazırlıkları. Bir yandan ev işi bir yandan hazırlıklar. Güzel tatlı telâşlar ama kafada yapılacak bir şey oldu mu rahat etmiyor insan.

Aa tamam canım çok saol e bebeğe gidicektik bizde zaten bakıym o modele babyplusın anne yanını almıştım memnun kaldım

Kızlar hazırlıklar tamam mı sizin?Ben daha bitiremedim ya Bizim oğlan hemen gelicem diye tutturmaz inşallah. Şöyle 2 haftaya daha ihtiyacım var eksikleri tamamlamak için
Daha hazır değil ev temizliği bitmek üzere . Haftaya kıyafetleri yıkanıp ütülenecek dolabı yerleşecek. Hastane çantasını alıp anama gidecem

Cati agrilarim ve nefes darligim gecti desem, daha pratik hareket ediyorum bundan iki hafta once daha zordu kolaylasti diyebiliriz
Yaa şu nefes darlığı perişan ediyor inşallah bende de geçer geceleri hiç nefes alamıyorum bide bende vajina ağrısı çok fazla özellikle bir süre aynı pozisyonda kalınca ağrı çoğalıyor tabi çatı ağrıları da eşlik ediyor sanki oraya tekme yemiş gibi sende olmuş muydu?

Kızlar hazırlıklar tamam mı sizin?Ben daha bitiremedim ya Bizim oğlan hemen gelicem diye tutturmaz inşallah. Şöyle 2 haftaya daha ihtiyacım var eksikleri tamamlamak için
Çantam ve üst katım hazır ani doğum olursa alt kattan gözleri kapatıp geçerlerse sorun yok salon ve mutfak temizliğini şuan gözüm kesmiyor valla

Oldu iki.kere de acillik oldum.agridan doktorum hic atlamaz en ufak agriyi kontrol eder, bazi insanlarda belde veya o boldege agri cok olabiliyormus, ikinci sezeryan agrisi olabiliyormus, veya magnezyum eksikligi olabiliyormus boyle bi cok sebep var, ben az hareket edip bacak arasina yastik koymaktan vazgecerek kurtardim.. Herkeste baska baska iste..
Cok sukur su an sol bacagimin ust kismi ahfig zert zemine oturunca agrir onun disinda rahatladim

Ne güzel ya darısı başımıza ben magnezyum desteğini bırakmak zorunda kaldım soda falan da pek etki etmiyor sanırım hiç geçmedi.

Bende tüm işlerimi bitirdim, 15 kasımda yardımcı gelecek. Genel kapı , cam , dolap dışları temizliği , perdeler yıkanıp asılacak falan. Dolap içlerini ben yaptım. Hatta salon koltugunu sildim dün, bugün yatagımın bir yüzünü sildim, aksam çevirip. Yarın diğer yüzünü sileceğim.
Yardımcı gelmeden tüm biblolar süsleri yıkarım. dantek duntel ne varsa yıkar ütüler hazırlarım.. Temizlik günü sadece perde ütükemekle ugraşırım en azındann. Zaten o gün yorganlar vs de iner. Ertesi gün yine çamaşır çarşaf falan yıkanır..

Buzluguma börek atacagım birde.
Bebeğimin yatagı, küveti, arabası vs annemin ordan gelecekk.

Çıtlama nerde oluyor?
Sola saga dönüşümlü yatıyorum ben.. hep sola yatamıyorum. Bakalım nasıl geçecek sob zamanlar.
İnternette uyluk başı diye geçiyor hemen kasıkların altında ki bölgede oluyor benimde soldan sağa dönerken oluyor işte uzun süre sola yatıyorum ağrım oluyor sağa dönerken belden aşağıda çıt çıt ses geliyor ki benim gebelik öncesi de o uyluk başı hariç tüm eklemlerimde olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…